04/04/2013 05:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אוי כל כל כל כך נכון -השבריריות של ההצלחה ,בדיוק בשל כך כל כך חשובה המסגרת. יישר כח על הירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 22:30
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה כל מילה אמת....אני גאה בך מאד על שליטה בחג ומאחלת לך בכל לב ואהבה המשך הצלחה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 21:07
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה את מחוננתתתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 09:09
 קרנושה Posts: 3420
|
מחוננת! לרדת אחרי חג כזה קשה זה שאפו גדול! וכן, בחזרה לתלם, בדיאטה וגם בחיים המסגרת שומרת עלינו, מזל על השגרה הברוכה ועל השקילה שחשובה כמדד. כראי. כעובדה. ואת עם ההישג שלך חייבת לשמור, זה לא הולך ברגל! המון הצלחה בהמשך אהובה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 08:07
 נחושה Posts: 6982
|
ראשית את מחוננת ושיהיה בהצלחה גם הלאה. אני למדתי ממירי ומההרצאה אתמול שמה שמשנה את כל העניין זה כיצד אנחנו מגיבים ומתנהלים עם "הטרגדיה" האם אנחנו מפרגנים לעצמנו שנהנינו וחוזרים בבגרות לשיטה ולתהליך או מרחמים על עצמינו פוחדים להישקל ואם כבר אז כבר והעליה של הקילו שניים ממשיכה להפקרת השיטה ולהתנהגות ילדותית ובלתי אחראית בהמשך. למדתי שלא יעזור כלום בעניין הכמויות וההנאה מהאוכל כשזה במידה ונכון אז אין טיירים ונראים פיצוץ בכל בגד שמלה או חליפה.ובשביל זה צריך להשקיע ולהתאמץ להאמין ולהתפתח ולהבין שההשקעה הכי גדולה צריכה להיות בנו אנשים...וכשנשקיע תגענה תוצאות נהדרות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 05:21
 dany Posts: 19819
|
יקירתי אני מסכימה עם כל מילה שלך. וחבל שגם אני שהייתי במצבך לפני שלוש שנים, שוב!!!!!!!!!!! לא השכלתי לשמור על ההישגים ועתה שוב עם עודף נכבד ובשום אופן לא מצליחה לחזור לדרך הישר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2013 22:10
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
למירי מותר פעם ב..... לצאת ולהתפרע, כי היא יודעת בדיוק רב לחזור לשגרה ולמסגרת או כמו שהיא קוראת ל-שיטה. אבל כולנו כולנו צריכים להיות מודעים לשבריריות של ההצלחה. הרי לעלות במשקל זה קורה כל כך מהר, ולפתע את מגלה שיש עודף בלתי רצוי חס ושלום עלייך. כמה פעמים בחיי השלתי הרבה קג אך לא השכלתי לשמור על ההצלחה אפילו עליתי יותר כל פעם, הכל תלוי על בלימה. שמירה על שפיות היא מילת הקסם. בגילי המופלג אין ברירה ואין לי דרך חזרה חס ושלום...... אז לשמחתי השלתי חצי קג למרות החג וכו'... אבל אני עכשיו יותר ויותר צריכה לשמור על ההשג ולהמשיך הלאה בדרך ליעד שלי שאינו רחוק אבל דורש מאמץ כמו תמיד בלי ויתור לעצמי. יום העצמאות אינו מהווה כל בעיה עבורי מה עוד שאנו נוסעים בע"ה בדיוק כשהוא מגיע.... אבל גם באוסטריה חייבים לשמור כמה שאפשר למרות הפיתויים. אין ברירה. זו המנטרה שלי מידי בוקר.... לי רק לי אין ברירה אחרת, וכל יום אני בוחרת מחדש - גם אני איני מלאך ולעיתים מתפרעת אבל יודעת לחזור למסגרת די מהר....שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא ובשליטה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|