29/03/2013 15:11
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כל מי שנשאר בארץ נראה שהוא על הכבישים.אני גם אני היום הייתי בדרכים ונסעתי לבקר בת משפחה מבוגרת מאד בקבוץ רמת דוד. אחרי שביום ד' התפרעתי קצת, אתמול הייתי מאד מאד שקולה וקשובה לגופי כדי לחזור למסגרת, כן אני מתבוננת באנשים הרבים הגודשים את הקניונים, כולם עסוקים גם באכילה - ואני עסוקה בלחפש לי בגדים מחמיאים, זה הרבה יותר בטוח. לאכול אני יכולה בבית ושם יש לי כל מה שאני צריכה. אבל היום, עצרתי כדי לאכול סלט ענקי לצהריים, נכון שבבוקר קצת נישנשתי עוגיות קטנטנות משוקולד אבל בזאת סיימתי את כמות הפחמימות להיום ובערב יהיה רק בשר וירק ליד. בד"כ יש לי במקפיא כמה קרחונים של 22 קלוריות לאחד, אולם שכחתי לבקש מבעלי שיקנה היום במהלך הקניות. וכן, נשארה עוגת שוקולד במקפיא והמחשבה שמא אפשיר ואוכל אותה כבר מזעזעת את סיפי.לכן, כדי שלא אהיה באטרף של מתוקים חלילה ויש במקפיא גם גלידה עתירת קלוריות לבן הצעיר, רק חזרתי מהצפון ופשוט נסעתי מיידית לקיוסק מקומי על מנת לקנות לי ארטיק של 45 קלוריות שיהיה על מנת שלא יהיה תרוץ לאכול את האסורים ועתירי הקלוריות. פשוט "הכן את רכבך לחורף" או במילים אחרות שיהיה לי איזה מוצא של כבוד לאורח החיים שלי, עשיתי הכל לפני השבת, ואם יש שעון קיץ או חורף זה לא חשוב. חשוב להתעמק בדברים המותרים, חשוב להיות קשובה לגופי אבל יחד עם זאת לא להרגיש מקופחת. דאגתי שהכל יהיה בסדר ומכאן שעלי לברור את מה שאני אוכלת. לפחות לא קיבלתי שום כיבוד בקיבוץ חוץ ממים ששתיתי. רווח נקי. נהנתי יחד עם חברה מהדרך, לעיתים פשוט כרסמתי מלפפון ירוק אחד או שניים לגיבוש האישיות ועכשיו בבית יש עוד מעט צעדה יומית רגילה וארוחת ערב צנועה כאמור. אפילו קיבלתי לחם טרי לידי והוא הגיע הביתה - אולי בעלי ירצה לאכול אותו. לפי לא יכנס ולא מפאת קדושת הפסח. העיקר למזער נזקי החג שכן "כולם עסוקים באכילה"... כולם עסוקים בחופשה האביבית שגם היא גורמת ליתר תאבון עם השמש הנעימה, לחשוב לפני שאני אוכלת משהו בכלל, לנשום 7 נשימות עמוקות לפני שתכולת הצלחת נכנסת לפי ולהמשיך בדרך כי עדיין היעד די קרוב אך קצת קשה להשגה. מקווה שלכולנו תהיה שבת רגועה שבת שבה השפיות תנצח את כל המסעדות, את כל האירוחים אצל חברינו משפחתנו ועוד, והעיקר להיות עסוקים בדברים חיוביים ובעיקר לא באוכל. הצלחה לכולנו .. שבת של אושר והרמוניה
-- hs
|