הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הפתעה?!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/04/2013 15:34

רבקה
רבקה
ולי נותר לאחל לך נחושתי הצלחה
בחזרה לשיגרה וליישום המשימה
וכבר בשבוע הבא החזרה וירידה והרגשה טובה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/04/2013 10:19

נחושה
נחושה
מפתח סול כתב:
נחושה יקירה!!!!
תודה רבה על הפרגון
כמוני - כמוך - עם עלייה של שני קילו בחג. ועושה מאמצים להוריד אותם!!!!
חייבת לציין שהשיער הארוך (יותר מבתמונה שלך) מחמיא לך מאוד מאוד מאוד!!!!

סופ"ש נעים זריז וריק מפחמימות!
חיבושיקות

זאת תמונה מזמן הגעתי למירי ולפורום....אגב צולמה באיטליה ומזכירה לי הכול בכל פעם מחדש ♥
תודה יקירה על המחמאות ו...נעשה את זה ביחד וכמו שצריך!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/04/2013 13:37

מפתח סול
מפתח סול
נחושה יקירה!!!!
תודה רבה על הפרגון
כמוני - כמוך - עם עלייה של שני קילו בחג. ועושה מאמצים להוריד אותם!!!!
חייבת לציין שהשיער הארוך (יותר מבתמונה שלך) מחמיא לך מאוד מאוד מאוד!!!!

סופ"ש נעים זריז וריק מפחמימות!
חיבושיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
04/04/2013 05:10

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן היה ממש כיף להפגש ,כמובן לאחל לבלונדה מזל טוב אישי,לחזור למסגרת שאני לא בדיוק זכרתי שהיא קיימת אבל יחד עם זאת
אי שם בראש היה לי ברור שאחרי הנפילה הזו יש לי על מה ועל מי להשען כדי לחזור למסלול ולשפיות.
אכן אתמול עברתי יום של שליטה וכך יהיה עד שיוחזרו כל החובות ויהי מה.
בהצלחה לכולנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/04/2013 05:04

dany
dany
חנה את ממש מופת ודוגמא, הייתי רוצה קצת ממך עכשיו כאן ועכשיו!!!!!!!!!!!!!!!
הימים לא קלים לי וגם לי לא מובן למה, ממש אין סיבה ממשית ובכל זאת לא מצליחה בכלל להיכנס למסלול. היום קמתי עם הבטחה גדולה בלב. מקווה שלא אאכזב את עצמי.
סופ"ש נפלא לכולנו ובהצלחה.

חיוך מהלב כתב:
אני שמחה לשמוע שעשיתם מעין פגישה אולי לא מתוכננת בקבוצה הראשונה של יום ג? האם אני טועה? דוקא היום קשה לי מאד לשמור על המסגרת במשך הבוקר הרגשתי שאני רוצה לאכול כל הזמן. אני מתבוננת על המצב ושואלת את עצמי למה זה קרה לי. יש ימים כאלה. מזג האויר שמשתנה ממש כמעט בכל שעות היממה אינו מקל עלי. מרגישה חוסר מנוחה שאיני יודעת מהיכן נובע אך אין לי סיבה נפשית לשמחתי. עברתי את היום עד כה באכילה לא כל כך צנועה אבל עכשיו הגוף שלי נרגע. היום לקחתי חופש מהצעידה. למה? כי בבוקר אמרתי לעצמי שאוכל אח"צ לצעוד אך חבל שלא עשיתי את זאת בבוקר כי הכי טוב בשעות המוקדמות. עכשיו יש רוח בחוץ שמאד מאד מפריעה לי בצעידה ולכן הפעם אותר לעצמי בהרגשה טובה בהחלט.
לגבי החג ומה שאחריו. כל אחד מאיתנו הוא בר או ברת מזל שיש לנו את המסגרת תודה לאל. גם אם חרגנו ואפילו התפרענו במהלך החג הזה שטוב שהסתיים, מתחילים מחדש ברגע זה, כפי שאני מדברת עם עצמי. מעכשיו יש רק סלט ירקות שאכין עוד מעט ואולי איזה חלבון - תודה לאל הערב אני יוצאת להצגה כך שאין אפשרות ללכת ולשוב אל המקרר. אתמול הייתי בהחלט במסגרת של בלי פחמימות משעה 5. גם היום אינו שונה ומה שקרה בבוקר אני מאמינה שלא יקרה עוד. לפעמים,רק לפעמים אני מרגישה שאני רוצה פחמימות מכל סוג במשך כמה שעות, מנסה לברר עם עצמי מדוע זה קורה כי ביום רגיל אין דברים כאלה. לגוף יש כל מיני דרכים משלו לא תמיד ברורות. אבל השתדלתי מאד לא להגזים בצורה יתרה כי היו לי פיתויים שונים שפשוט פסחתי עליהם. אני מזכירה לעצמי שלי - רק לי אין ברירה אחרת ולשנס מותניים החל מרגע זה - זה מה שאני עושה. שיהיה לכולנו ערב רגוע ובהחלט בשליטה. אוהבת את כולכם כאן
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 17:20

