10/04/2013 13:39
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
חושבת שאם היתה לי איזו טיילת יפה כמו בת"א ליד הים היה הרבה יותר כייף ונוח. בטבעון צריך להתמודד עם עליות וירידות ולברכיים חולות זה ממש לא קל.
יפתי, עזבי עליות וירידות תקיפי את המתנ"ס / המרכז המסחרי/ הגינה מול הבית/ התיכון הקרוב.... הליכה ישרה ובטוחה...העיקר להיות בתנועה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2013 05:12
 dany Posts: 19819
|
חושבת שאם היתה לי איזו טיילת יפה כמו בת"א ליד הים היה הרבה יותר כייף ונוח. בטבעון צריך להתמודד עם עליות וירידות ולברכיים חולות זה ממש לא קל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 19:07
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכל היקרים שענו לי. טוב, בינתיים עוד אפשר לנווט את השעות כי אין את לחות הקיץ הדביקה - אז אין הנחות ורק מוקדם בבוקר כמו שכבר כתבתי. אני לא כ"כ ברת מזל לגבי בני זוג לצעדה בעלי הולך למכון כושר ואין לי חברות באותו ראש שלי ונחישות. כלומר אני סומכת רק על עצמי ונכון נראה לי שיום בלי צעידה "לא נחשב"... סתם צחקתי. אבל היום הייתי עסוקה כל היום וצעדתי אח"צ. הרוח היתה מעצבנת ודי מפריעה לי כי רגע חם ורגע קר, וכל יום צריך לקחת מראש את מזג האויר כדי לדעת מתי השעות יותר טובות לצעדה. אתמול מזל שעשיתי בשעה 6 בבוקר כי אז עוד היה נעים ולא אביך....מקשיבה לכל התחזיות. כמוך רבקה יקרה, יש איזו התמכרות אבל זה טוב לכל הגוף וגם לנפש. פשוט תרופה... כך אני רואה את הצעדה היומית. שרק יהיה לנו כוח ונוכל להמשיך ולעשות... ערב נעים לכולכם.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 16:53
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה יקירתי גם אני נמנית בין הצועדים ובדרך כלל עושה זאת עם בעלי בשעות הבוקר עכשיו כבר מתחיל להיות חם והעביר את ההלכה לשעות אחר הצהריים המוקדמות חבר'ה אם צודעדים כל יום זה פשוט ממכר נכון חנה'לה יום בלי צעידה כאילו לא עשיתי כלום ואני חושבת שזה נותן את אותותיו כדאי ובהחלט אפשרי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 15:56
 dany Posts: 19819
|
תשובתי מתחילה כמו שלך נחושתי, ואני חולמת על שחיה....... ועושה עם זה נאדה............
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 13:11
 נחושה Posts: 6982
|
כשאשוב ללכת.... את מחוננת על יקירה. לגבי העיתוי זה תלוי בלו"ז בהיותך אנשי בוקר או אנשי לילה והאם תלויים במכון או בפארק או צועדים בשכונה או בטבע לבד או עם שותפים...בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2013 08:02
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
רציתי לחלוק עימכם את הדילמה. בימים שמזג האויר משוגע כדבעי, כל יום אני יוצאת בשעה אחרת. לעיתים 6 בבוקר כמו אתמול, בשל האובך שהצטבר אח"כ ולעיתים אח"צ. בקיץ אין לבטים יוצאים רק ב-5.30 בבוקר בשל הלחות אח,כ, אבל עכשיו כל יום שעה אחרת. זה בסדר מבחינתי אבל מחייב הערכות כזו ואחרת בשל היום העמוס שלי. כל יום הוא יום עמוס ומלא בארועים, עשייה ומטלות. בקיצור אשמח לשמוע כיצד אתם מנווטים את הספינה הזו שנקראת התמדה בצעדה. היום בשל אילוצים שונים זה יהיה אח"צ..... שיהיה לכולנו יום נפלא יום ג פעמיים כי טוב...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|