הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטפס יקר מה שלומך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/04/2013 08:14

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
EFF כתב:
מטפס יקר..כל הישג שאתה מגיע אליו מוערך על ידי כפל כפליים....מנסיון - יש לי בן שגר בסינגפור ומשמש נציג של חברה ישראלית בכל דרום מזרח אסיה, מה שמצריך טיסות רבות בתוך אסיה ואוסטרליה..הוא לא מפסיק לספר לי כמה קשה לו ההתמודדות עם הפיתויים השונים, האכילה הלא סדירה, אי שליטה בכמויות השומנים הנצרכות וכד'....
edited by EFF on 4/10/2013

תודה אפי.. אני מזדהה עם בנך כי זה אכן מורכב- אפשרי אבל מורכב. היום למשל הוזמנתי לצהריים ואחר כך לארוחת ערב. בשתי מסעדות שונות, פגישות חשובות צאוד. אז כבר מהבוקר חשבתי על זה. תכננתי את היום שלי, בארוחת הצהריים אכלתי רק דג טונה צרוב עם ברוקולי וזהו זה, ביקשתי שיורידו מהמנה את תפוחי האדמה , לא נגעתי בלחם. אפס קינוחים גם לא סלט פירות שנראה מעולה .. באורחת הערב שוב הזמתי מנת חלבון- חזה עוף עם ירקות אבל הלחם האיטלקי שם על השולחן התחיל לרקוד לי מול העיניים אז לקחתיח חתיכה מאוד קטנה אבל לקחתי..
אם לא הייתי עכשיו בתכנית- ביום כזה הייתי אוכל בצהריים המון ובערב עוד יותר המון. בעיקר פחמימות. אני לא חושב שזה יספיק לי ואני מאוד חושש לעלות על המישקל בימים הקרובים.. אבל לפחות אני יודע שאני באמת באמת מנסה. מורכב וקשה אך אפשרי ומה לעשות- הכרחי... אחרת מי ישורנו... אני חיב כעת לשנס מתניים בשבוע שיש לי בארץ, לנסות להוריד ממה שנידבק בי ואני מקווה שלא נידבק יותר בשבוע הזה..מקווה .. תודה.

טפסני...שאפו!!!Wave
0 קישור קבוע (Permalink)
11/04/2013 00:12

מטפס הרים
מטפס הרים
EFF כתב:
מטפס יקר..כל הישג שאתה מגיע אליו מוערך על ידי כפל כפליים....מנסיון - יש לי בן שגר בסינגפור ומשמש נציג של חברה ישראלית בכל דרום מזרח אסיה, מה שמצריך טיסות רבות בתוך אסיה ואוסטרליה..הוא לא מפסיק לספר לי כמה קשה לו ההתמודדות עם הפיתויים השונים, האכילה הלא סדירה, אי שליטה בכמויות השומנים הנצרכות וכד'....

תודה אפי.. אני מזדהה עם בנך כי זה אכן מורכב- אפשרי אבל מורכב. היום למשל הוזמנתי לצהריים ואחר כך לארוחת ערב. בשתי מסעדות שונות, פגישות חשובות צאוד. אז כבר מהבוקר חשבתי על זה. תכננתי את היום שלי, בארוחת הצהריים אכלתי רק דג טונה צרוב עם ברוקולי וזהו זה, ביקשתי שיורידו מהמנה את תפוחי האדמה , לא נגעתי בלחם. אפס קינוחים גם לא סלט פירות שנראה מעולה .. באורחת הערב שוב הזמתי מנת חלבון- חזה עוף עם ירקות אבל הלחם האיטלקי שם על השולחן התחיל לרקוד לי מול העיניים אז לקחתיח חתיכה מאוד קטנה אבל לקחתי..
אם לא הייתי עכשיו בתכנית- ביום כזה הייתי אוכל בצהריים המון ובערב עוד יותר המון. בעיקר פחמימות. אני לא חושב שזה יספיק לי ואני מאוד חושש לעלות על המישקל בימים הקרובים.. אבל לפחות אני יודע שאני באמת באמת מנסה. מורכב וקשה אך אפשרי ומה לעשות- הכרחי... אחרת מי ישורנו... אני חיב כעת לשנס מתניים בשבוע שיש לי בארץ, לנסות להוריד ממה שנידבק בי ואני מקווה שלא נידבק יותר בשבוע הזה..מקווה .. תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2013 05:09

dany
dany
עדיין לא יודעת באם הוא האחרון כי לא שמעתי תזמורת של רעמים שבדרך כלל מלווה את המלקוש אז יש עדיין תקווה לעוד איזה טפטוף לפני שמגיע הקיץ...........

אקורדיאון כתב:
והנה גם כאן ירד גשם שניקה קצת את האוויר כנראה האחרון שנראה לשנה זו ואנחנו בכל מזג אוויר ממשיכים להחזיר חובות,לשמור על הקיים ולרדת .
בהצלחה רבה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2013 05:04

אקורדיאון
אקורדיאון
והנה גם כאן ירד גשם שניקה קצת את האוויר כנראה האחרון שנראה לשנה זו ואנחנו בכל מזג אוויר ממשיכים להחזיר חובות,לשמור על הקיים ולרדת .
בהצלחה רבה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2013 00:18

