הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיגמר כבר החג הזה - די !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/04/2013 21:35

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
בראבו רק ככה מצליחים!
כשלא מוותרים מרוויחיםsmile
בהצלחהההה רבהההה בהמשך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 21:33

דרך המלך
דרך המלך
תהני בחו"ל וכל הכבוד לנחישות ולמודעות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 21:32

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כול הכבוד על הצעידה.... ועל העשייה בהצלחה בהמשך..
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 05:25

dany
dany
מורידה בפניך את הכובע איך שאת לא מוותרת לעצמךApplause
בילוי נעים באוסטריה.
לי יום העצמאות ממש לא עושה את זה מבחינת אוכל!!!!!! ובדרך כלל אנחנו גם בבית לא יוצאים לשבת בפקקים. למרות שיש כינוס משפחתי כל שנה בדרום הארץ אנחנו מוותרים.

חיוך מהלב כתב:
הבוקר קמתי ולא רציתי לצאת לדרך לצעוד. פשוט לא בא לי. קורה לא? אבל לא ויתרתי לעצמי כי המנטרה שלי "לך אין ברירה".... זו מנטרה שאני אומרת לעצמי בכל מיני מצבים כדי שיהיה לי ברור מאד מה עלי לעשות. לשמחתי הילדים לא באו היום לארוחה וכו', אבל מזג האויר האפרורי בחוץ יחד עם אבק פשוט לא נעים ולא גורם לי אושר מיוחד. בקיצור כדי לעשות משהו חדש או שינוי הלכתי בכיוון הפוך לרגיל ומעבר לשנוי גם שמתי לב לריחות האביב של היסמין ואקליפטוס שעושים לי טוב. אבל חזרתי מאד עייפה בשל החום...מנסה להיות עסוקה בכל דבר ובלבד שלא אכנס למטבח, אלא לצורך הכנת סלט למשל. השיגרה היא מבורכת ואני אוהבת אותה. לגבי יום העצמאות המתקרב לשמחתי לא אהיה בארץ כי אנו נוסעים לשבוע בערך למזרח אוסטריה. אבל שם יש פיתויים מסוג אחר, ועלי כבר לחשוב על כך מעכשיו ולעשות עבודה פנימית כדי לא למעוד בדרך. ובכן הערב מתקרב ואיתו גם סיום החג הזה שבהחלט אינו פשוט לרובנו. שיהיה לכולם רק טוב וערב נעים ומהנה - אפשר לאכול כבר לחם אבל לא באטרף בבקשה ובעיקר אפשר לאכול כל מיני דברים שהיו חמץ..... וחלקם פשוט נעלמו לנו בסופרים בשל החג.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2013 16:13

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הבוקר קמתי ולא רציתי לצאת לדרך לצעוד. פשוט לא בא לי. קורה לא? אבל לא ויתרתי לעצמי כי המנטרה שלי "לך אין ברירה".... זו מנטרה שאני אומרת לעצמי בכל מיני מצבים כדי שיהיה לי ברור מאד מה עלי לעשות. לשמחתי הילדים לא באו היום לארוחה וכו', אבל מזג האויר האפרורי בחוץ יחד עם אבק פשוט לא נעים ולא גורם לי אושר מיוחד. בקיצור כדי לעשות משהו חדש או שינוי הלכתי בכיוון הפוך לרגיל ומעבר לשנוי גם שמתי לב לריחות האביב של היסמין ואקליפטוס שעושים לי טוב. אבל חזרתי מאד עייפה בשל החום...מנסה להיות עסוקה בכל דבר ובלבד שלא אכנס למטבח, אלא לצורך הכנת סלט למשל. השיגרה היא מבורכת ואני אוהבת אותה. לגבי יום העצמאות המתקרב לשמחתי לא אהיה בארץ כי אנו נוסעים לשבוע בערך למזרח אוסטריה. אבל שם יש פיתויים מסוג אחר, ועלי כבר לחשוב על כך מעכשיו ולעשות עבודה פנימית כדי לא למעוד בדרך. ובכן הערב מתקרב ואיתו גם סיום החג הזה שבהחלט אינו פשוט לרובנו. שיהיה לכולם רק טוב וערב נעים ומהנה - אפשר לאכול כבר לחם אבל לא באטרף בבקשה ובעיקר אפשר לאכול כל מיני דברים שהיו חמץ..... וחלקם פשוט נעלמו לנו בסופרים בשל החג.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שיגמר כבר החג הזה - די !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!