הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לבטים פחד מול החלטה לא פשוטה.....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/04/2013 16:40

הסמויה
הסמויה
את אכן אמיצה ואני מאחלת לך המוןןןןן בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2013 15:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אני אישית חושבת שאין דבר כזה מדינת תל-אביב אבל בהחלט לא קל לעבור מן הקיבוץ שלפחות מרגיש כמו מקום מוגן ובטוח... אולי אני טועה בגדול. לת,א יש יתרונות שלה. יש הרבה אפשרויות כמובן אך אפשר גם להרגיש בודדה בעיר הגדולה. יש בה המון צעירים וצעירים פחות והיא עיר מלבבת לדעתי. כשתחליטי להגיע ולהשתקע בה יש כמובן יוקר המחיה אבל יש הרבה יתרונות . מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה שבחרת בחייך בשלב זה ומאחלת לך שבכל שלב תצליחי להגיע ליעדך.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2013 00:03

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכיק יקרה ואמיצה מאד
כל הכבוד....לא קל בעיר הגדולה, אך מדהים.
אני יודעת מאיפה את מגיעה, פיסת גן עדן, יפיפיה מעל הכינרת המהממת.
אני חושבת שתהני פה מאד כי לפי הכרותי הקצרה איתך, יהיה לך כף פה.
אך יש מלא חישובים.....אני בטוחה שאת מודעת להכל.
בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/04/2013 20:51

מטפס הרים
מטפס הרים
אמיצה. דש משוויץ. כאן אפור כהה בלי שמש מלטפת. מבחינת רעיון מקל: אני מאמין ששינויים מהסוג שאת מתארת ראויים לתכנון שלבי . כלומר, יש לך רצון והוא ניכר והוא ברור, השאלה היא איך את ניכנסת לבריכה? האם את מאלה שמתגברים על הפחד מהקור של המיים ופשוט מרביצים קפיצה או שאת מאלה שנכנסים קודם הרגל אחר כך עוד רגל אחר כך יד ולאט לאט מתרגלים לשינוי של להיות המיים. אני אגב, מאלה שנכנסים בהדרגה לבריכה.נאפילו שהבריכה מחוממת. אני מוצא את זה יעיל יותר עבורי. אז אולי כדאי לך למשל לנסות קודם למצוא עבודה בתל אביב ואז לעבור פיסית? סתם מחשבה. כל אדם ודרכיו. אם תרצי סיוע מחשבתי בתחום חיפוש עבודה, בשמחה ומה שאוכל. להתראות
edited by מטפס הרים on 4/6/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
06/04/2013 19:50

קרולין
קרולין
מיכיק יקרה,
איזה שינוי!
אני סיטי גירל אז לעבור לת״א זה נשמע לי מגניב ביותר
בכל מקרה אני מאחלת לך את כל הטוב ובהצלחה💝
0 קישור קבוע (Permalink)
06/04/2013 18:33

bobi
bobi
שלום,
תל אביב היא לא עיר להרגיש בה בודדה, גם כשאת לבד עם עצמך את תמיד מרגישה שאת חלק מעיר , רואה אנשים ברחוב, יושבת בבית קפה, הולכת לנמל תל אביב
תמיד יש אנשים מסביבך,
בתל אביב יש הרבה פעילויות חברתיות שאפשר להצטרף אליהן,
אני לא יודעת באיזה תווך גילאים את,
עם תרצי לשתף באיזה תווך גילאים את אשמח לצרף לך לינקים לפעילויות....
כל הכבוד על ההחלטה המעבר לתל אביב
מבחינת תעסוקה שוב התווך גילאים חסר לי , יש לי חברות שעובדות בתחומים שונים במשאבי אנוש...
בכל מקרה בהצלחה בדרך שתבחרי בה
wink
0 קישור קבוע (Permalink)
06/04/2013 17:19

מיכיק
מיכיק
שלום ל כ ו ל כ ם-
אז האביב כאן. השמים בהירים השמש מלטפת ואצלי... אפור כהה. מאד רוצה לעזוב את הקיבוץ בו אני חיה כל שנותי הבוגרות. כן. בשלב ראשון לבד ללא בן זוגי. גם במחיר כבד של בדידיות ראשונית של להסתדר בארץ תל אביב. באה מתחום תעסוקתי של יחסי ציבור ושיווק, מוטרדת מאפשרות תעסוקה . כן, בגילי הלא צעיר לא ברור מה אמצא....מוכנה להשקיע את כל הרווח בשכר דירה, בחוג של מירי והיתר יסתדר. משתפת אתכם להקל מעט על עצמי, ואולילמשהו מכם יש רעיון מקל....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לבטים פחד מול החלטה לא פשוטה.....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!