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אני שמחה לשמוע שעשיתם מעין פגישה אולי לא מתוכננת בקבוצה הראשונה של יום ג? האם אני טועה? דוקא היום קשה לי מאד לשמור על המסגרת במשך הבוקר הרגשתי שאני רוצה לאכול כל הזמן. אני מתבוננת על המצב ושואלת את עצמי למה זה קרה לי. יש ימים כאלה. מזג האויר שמשתנה ממש כמעט בכל שעות היממה אינו מקל עלי. מרגישה חוסר מנוחה שאיני יודעת מהיכן נובע אך אין לי סיבה נפשית לשמחתי. עברתי את היום עד כה באכילה לא כל כך צנועה אבל עכשיו הגוף שלי נרגע. היום לקחתי חופש מהצעידה. למה? כי בבוקר אמרתי לעצמי שאוכל אח"צ לצעוד אך חבל שלא עשיתי את זאת בבוקר כי הכי טוב בשעות המוקדמות. עכשיו יש רוח בחוץ שמאד מאד מפריעה לי בצעידה ולכן הפעם אותר לעצמי בהרגשה טובה בהחלט.
לגבי החג ומה שאחריו. כל אחד מאיתנו הוא בר או ברת מזל שיש לנו את המסגרת תודה לאל. גם אם חרגנו ואפילו התפרענו במהלך החג הזה שטוב שהסתיים, מתחילים מחדש ברגע זה, כפי שאני מדברת עם עצמי. מעכשיו יש רק סלט ירקות שאכין עוד מעט ואולי איזה חלבון - תודה לאל הערב אני יוצאת להצגה כך שאין אפשרות ללכת ולשוב אל המקרר. אתמול הייתי בהחלט במסגרת של בלי פחמימות משעה 5. גם היום אינו שונה ומה שקרה בבוקר אני מאמינה שלא יקרה עוד. לפעמים,רק לפעמים אני מרגישה שאני רוצה פחמימות מכל סוג במשך כמה שעות, מנסה לברר עם עצמי מדוע זה קורה כי ביום רגיל אין דברים כאלה. לגוף יש כל מיני דרכים משלו לא תמיד ברורות. אבל השתדלתי מאד לא להגזים בצורה יתרה כי היו לי פיתויים שונים שפשוט פסחתי עליהם. אני מזכירה לעצמי שלי - רק לי אין ברירה אחרת ולשנס מותניים החל מרגע זה - זה מה שאני עושה. שיהיה לכולנו ערב רגוע ובהחלט בשליטה. אוהבת את כולכם כאן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 16:51

נחושה
נחושה
מטפס הרים כתב:
נחושה- מצטרף. לא להחמיץ, לא להתפתל ולא ללכת בטל...

