27/03/2013 17:02
 toly Posts: 898
|
תודה דני יקרה מקווה שלא יהיה מחר אביך וחם הצעדה השנה הימה בסימן ירוק ואיכות הסביבה ויהיו גם מופעים סביב הנושא על מנת להכין את הפולקע'ס לקראת מכנסי הצעידה של מחר עשיתי "חימום" הכנה היום לאורך הים היה קריר קימעה בבוקר וכייף אדיר מקווה שלא אבייש את מחוזות הוולגה מחר.... ) המשך חג נהדר וירוק בטבע חיבוק טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 16:52
|
מטפס יקר מאוד מאוד וורשה מבינה אותך וידעתי ימים כאלה ותקופות כאלה וקטונתי מלעוץ לך עצות אתה איש חכם נבון שיודע היטב מה טוב עבורו ואינך מהנכנעים או המוותרים הנה עובדה הגעת למירי בעקבות בחירתך זוכר מטפס יקר שסיפרת פה על חבר טוב שלך מאוד מצליחן ושמנמוד שרוצה לרזות אבל לא ממש עושה בנדון? זוכר שציינת שאתה רוצה להוות לו דוגמא אישית? מה דעתך שתצאו לסיבוב יחדיו בחוץ הערב? מבטיחה לך קרירות ובריזה עילאית.... ועוד דבר יש תקופות בחיים שעל מנת לעבור את הסערה או מערבולת בים פשוט לצוף ולא להתנגד כוונתי לא שתטפס על המקרר ) כוונתי שתרפה קצת מהקשיחות כלפי עצמך הרי אתה בתהליך מדהים עם גופך ועשית כברת דרך על ההר כל כך יפה ושאינה מובנת מאליו ומגיע לך הרבה שאפו מה דעתך לעשות אתנחתא קלה עם עצמך ולחשוב על הרווחים היפים שצברת בעקבות הירידה הנהדרת שלך? בנוסף אתה מודל לחיקוי פה בפורום גם שלי ככה אתה תאכזב את וורשה ואת מורתנו היקרה? מאחלת לך שפע של נחישות התחדשות עליזות וס.ק.ס=סלט קולנוע וסטייק ) בהצלחה רבה ופה זה המקום לשתף לקטר להתבכיין (כן כן) כי אם לא אנחנו מי יבין ? זר ודק לא יבין זאת המשך חג נפלא טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 14:30
 מטפס הרים Posts: 1533
|
dany כתב:
מחבולה לחבול, לא מרימים דגל לבן ולא נכנעים. לא הצלחנו עד עתה זה לא מראה על העתיד!!!!!!!!!!! אז מהיום גם טוב, נכון?????? מטפס הרים כתב: הי טולי. כל הכבוד על הנחרצות והדביקות במשימה ובמטרה. לי מאוד קשה החג בזה ושבוע ויחי החופש שעימו. מאוד קשה, אני מודה. אני לא מבקש רחמים וחא מחפש אותם אבל אין לי ספק שהטיפוס על ההר הזה הולך ונעשה לי קשה עד אפילו מתסכל בחג הזה. מאז שירדתי את עשרת הקג אני רק מדשדש במקום ועולה וכבר עליתי שניים וחצי קילו... אצלי הנחישות משום מה לא מצליחה למצוא תרגום בגוף הסרט ונשארת רק הצהרה ודקלרציה. אולי משהו מנחישותך ידבק בי. אני יכול להגיד שזו תקופה מאוד אבל מאוד קשה לי במישור הדיאטה, ממש. אני לא מרים ידיים, שלא ישתמע כך. אני לא ניכנע. עייף וחבול מתלאות הטיפוס אני ממשיך לנסות כי אני יודע שזו דרכי ואין בילתה.
הי דני. אני מאמין שכן, שיש לי את כל הסיבות בעולם וכל הכוחות בעולם להגיע למישקל שרציתי שהיה רחוק ממני עשרה קילו ברגע שירדתי עשרה ראשונים וכעת הולך ומתרחק. אני מנסה לשמור על אופטימיות אבל ... מכל מקום ממשיך לנסות ולעלות על המצוק הזה. חבול אבל לא אבוד. עייף ולעיתים מותש אך לא לבד. ועם אמונה שיש בידי לעשות זאת. מה שווה האדם בלי התיקווה.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 13:12
 dany Posts: 19819
|
מחבולה לחבול, לא מרימים דגל לבן ולא נכנעים. לא הצלחנו עד עתה זה לא מראה על העתיד!!!!!!!!!!! אז מהיום גם טוב, נכון??????
