30/03/2013 10:03
 דרך המלך Posts: 5707
|
בטוחה שסופת הטורנדו כבר מאחורייך ואת שחררת את עצמך מעבדות של מצות והתחלת בצעדות ובשתיית מים (רק לחיצה על הכפתור) ומאחלת לך בהצלחה .. חג שמח יקירה .סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 15:57
 יולי Posts: 754
|
תודה לכל המגיבים ...ואני בינתיים בניסיון למזער נזקים לצהריים אכלתי רק אורז...וקטשופ....ושעועית ירוקה.....קודם שתיתי קפה ויצאתי קצת מהבית להתאוורר....שזה תמיד טוב....בעיקרון.מנסה להפחית כמויות בכללי.....זנחתי קצת את הבלי סוכרא כי לא כל כך טעים לי לשתות ככה..אבל אולי אשוב לזה...בקיצור, משנסת מותניים ורוצה לחזור לגזרה דקיקה יותר.. יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 14:36
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יולי- אני בטוח שאת תצליחי. המצות נאכלות מהר ומחירן בתחום שלנו אכן מרקיע שחקים. אכן, מי ששומר ולא אוכל חמץ כדאי לו מאוד שיגביל את המצות אחרת... ויש את המאכל הנהדר הזה, זכרון ילדות, מאצה בריי... אנחנו פשוט לא מכינים אותו. לא מכינים. אפשר לגמור עשרות מצות כך. אצלי הבעיה כפולה אני מאוד אוהב מצות וגם מאוד אוהב לחם.. ושניהם זמינים לי משך החג... אני מה שנקרא אוכל ״גם כשר לפסח״ אך , בעוונותי, לא רק..שלא לדבר על חופש ארוך שכזה.. חתיכת אתגר שחייבים לעמוד בו. חייבים. אין סיבה שניגמור את החג עם השמנה. כלומר יש סיבה אך אסור שזה יקרה לנו. בהצלחה edited by מטפס הרים on 3/27/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 09:40
 קרולין Posts: 6651
|
ושיהיה לך ב ה צ ת ח ה רבה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 09:37
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקרה זה הזמן כמו שכבר כתבנו להתחלות חדשות אביב פורח את הבליסה בימי החג נחליף בימי שליטה כדי להיות קלילים יותר ללא כאבים ומצב רוח אביביב ומרומם חג שמח ומהנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 08:35
 יולי Posts: 754
|
היי, מייחלת לחזור לשגרה הברוכה של פעם עןד בחג החרות הזה...והמצות.....יש לי גם פריכיות בבית, אבל אני ממש אוהבת מצות....ועל הבוקר אכלתי כמעט 3 מצות....הבטן כואבת ואני מפוצצת.אומנם מרחתי עליהן מעט קוט'ג ולא דברים אחרים כי אפילו גבנ"צ 9% לא קניתי לחג...כי אני מאוד אוהבת והחלטתי לוותר...נראה לי שאוותר על פחמימות נוספות היום ובצהריים לאכול סלט וחזה עוף כי אני לא מסוגלת על כל המצות....למזלי...אני לא אוכלת בכלל פחמימות מחמש חוץ מליל הסד (וגם שם לא ממש חישבתי קלוריות)...עדיין, השליטה צריכה לחזור למחוזותינו וכמה שיותר מהר...גם הצטיידתי בתפוחים ויש גם תפוחי אדמה בבית...כך שאין תירוצים לחזור לתלם...אפילו בכלל...גם לגבי שתיית מים..יש לי מתקן של תמי 4 וזה רק ללחוץ על כפתור..אולי זה הזמן להתחיל גם צעדות בכיף...ולשחרר את עצמי מעבדות של המצות... יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|