הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רגע לפני שביעי של פסח וחג המימונה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/03/2013 15:55

toly
toly
פורום יקרים ואהובים
ברוך השם עד כה צלחתי בקלילות את החג ולהיום בערב הכנתי סלט שומר מעניין שמייד אתראיין ואכתיבו
בערוץ המתכונים של מירי:מי שלא נכנס קורא ועושה ממתכוניהן של מירי ואפי- מפסיד גורמה בענק
ועכשיו רגע של רצינות: תדעו לכם שאני בפחד היסטרי ממחר בערב= החג שלו אני ממתינה כל השנה
המימונה:זה לא קשור לעדה זו מסורת וטקס מופלא בעיניי (יסלחו לי כל בנות וורשה ונגזרותיה-גם אני ביניהן) והמתוקים שהולכים להיות שם ב2 המקומות שהוזמנתי (אבוי לי אם לא אכבד את שתי המשפחות זה יהיה
ברוגז לעולם שאף מופלטה או קרואסון יוכלו לגשר ולפשר אז אני בהיסטריה אמיתית ומהיום כבר מקזזת פחמימות עוד לפני חמש בערב רק סלט ירוק ודג וירקות מאודים
וגם מחר עד ערב ההילולה הרבה מים ירקות ביצה קשה וגבינה כי בערב אני אטעם חצי מופלטה וריבה אחת לכבוד מאמציהן של המארחות שהכל הכל עבודת ידן ויבורכו
לא יודעת מתי מספיקות להכין הכל
אז שיהיה לנו שמייח ועליז כל האביב
ותרווחו ותסבחו (בתקווה שהכרסונה לא תתרחבsmile)
חג שמח ובשליטה
באהבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רגע לפני שביעי של פסח וחג המימונה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!