04/04/2013 10:15
 1103 Posts: 5022
|
קרולין יקרה מצטרפת לכל מה שכתבת בפוסט. אין על מירי אין שניה לה במראה,בלבוש באנרגיות ובכל מה שהיא מעניקה לנו. זכינו בגדול. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2013 06:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין מצטרפת לכל מילה שלך ובאמת ככה מגיע לנו ויחד כולנו נצליח זה בהחלט בית ספר של החיים. נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2013 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כרגיל כל מילה בסלע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 22:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה וחברה טובה ומפרגנת תודה רבה לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 21:25
 קרולין Posts: 6651
|
שלנו את נראית נפלא, הבגד מחמיא לך מאדדדדד בלי שום קשר לצבע שלו.... החוויות שלך כשאת חוזרת מחו"ל, תמיד תמיד מרתקות, מצחיקות ומלמדות אותי המוןןןןןןןן ההרצאה על מוטיבציה בתהליך ההרזייה, תמידדדדדדדדדדדדדדדדדד נוגעת בי מחדש ! כי בלי הכוח המניע - אין שינוי!! לא בדיאטה ולא בשום תחום אחר בחיים. וכן, יש גם מוטיבציה חיצונית וגם מוטיבציה פנימית. שתיהן חשובות ונחוצות בהצלחה של התהליך!!!! אני יכולה להגיד בפה מלא, אחרי 25 שנים שאני איתך, שאת והחוג שלך זה בית ספר של החיים ! נקודה. אין מחיר לחוג שלך, אין מחיר למסגרת, אין מחיר לשיטה ואין מחיר ללמידה , להתקדמות, לעשייה , למודעות וליכולת ה ב ח י ר ה של כל אחד ואחת מאיתנו כל יום מחדש למען ולטובת איכות חיינו. להסתכל על דיאטה, על התהליך - ממקום של מגיע לי איכות חיים זה מה שעושה את ההבדל ובענק!!!! אין כאן מקום למסכנות, לחסך, ל"אכלו לי שתו לי"....ככה אין סיכוי להצליח בתהליך!!! מסכימה איתך מאדדדדדדד שהכל תלוי בראייה/תפיסה שלנו למילה דיאטה. אני שמחה ומאושרת שבחרתי בך ! את רק משתבחת עם השנים ואנחנו יחד איתך   תודה לך על הכלללללללללללללללללללללל, אין לך מ ת ח ר י ם!!!! אוהבת אותך, מעריכה אותך והכי שמחה להיות חלק ממשפ' מירי בלקין המורחבת שלך תמיד, קרולין חבריי לדרך.... מחכה לך ה ר צ א ה של מוטיבציה ודרייב אדיררררררררררררררררררררררר להמשך התהליך.... תהנו אוהבת קרולין 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|