10/04/2013 22:59
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה מרגשת ונאמנה נכון אנחנו מזמן לא במקום הזה, התקדמנו בצעדי ענק.... זר לא יבין זאת אני שמחה שכתבת זאת. תודה רבה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 22:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין יקרה אין עלייך!!!מצטרפת לכל מילה ומילה חברותיי גם הן בספירת הנקודות וכל היום עם חישובים... ואני אומרת להן תאכלו בלי לספור ומחמש בלי פחיממות אצל מירי בלקין.. כל אחד והבחירה שלו ... אני התמכרתי למירי ולשיטה .. הרווח כולו שלנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 20:43
 קרולין Posts: 6651
|
ושוב מירי יקירתי, כמו תמיד הרצאה נהדרת! השומן האכזרי למה לתת לו כל כך הרבה מקום וכוח??!!!! שינוי גישה גם ב״פה״וגם בראששש שווה את כל ההשתדלות ואת התירגול ואת המסגרת הנפלאה שלנו! מה שתלוי בנו במה שאנחנו אוכלים וחושבים תלוי רק בנו! איתך יקירתי כל התהליך נראה ומרגיש אחרתתתת ! אין כמוך ואין לך מתחריםםםםם אוהבת ומעריכה מאד שלך קרולין חבריי היקרים מחכה לכם הרצאה מצויינת וחשובה ביותר תהנו אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 05:10
 dany Posts: 19819
|
לא יקירתי זה הרבה יותר מסובך, יש טבלאות, ויש מין שעון כזה שמסובבים אותו ומקבלים ערכים גם של קלוריות וגם של שומנים ובקיצור מסבכים את החיים..........
אקורדיאון כתב:
dany כתב: הסיפור של הנקודות ממש לא ברור גם אני מכירה המון בנות שמחוברות לשיטה הזאת ולא מבינה אותן איך הן יכולות לעשות כל הזמן את ההמרות האלו. ואני חבר'ה אנחנו אוכלים אוכל, לא קלוריות, לא נקודות, אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה בדיוק כמו ספירת קלוריות בסיכומו של דבר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 05:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
הסיפור של הנקודות ממש לא ברור גם אני מכירה המון בנות שמחוברות לשיטה הזאת ולא מבינה אותן איך הן יכולות לעשות כל הזמן את ההמרות האלו. ואני חבר'ה אנחנו אוכלים אוכל, לא קלוריות, לא נקודות, אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה בדיוק כמו ספירת קלוריות בסיכומו של דבר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 05:07
 dany Posts: 19819
|
הסיפור של הנקודות ממש לא ברור גם אני מכירה המון בנות שמחוברות לשיטה הזאת ולא מבינה אותן איך הן יכולות לעשות כל הזמן את ההמרות האלו. ואני חבר'ה אנחנו אוכלים אוכל, לא קלוריות, לא נקודות, אוכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 05:06
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן מסכימה עם כל מילה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 22:24
 נחושה Posts: 6982
|
מסכימה במאה אחוז, אין על השיטה והדרך, על עליית הכתה בריאות ואיכות חיים, התפתחות אישית והעצמה והכי חשוב....אהבה ונתינה ביחד איתך ועם כולם ב"ה עד שמירי תעשה הסבה לאחר המצאת הגלולה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 20:13
 1103 Posts: 5022
|
קרולינה יקירתי כל כך נכון כל מילה בסלע אין על מירי אין על השיטה כמוני כמוך כ-25 שנה עם מירי וכאן אשאר ככל האפשר נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 16:41
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה אמת לאמיתה האחת והיחידה בה אנו חניכותיה זכינו להיות חלק מקבוצה נפלאה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 16:20
 קרולין Posts: 6651
|
מ נ צ ח !!! אני כל הזמן נפגשת עם אנשים שעושים דיאטה כין מה לעשות, זאת מנת חלקם של רבים מאיתנו... אני תמידדדדד ובכל מקוםםםם אומרת שאני חניכה של מירי בלקין כבר למעלה מ 25 שנה. לרוב התגובות טובות, מכירים אותך בכל מקום ותודה לאל שמך הולך לפניך. מיותר לציין, שאני ממליצה/ שגרירה שלך בכל מקום. אבל, לא על זה רציתי לדבר מה שהרג אותי זה השיטה הזאת של הנקודות... לא מבינה, מה זה הדבר הזה?? איך אפשר לחיות עם לספור נקודות כל הזמן , זה כמו לספור קלוריות מה שאנחנו מזמןןןןןןןןןןן כבר לא עושים!! אחת הבנות אמרה במיפגש בנות שהייתי שהיה בו כיבוד קל וידידותי מאד פשיטדות וסלטים שאפשר בכיף לאכול ... ואני מצטטת: לא נשארו לי נקודות!!! חשבתי שאני מתעלפת, אמרתי לה קצת סלט חתיכת פשיטה... מה הקטע?? מה זה ה״עונש״ הזה?? היא חייכה ופשוט הסכימה איתי בעיניים.... אמרתי לה בואי איתי למירי... כמה אוכל, כמה ידע, כמה חוכמה, כלים, אפשרויות... עולםםם אחר לגמרי!!! היא שוב חייכה אמרה תודה אחשוב על זה... מה אפשר לעשות כל אחד והבחירות שלו בחיים! בכל מקרה, אני שמחה, גאה ומאושרת בבחירה במירי שלנו!!! מירי, אין כמוך! אין עלייך!! ואין לך מתחרים!!! נתראה ב״ה מחררררררר אוהבת המון שלך, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|