לא בבית ספרינו
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 10:11

מטפס הרים
מטפס הרים
נחושה- מצטרף. לא להחמיץ, לא להתפתל ולא ללכת בטל...
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 07:56

נחושה
נחושה
dany כתב:
הבנתי מותק בין השורות, הבנתי.
כל הכבוד על האומץ!!!!!
אני מסתכלת על המאזניים ובכלל לא חושבת לעלות wink
שמא יגידו לי אחד אחד...חחחחחחחחחחחח
טוב מהיום חזרה למוטב עם רישום וכל הטקס. אין ברירה!!!!!!!
בהצלחה
נשיבוקים

נשיבוקים חזרה וכבר מאתמול בבוקר היתה חזרה לרישום ולאחר השקילה ארוחה טעימה וצבעונית של בלי פחממות מחמש. ניגבנו את פירורי החג והתחלנו שוב באומץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 05:26

dany
dany
הבנתי מותק בין השורות, הבנתי.
כל הכבוד על האומץ!!!!!
אני מסתכלת על המאזניים ובכלל לא חושבת לעלות wink
שמא יגידו לי אחד אחד...חחחחחחחחחחחח
טוב מהיום חזרה למוטב עם רישום וכל הטקס. אין ברירה!!!!!!!
בהצלחה
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 21:44

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כתבת מקסים ושנון כהרגלך והשניים בטוח ירדו עם ריבית בחיוך והתמדה חוזרים לשגרה בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 21:23

נחושה
נחושה
למי שלא הבין אני הופתעתי שעליתי רק שנייםwink
היה טעים היה שווה, כעת נשנס מותניים ונעיף את הטאייר הזה.
לאו יו חזרה לכולם ובי אני נשבעת, להיום סיימתי, בלי פחממות מחמש שבעה מהחיבוקים והנשיקות וכבר מתגעגעת....
+1 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 21:05

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי
אין לנו דרך אחרתsmile
ואין כמו שגרההההה
לאב יו
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 20:35

דרך המלך
דרך המלך
נחושה המקסימה
היה כייף להפגש ותודה ענקית על המסלול חזרה הביתה.. עזרת לי המון ואני מאד מעריכה ומודה....
ומעכשיו בהחלט לשיטה למים ולשעה חמש ... שנצליח
נשיקות יקירתי
סיגל
02/04/2013 20:33

קרנושה
קרנושה
כיףףףףףףף גדול והמון שמחה היה היום לראות אותך אהובתי♥
ושרק נמשיך להתמיד לעבר המטרות שלנו והאמת - מזל שייש כאלו כי זה המון!!!
02/04/2013 20:29

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום נהדר,
הייתי היום כמו מחוננים רבים מכל הקבוצות שפשוט עשו מפגש פסגה קטן וכמובן היו חיבוקים של מזל"ט לאור ובח"ל, לבלונדה ליום הולדתה....
אז מגיע לנו כפיים Applauseכי אנחנו כבר מעכשיו בלי פחממות חמש ונעשה הכול כדי לחזור לתלם ולשיטה הערב ולא עוד יום יומיים.
הפתעה?! תלוי את מי שואלים:
יש יורדים של קילו מחוננים
יש על המקום ויש קצת יותר או פחות
וישנם כאלו שהופתעו רק שניים יותר, גרם לא יותר ולא פחות.
ההפתעה היא ההתייחסות והמבטים, איך מקבלים את תוצאות השקילה ועד כמה באמת מתייסרים
היתה הרצאה מלאה בצחוקים סיפורים וחוויות
צריך להנות מהחיים אבל כעת לנגב פירורים ולהחזיר חובות
תודה לך מירוש על החזרה לשיגרה ולשיטה ולמסגרת
היה 10, לא להחמיץ, לא להתפתל, לקבל את הדין באומץ ו....לחזור ללכת!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!