04/04/2013 05:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
אני חושבת שזה לא הבשר או הפחממות או הצמחונות או שאר הצעות זה יציאה מפרופורציה בכמויות ובהרכב הצלחות
בדיוק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 21:04
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן היה המון בשר והמון מהכללללל עד יום העצמאות אפשר בהחלט בלי בשר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2013 04:53
 toly Posts: 898
|
מטפס יקר בתור צמחונית ותיקה מאוד מגיל 16 ואף טבעונית כל תקופת הצבא אני מאחלת לך המון הצלחה והרגשה נפלאה יחד עם זאת חשוב לי לומר ולציין למרות הטרנד הנוכחי של ירוק וטבעי שצמחונות זה לא רק קטניות שהן אגב חלבון חלקי אם אינו משולב עם דגן ולאכול טבעול כתחליף זה אולי טוב לאימהות עסוקות שמשאירות לילד לחמם במיקרו צמחונות זה ענין מאוד רציני הדורש לימוד ויעוץ מקצועי ולקח לי מספר שנים טובות ללמוד איך לאזן את תפריטי על מנת שלא אחסיר דבר לעניות דעתי מי שאוכל עוף רזה יותר קל לו לרדת במשקל קטניות ודגנים מכילים הרבה קלוריות ואני משלבת כיום כן דגי ים טריים ביצים אורגניות ומוצרי חלב עיזים ובאפלו קיצוניות אינה טובה לאורך זמן באף מישור שיהיה לך הצלחה מרובה בהמשך הטיפוס טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2013 21:37
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אני עם נחושה חזרה לשגרה והקפדה עליה היא שתחזיר אותנו למסלול מכל בחינה... יום שבוע בלי בשר אז בסדר יום בלי פחמימות נניח אבל באורח חיים פשוט מתרגלים את השיטה מההתחלה.. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2013 14:05
 נחושה Posts: 6982
|
אני חושבת שזה לא הבשר או הפחממות או הצמחונות או שאר הצעות זה יציאה מפרופורציה בכמויות ובהרכב הצלחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2013 12:02
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לי זה ממש לא מתאים.
spunkil כתב:
האמת שאני כבר קצת יותר מחודש מנסה צמחונות.. ואפילו קצת טבעונות (שזה אומר בלי ביצים וחלב) ואני אוהב את זה. לא מרגיש חלש ולא כלום אני יודע שמירי ממש לא ממליצה על צמחונות, כי בדרך כלל מה שקורה לשמנים זה שהם מחליפים חלבונים רזים של חזה עוף (שנחשב חלבון רזה) בפחמימות אבל אני בינתיים מחליף את זה בקטניות ולא מגזים איתן בסה"כ מרוצה סתם נקודה למחשבה, אני לא קיצוני.. אם לא יהיה לי מה לאכול אז אני אוכל בשר, אבל האמת שאני מרגיש הרבה יותר נקי בלי זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2013 11:53
 spunkil Posts: 111
|
האמת שאני כבר קצת יותר מחודש מנסה צמחונות.. ואפילו קצת טבעונות (שזה אומר בלי ביצים וחלב) ואני אוהב את זה. לא מרגיש חלש ולא כלום אני יודע שמירי ממש לא ממליצה על צמחונות, כי בדרך כלל מה שקורה לשמנים זה שהם מחליפים חלבונים רזים של חזה עוף (שנחשב חלבון רזה) בפחמימות אבל אני בינתיים מחליף את זה בקטניות ולא מגזים איתן בסה"כ מרוצה סתם נקודה למחשבה, אני לא קיצוני.. אם לא יהיה לי מה לאכול אז אני אוכל בשר, אבל האמת שאני מרגיש הרבה יותר נקי בלי זה.
-- רזיתי אצל מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/04/2013 05:26
|
כמו בלון זו ההרגשה
מיכל שרון כתב:
דני אני איתך לגמרי! הפחמימות בחג הזה היו מעל ומעבר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2013 10:17
 מיכל שרון Posts: 1318
|
דני אני איתך לגמרי! הפחמימות בחג הזה היו מעל ומעבר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2013 09:56
|
ואני צריכה התנקות מפחמימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מטפס הרים כתב:
אני חושב שאני פשוט מפסיק לאכול בשר איזושהי תקופה.החג הזה היה עמוס בשרים... מליל הסדר ועד אתמול ערב חג שני-לולים, רפתות, עדרים- כמה חוסל.. ובדרך בין החגים על האש...באיזה שהוא מקום אני מרגיש צורך פשוט להתנקות מבשר... לחזור יותר למזון טבעי , ירק טבעי... אני לא מדבר על צמחונות או משהו , כי אין לי אותה תחושה לגבי דגים, סתם רצון להתנזר לאיזו תקופה מבשר , בשר, בשר- כאילו לנקות את המערכת מכל הבשר הזה.. ויום העצמאות כבר מעבר לפינה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/04/2013 07:47
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אני חושב שאני פשוט מפסיק לאכול בשר איזושהי תקופה.החג הזה היה עמוס בשרים... מליל הסדר ועד אתמול ערב חג שני-לולים, רפתות, עדרים- כמה חוסל.. ובדרך בין החגים על האש...באיזה שהוא מקום אני מרגיש צורך פשוט להתנקות מבשר... לחזור יותר למזון טבעי , ירק טבעי... אני לא מדבר על צמחונות או משהו , כי אין לי אותה תחושה לגבי דגים, סתם רצון להתנזר לאיזו תקופה מבשר , בשר, בשר- כאילו לנקות את המערכת מכל הבשר הזה.. ויום העצמאות כבר מעבר לפינה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|