הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום...שבת מנוחה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/04/2013 15:23

רבקה
רבקה
חיוך מהלב כתב:
מילותייך מתוקות יותר מכל פחמימה ותענוג לקרוא. הכלבלב שבתמונה גורם כל כך הרבה הנאה מהדברים הקטנים שבאמת עושים את התמונה הגדולה לנפלאה בכל דרך שאסתכל עליה. נכון, להעריך כל רגע בחיינו ולהתמקד רק בו בהווה כי אין בילתו, זו דרך נכונה להביט על החיים ולהנות כל רגע כי מי יודע מה יהיה בעוד דקה? ורק שתביני. למרות הרוחות הקשות כאן בהרצליה וחוסר נעימות בצעדה עשיתי זאת כפי שאני עושה כל יום. רק שהגזמתי ושילמתי מחיר . יש חלקים שאני עושה בכמעט ריצה והפעם החלקתי על האספלט ונפלתי. הייתי המומה מהנפילה שריטה על הברך ובטח הכאבים יבואו יותר מאוחר. לידי עצרה מכונית גדולה ויצא גבר כבן 40. "האם את זקוקה לעזרה לקום"? אני יכול לעזור לך תני לי. איזה אנושיות ונדיבות. י,אני יכול לקחת אותך הביתה" יש לי זמן אמר האיש החביב. הודיתי לו. קמתי בכוחות עצמי והחלטתי שלמרות הכל וההלם של הנפילה אני ממשיכה והלכתי עוד כ-30 דקות אבל יותר לאט וסיימתי את המסלול הרגיל. מודה לאל שאין נזקים כבדים וגם אם יהיו כאבים מחר או מחרתיים תודה לאל הכל בסדר. שתהיה לכולנו שבת מאושרת מלאת הרמוניה ובעיקר שליטה על האוכל אנו שליטים על גופנו והאוכל לא ישלוט בנו.

חנה'לה תרגישי טוב אך תהיי קשובה לברכך
כמו שאמרת הכאבים באים מאוחר יותר.
יתכן שאפילו לא היית צריכה להמשיך לצעוד
מגיע לך כל הכבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2013 15:21

רבקה
רבקה
נחושתי עם כתיבתך כבר שמח לי בלב.
שחמך רק יהיה בריא ואת המשיכי במצוותייך ותבוא עלייך הברכה.
המשיכי בהקפדה שתביא אותך להצלחה יקירה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2013 14:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מילותייך מתוקות יותר מכל פחמימה ותענוג לקרוא. הכלבלב שבתמונה גורם כל כך הרבה הנאה מהדברים הקטנים שבאמת עושים את התמונה הגדולה לנפלאה בכל דרך שאסתכל עליה. נכון, להעריך כל רגע בחיינו ולהתמקד רק בו בהווה כי אין בילתו, זו דרך נכונה להביט על החיים ולהנות כל רגע כי מי יודע מה יהיה בעוד דקה? ורק שתביני. למרות הרוחות הקשות כאן בהרצליה וחוסר נעימות בצעדה עשיתי זאת כפי שאני עושה כל יום. רק שהגזמתי ושילמתי מחיר . יש חלקים שאני עושה בכמעט ריצה והפעם החלקתי על האספלט ונפלתי. הייתי המומה מהנפילה שריטה על הברך ובטח הכאבים יבואו יותר מאוחר. לידי עצרה מכונית גדולה ויצא גבר כבן 40. "האם את זקוקה לעזרה לקום"? אני יכול לעזור לך תני לי. איזה אנושיות ונדיבות. י,אני יכול לקחת אותך הביתה" יש לי זמן אמר האיש החביב. הודיתי לו. קמתי בכוחות עצמי והחלטתי שלמרות הכל וההלם של הנפילה אני ממשיכה והלכתי עוד כ-30 דקות אבל יותר לאט וסיימתי את המסלול הרגיל. מודה לאל שאין נזקים כבדים וגם אם יהיו כאבים מחר או מחרתיים תודה לאל הכל בסדר. שתהיה לכולנו שבת מאושרת מלאת הרמוניה ובעיקר שליטה על האוכל אנו שליטים על גופנו והאוכל לא ישלוט בנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2013 10:46

נחושה
נחושה
קרולין כתב:
נחושתי כתיבתך מעלפתתתתת
שיהיה לך אחלה סופ״ש קל בשמירה ובשליטה.
אוהבת
קרולין

לאו יו בחזרההההההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2013 10:44

קרולין
קרולין
נחושתי כתיבתך מעלפתתתתת
שיהיה לך אחלה סופ״ש קל בשמירה ובשליטה.
אוהבת
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2013 10:33

נחושה
נחושה
בוקר טוב פורום יקר,
לפעמים באמת צריך קצת לנוח לתת למישהו אחר לבשל ולטרוח
לפעמים צריך את הקפה והכריך לבד עם עצמך...כדי להיזכר או כדי לשכוח
לפעמים צריך להוריד הילוך ולאסוף כוחות לפני תקופה מלחיצה
לפעמים צריך להוציא את הראש מהמים..להביט למעלה ולראות שיש נוף מקסים רחוק מעבר לביצה
מאחלת לכולנו נחת ויחד ורוגע ושליטה
קצת להתפנק (לא באוכל ובמתוקים) להישאר עוד דקה או שתיים מתחת לשמיכה
להשאיר פתק עם ליפסטיק או פרח או סבון ריחני או כל רמיזה
שתכניס שלווה ושקט והתנהלות נעימה ובהמון אהבה
כמה שעות אתמול עם חמי בבדיקות בבית חולים
נתנו לי פוקוס אמיתי על עצמי במרכז כל כך הרבה מעגלים
וכל כך הערכתי אתמול מהי ישיבה לארוחת צהריים ביתית מאוחרת ומזינה
ולא לחטוף או לשתות על הדרך ולא להינות מהפסקה קצרה אבל כל כך כל כך חשובה
נכנסים לסופשבוע בשליטה ובלי פחממות מחמש
נהנינו מספיק כעת צריך קצת להפחית, להתמקד, בלי מתוק, עם החזר חובות ושמח בלב

נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום...שבת מנוחה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!