מטפס הרים כתב:
הי טולי. כל הכבוד על הנחרצות והדביקות במשימה ובמטרה. לי מאוד קשה החג בזה ושבוע ויחי החופש שעימו. מאוד קשה, אני מודה. אני לא מבקש רחמים וחא מחפש אותם אבל אין לי ספק שהטיפוס על ההר הזה הולך ונעשה לי קשה עד אפילו מתסכל בחג הזה. מאז שירדתי את עשרת הקג אני רק מדשדש במקום ועולה וכבר עליתי שניים וחצי קילו... אצלי הנחישות משום מה לא מצליחה למצוא תרגום בגוף הסרט ונשארת רק הצהרה ודקלרציה. אולי משהו מנחישותך ידבק בי. אני יכול להגיד שזו תקופה מאוד אבל מאוד קשה לי במישור הדיאטה, ממש. אני לא מרים ידיים, שלא ישתמע כך. אני לא ניכנע. עייף וחבול מתלאות הטיפוס אני ממשיך לנסות כי אני יודע שזו דרכי ואין בילתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 13:10
 dany Posts: 19819
|
יישר כוח יקירה וצעדה נעימה.
toly כתב:
פורום יקר ואהוב אנחנו בחג החירות זוכרים? אין זה אומר בהכרח שאנו בחירות מהשמירה וההקפדה על גופנו ולוענו.... באיזה כלל או סייג בתורתנו נאמר: אכול ובלוס...? נהפוך הוא והאמת: לא מתאים לי אחרי שהורדתי חמישיה וסוף כל סוף נכנסת לג'ינס הישן והטוב שוב לעלות בחג ואחר כך לעמול קשה במשך חודש ימים להוריד את יתרה ממש לא מתאים לי אז בחרתי השנה להיות בת חורין מהמאכלים השמנים של החג ולרשום בפנקסון קטנטון כל בונבון שאינו נכנס לקיבתי גם כשאני מתארחת ומחוץ לבית ואפשר בכל מקום לקחת סלט ודג עם בטטה או תירס (אגב פריכיות התירס כשרות לחג מאוד טעימות) אז אני רושמת כבר מאמש שותה מים עם נענע ולימון וצועדת מחר בצעדת יוקנעם - להירגע גב' זליבנסקי רק 6 ק"מ בין הרים וגבעות ירוקות עם נוף מדהים של העמק (עמק יזרעאל) ויש עוד שפע של צעדות עממיות ואירועי טבע נפלאים בחג אז אפשר לשמור ליהנות גם מדברים אחרים ולהישאר בני חורין גם בחג הזה אחרי הכל אנו תלמידיה של מירי בלקין ואחרי החג עומדים מול הלבן בעיניה היפות ונשקלים המשך חג נפלא כייפי ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 13:10
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי טולי. כל הכבוד על הנחרצות והדביקות במשימה ובמטרה. לי מאוד קשה החג בזה ושבוע ויחי החופש שעימו. מאוד קשה, אני מודה. אני לא מבקש רחמים וחא מחפש אותם אבל אין לי ספק שהטיפוס על ההר הזה הולך ונעשה לי קשה עד אפילו מתסכל בחג הזה. מאז שירדתי את עשרת הקג אני רק מדשדש במקום ועולה וכבר עליתי שניים וחצי קילו... אצלי הנחישות משום מה לא מצליחה למצוא תרגום בגוף הסרט ונשארת רק הצהרה ודקלרציה. אולי משהו מנחישותך ידבק בי. אני יכול להגיד שזו תקופה מאוד אבל מאוד קשה לי במישור הדיאטה, ממש. אני לא מרים ידיים, שלא ישתמע כך. אני לא ניכנע. עייף וחבול מתלאות הטיפוס אני ממשיך לנסות כי אני יודע שזו דרכי ואין בילתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 12:53
|
פורום יקר ואהוב אנחנו בחג החירות זוכרים? אין זה אומר בהכרח שאנו בחירות מהשמירה וההקפדה על גופנו ולוענו.... באיזה כלל או סייג בתורתנו נאמר: אכול ובלוס...? נהפוך הוא והאמת: לא מתאים לי אחרי שהורדתי חמישיה וסוף כל סוף נכנסת לג'ינס הישן והטוב שוב לעלות בחג ואחר כך לעמול קשה במשך חודש ימים להוריד את יתרה ממש לא מתאים לי אז בחרתי השנה להיות בת חורין מהמאכלים השמנים של החג ולרשום בפנקסון קטנטון כל בונבון שאינו נכנס לקיבתי גם כשאני מתארחת ומחוץ לבית ואפשר בכל מקום לקחת סלט ודג עם בטטה או תירס (אגב פריכיות התירס כשרות לחג מאוד טעימות) אז אני רושמת כבר מאמש שותה מים עם נענע ולימון וצועדת מחר בצעדת יוקנעם - להירגע גב' זליבנסקי רק 6 ק"מ בין הרים וגבעות ירוקות עם נוף מדהים של העמק (עמק יזרעאל) ויש עוד שפע של צעדות עממיות ואירועי טבע נפלאים בחג אז אפשר לשמור ליהנות גם מדברים אחרים ולהישאר בני חורין גם בחג הזה אחרי הכל אנו תלמידיה של מירי בלקין ואחרי החג עומדים מול הלבן בעיניה היפות ונשקלים המשך חג נפלא כייפי ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|