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 22:25

מטפס הרים
מטפס הרים
toly כתב:
איך זה שוורשה לא נכללת בלו"ז שלך? בירת הקלאסיקותsmile)
ולגבי הקור בלי אפור אני מוכנה לקחת ברגע זה אחרי שרב של יומיים עם אובך נורא
חשבתי שאני מאבדת שפיות בתוך ה"איגלו הסגור הרמטית מכל טיפת אובך עם מיזוג בטמפרטורת חדר קירור הגלידות של שטראוס.....פשוט דיכאון מחוסר היכולת לצאת לצעוד
השבח לאל שהבוקר היה צח וקריר בחוץ וכך גם מחר. עוד קצת עד לשבועות ואז עונת המעבר תסתיים וורשה תוכל לנשום לרווחה
ובתקווה רבה לעוד מספר צמצומים במידות.
בינתיים שמור יפה על הלע כפי שהינך כבר יודע לבצע וכל הכבוד על האיפוק בחו"ל זה לא מובן מאליו ולא פשוט
להשתמע פה בפורום
טולי

חולה על וארשה, עיר באמת מגניבה ועיתים לא ברור עד כמה היא נעימה עם כל הצללים של שר ההסטוריה.. אבל היא עיר ניפלאה בכל מה שקשור לבילוי ..
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 20:39

toly
toly
איך זה שוורשה לא נכללת בלו"ז שלך? בירת הקלאסיקותsmile)
ולגבי הקור בלי אפור אני מוכנה לקחת ברגע זה אחרי שרב של יומיים עם אובך נורא
חשבתי שאני מאבדת שפיות בתוך ה"איגלו הסגור הרמטית מכל טיפת אובך עם מיזוג בטמפרטורת חדר קירור הגלידות של שטראוס.....פשוט דיכאון מחוסר היכולת לצאת לצעוד
השבח לאל שהבוקר היה צח וקריר בחוץ וכך גם מחר. עוד קצת עד לשבועות ואז עונת המעבר תסתיים וורשה תוכל לנשום לרווחה
ובתקווה רבה לעוד מספר צמצומים במידות.
בינתיים שמור יפה על הלע כפי שהינך כבר יודע לבצע וכל הכבוד על האיפוק בחו"ל זה לא מובן מאליו ולא פשוט
להשתמע פה בפורום
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 15:59

קרולין
קרולין
מטפס יקר
שמור על עצמך בתוך האפור והקור האירופאי...
כאן מחכה לך השמש הישראליתsmile
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 15:54

dany
dany
תחזיק מעמד.
wink

מטפס הרים כתב:
שלום מבאזל אפורה, גשומה ומבחינתי ממש דוחה עכשיו... שבוע מאוד עמוס. עושה כל שביכולתי לשמור מכל מישמר... חוזר בחמישי ואז שבוע בבית ואחרי זה שבוע בלונדון ואמסטרדם אבל אחרי זה כל מאי בבית נראה לי... אני יודע שמהצד זה נראה חלום, הטיסות והמעברים האלו בין כל הקלאסיקות ת האירופיות ואכן יד בזה המון המון צדדים מרתקים שבמרתקים אבל זה גם לפעמים מאוד לבד, בייחוד בשוויץ שבה החברה בערב מסתגרים נורא , וגם באמת לעיתים מעייף.. ובקטע של הדיאטה זה פשוט מורכב מאוד!! לא מקטר ולא בטיח, אני אוהב כל רגע בעשייתי וזה מתאים מאוד להרפתקנות שיש בי כקשת טיפוסי מאוד כנראה.. סתם הצעתם כתף אז לקחתי... עד תום שנת 2013 אני עשרים פיות מהמשקל שבו התחלתי וכעת מחזיר חוב כדי להגיע למישקל אליו הגעתי לפני חדשיים.. למה אין מיפגש???? זה גורם שידרבן את כולנו!!!!! להתראות
edited by מטפס הרים on 4/9/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 13:39

מטפס הרים
מטפס הרים
שלום מבאזל אפורה, גשומה ומבחינתי ממש דוחה עכשיו... שבוע מאוד עמוס. עושה כל שביכולתי לשמור מכל מישמר... חוזר בחמישי ואז שבוע בבית ואחרי זה שבוע בלונדון ואמסטרדם אבל אחרי זה כל מאי בבית נראה לי... אני יודע שמהצד זה נראה חלום, הטיסות והמעברים האלו בין כל הקלאסיקות ת האירופיות ואכן יד בזה המון המון צדדים מרתקים שבמרתקים אבל זה גם לפעמים מאוד לבד, בייחוד בשוויץ שבה החברה בערב מסתגרים נורא , וגם באמת לעיתים מעייף.. ובקטע של הדיאטה זה פשוט מורכב מאוד!! לא מקטר ולא בטיח, אני אוהב כל רגע בעשייתי וזה מתאים מאוד להרפתקנות שיש בי כקשת טיפוסי מאוד כנראה.. סתם הצעתם כתף אז לקחתי... עד תום שנת 2013 אני עשרים פיות מהמשקל שבו התחלתי וכעת מחזיר חוב כדי להגיע למישקל אליו הגעתי לפני חדשיים.. למה אין מיפגש???? זה גורם שידרבן את כולנו!!!!! להתראות
edited by מטפס הרים on 4/9/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 07:07

דרך המלך
דרך המלך
מצטרפת לשאלה מה קורה??מחכים לעדכון
0 קישור קבוע (Permalink)
09/04/2013 06:42

dany
dany
מטפס יקר הבטחנו שעכשיו מעלים הילוך וסופ סופ עושים מעשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/04/2013 23:17

נחושה
נחושה
בניכר? מקווה שטוב ובשקילה הקרובה תהיינה בשורות מצויינות ועד אז ליל מנוחה ומחר המשך הטיפוס לפיסגה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מטפס יקר מה שלומך

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!