13/04/2013 10:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד על החזרת החוב.... וכל הכבוד על התובנות והדרך שעברת בריאות והצלחה בהמשך..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2013 05:16
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן לשמור על הקיים קשה יותר ממבצע ממוקד מטרה להשיל את עודף הקילוגרמים. זו זו המציאות ואיתה יש להתמודד יום יום ושוב נודה לשיטה ולמסגרת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 12:18
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כולנו באותה סירה פחות או יותר מי ש"עשה את הדרך" חייב לשמור על נתיב ישר ובלי סטיה ממנו, זו גדולה ללא ספק, מי שעדיין לא הגיע לתחנה נוחה בשבילו/ה עדיין בדרך, ויש מהמורות אבל אנחנו כולנו גיבורים ובעלי יוזמה ונחישות כי אחרת לא היינו כאן בפורום המיוחד והמפרגן הזה. תודה לכל מי שכתב והגיב לדברי שפשוט באים מנהמת ליבי והמקום הכי עמוק עם כל ההתמודדיות שבדרך ואלה שהן על בסיס יום יומי. כמוכם אני בוחרת בחיים בכל יום וזו אינה קלישאה אלא אמת צרופה וגם אתם.... אז תודה לכם שוב שאתם כאן, שאתם מרגישים דומה לי או הרגשתם כך, אבל לשמור על הקיים זו משימה לא פשוטה אך בהחלט נעימה אחרי שיגענו הרבה להגיע ליעדנו. שיהיה לכולנו סופשבוע קליל נעים ובעיקר טעים בתוך השיטה כמו שמירי אומרת. העיקר המשיכו לחייך כל הזמן כי זה עושה את הכל לפשוט ונפלא כל כך....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 05:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיוך ,חייבת לומר שזה אחד הפוסטים החשובים שכל מילה אמת לאמיתה . המשיכי כי ללא ספק אין דרך חזרה לאיכות חיים בזבל(סליחה)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2013 05:06
 dany Posts: 19819
|
חנה יקרה אשריך שהגעת למקום הנפלא הזה , השמירה ואת כל הבונוסים תיארת ממש מקסים. מאחלת לך לא לדעת יותר את המכאובים והסבל הנלווה לעודף המשקל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 20:14
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה תודה לאל שאת היום במקום אחר תמשיכי להתמיד בתהליך... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 13:28
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, כל כך חשוב הפוסט שלך, כל כך מעצים אותנו בתהליך דווקא במקומות הרגישים/חלשים מה שאני מכנה "סיבובים מסוכנים" בדרך אל ההר אל פסגת ההצלחה. תמיד קיימת סכנת מעידה או "שוברים את הכלים ולא משחקים" והזכרת השומן האכזרי והחצי פחות שאת גאה בו כי הוא חצי פחות שומן ולא מים או משחקי צום וקיזוזים מספק וקולולו על כל אחד שיצטרף אליו. כדברי אשירוש, אין מחיר להרגשה, אשרייך שאת שומרת על הישגייך, מתמידה ונהנית מבריאות ומקלילות גם יחד. אליפות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 08:34
 מטפס הרים Posts: 1533
|
חיוך אהלן. הפוסט שלך חשוב ביותר!! לתלות ולשמור מול עיננו! נתת לי יופי של רענון מחשבתי לקראת סיום החזרת חוב והמשך הטיפוס בדרך אל היעד. השומן הוא אוייב אכזר ביותר, וכאן אין מקום לפשרות או הסכמות ואפיךו אין מקום למשא ומתן. זה או הוא או אנחנו... . כאן באמת יש מקום רק למלחמה עיקשת עד לניצחון. פוסט מדהים כתבת . יישר כוחך. edited by מטפס הרים on 4/10/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 08:26
 אשירה Posts: 4292
|
חנה יקרה, איזו הרגשה נהדרת זאת ודאי לתאר הכל בזמן עבר, אשרייך שהגעת למקום שאת עכשיו!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 07:23
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, כמה צדקת אתמול כשתארת את הנזקים הכבדים שהשומן גורם. השומן הוא אויב אכזר ופוגע בנו בכל חיינו. אנו השמנמודים שעומדים על המשמר שלא לעלות אחרי שהגענו ליעדנו, האם אפשר בכלל לתאר מצב של חזרה לשומן? שום אוכל אינו כדאי ואינו שווה את כאבי הברכיים , את הריפלוקס שהיה לי ואינו עוד בחיי, את העובדה שהיה לי קשה מאד בכל הליכה שעשיתי, את הגועל שהרגשתי והבכי כשעמדתי ליד המראה, את כל הסוודרים, טוניקות ארוכות ומכסות ועוד בגדים שקניתי כדי ל"הסתיר" את מה שחשבתי שאפשר להסתיר אך לא באמת באמת הצלחתי, את אי יכולתי לעשות כל מיני פעולות עם נכדי וכשהרמתי אותם כמה היה לי קשה, את החודשים הארוכים שנאלצתי ללכת עם מקל בשל כאבי הברכיים האיומים שהיו לי? את העובדה שגם בחנויות של מידות גדולות לבשתי את המספר הגבוה ביותר של בגדים? איזו איכות חיים היתה לי אז ולא הכרתי אחרת. כל זה הסתיים... היום, תודה לאל אני במקום אחר. יודעת שלי אין דרך אחרת, אלא לשמור בקפדנות כל יום וכל שעה על ההשגים שלי, ולו רק בשל הבריאות, והרגשה קלילה בגוף. שיהיה לכם יום נפלא ומאושר מכל הבחינות. אוהבת את כולכם מאד. חצי קג נשר לו ואני שמחה גם בו, כל מה שמקרב אותי ליעדי, הוא מבורך......
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|