הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בשר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/04/2013 05:22

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה כתב:
אני חושבת שזה לא הבשר או הפחממות או הצמחונות או שאר הצעות
זה יציאה מפרופורציה בכמויות ובהרכב הצלחות

בדיוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 21:04

קרולין
קרולין
אכן כן היה המון בשר והמון מהכלללללsmile
עד יום העצמאות אפשר בהחלט בלי בשרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2013 04:53

toly
toly
מטפס יקר
בתור צמחונית ותיקה מאוד מגיל 16 ואף טבעונית כל תקופת הצבא אני מאחלת לך המון הצלחה
והרגשה נפלאה
יחד עם זאת חשוב לי לומר ולציין למרות הטרנד הנוכחי של ירוק וטבעי שצמחונות זה לא רק קטניות שהן אגב
חלבון חלקי אם אינו משולב עם דגן ולאכול טבעול כתחליף זה אולי טוב לאימהות עסוקות שמשאירות לילד לחמם במיקרו
צמחונות זה ענין מאוד רציני הדורש לימוד ויעוץ מקצועי ולקח לי מספר שנים טובות ללמוד איך לאזן את תפריטי
על מנת שלא אחסיר דבר
לעניות דעתי מי שאוכל עוף רזה יותר קל לו לרדת במשקל
קטניות ודגנים מכילים הרבה קלוריות ואני משלבת כיום כן דגי ים טריים ביצים אורגניות ומוצרי חלב עיזים ובאפלו
קיצוניות אינה טובה לאורך זמן באף מישור
שיהיה לך הצלחה מרובה בהמשך הטיפוס
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 21:37

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אני עם נחושה חזרה לשגרה והקפדה עליה היא שתחזיר אותנו למסלול מכל בחינה... יום שבוע בלי בשר אז בסדר יום בלי פחמימות נניח אבל באורח חיים פשוט מתרגלים את השיטה מההתחלה.. בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 14:05

נחושה
נחושה
אני חושבת שזה לא הבשר או הפחממות או הצמחונות או שאר הצעות
זה יציאה מפרופורציה בכמויות ובהרכב הצלחות
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 12:02

dany
dany
כל הכבוד לי זה ממש לא מתאים.

spunkil כתב:
האמת שאני כבר קצת יותר מחודש מנסה צמחונות.. ואפילו קצת טבעונות (שזה אומר בלי ביצים וחלב) ואני אוהב את זה.
לא מרגיש חלש ולא כלום
אני יודע שמירי ממש לא ממליצה על צמחונות, כי בדרך כלל מה שקורה לשמנים זה שהם מחליפים חלבונים רזים של חזה עוף (שנחשב חלבון רזה) בפחמימות
אבל אני בינתיים מחליף את זה בקטניות ולא מגזים איתן
בסה"כ מרוצה
סתם נקודה למחשבה, אני לא קיצוני.. אם לא יהיה לי מה לאכול אז אני אוכל בשר, אבל האמת שאני מרגיש הרבה יותר נקי בלי זה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 11:53

spunkil
spunkil
האמת שאני כבר קצת יותר מחודש מנסה צמחונות.. ואפילו קצת טבעונות (שזה אומר בלי ביצים וחלב) ואני אוהב את זה.
לא מרגיש חלש ולא כלום
אני יודע שמירי ממש לא ממליצה על צמחונות, כי בדרך כלל מה שקורה לשמנים זה שהם מחליפים חלבונים רזים של חזה עוף (שנחשב חלבון רזה) בפחמימות
אבל אני בינתיים מחליף את זה בקטניות ולא מגזים איתן
בסה"כ מרוצה
סתם נקודה למחשבה, אני לא קיצוני.. אם לא יהיה לי מה לאכול אז אני אוכל בשר, אבל האמת שאני מרגיש הרבה יותר נקי בלי זה.

--
רזיתי אצל מירי smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/04/2013 05:26

dany
dany
כמו בלון זו ההרגשהupset

מיכל שרון כתב:
דני אני איתך לגמרי! הפחמימות בחג הזה היו מעל ומעבר..
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2013 10:17

מיכל שרון
מיכל שרון
דני אני איתך לגמרי! הפחמימות בחג הזה היו מעל ומעבר..
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2013 09:56

dany
dany
ואני צריכה התנקות מפחמימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מטפס הרים כתב:
אני חושב שאני פשוט מפסיק לאכול בשר איזושהי תקופה.החג הזה היה עמוס בשרים... מליל הסדר ועד אתמול ערב חג שני-לולים, רפתות, עדרים- כמה חוסל.. ובדרך בין החגים על האש...באיזה שהוא מקום אני מרגיש צורך פשוט להתנקות מבשר... לחזור יותר למזון טבעי , ירק טבעי... אני לא מדבר על צמחונות או משהו , כי אין לי אותה תחושה לגבי דגים, סתם רצון להתנזר לאיזו תקופה מבשר , בשר, בשר- כאילו לנקות את המערכת מכל הבשר הזה.. ויום העצמאות כבר מעבר לפינה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/04/2013 07:47

מטפס הרים
מטפס הרים
אני חושב שאני פשוט מפסיק לאכול בשר איזושהי תקופה.החג הזה היה עמוס בשרים... מליל הסדר ועד אתמול ערב חג שני-לולים, רפתות, עדרים- כמה חוסל.. ובדרך בין החגים על האש...באיזה שהוא מקום אני מרגיש צורך פשוט להתנקות מבשר... לחזור יותר למזון טבעי , ירק טבעי... אני לא מדבר על צמחונות או משהו , כי אין לי אותה תחושה לגבי דגים, סתם רצון להתנזר לאיזו תקופה מבשר , בשר, בשר- כאילו לנקות את המערכת מכל הבשר הזה.. ויום העצמאות כבר מעבר לפינה.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!