הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תמונות מן העבר - חזרה לתלם !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/03/2013 13:13

dany
dany
חיוך יקרה ואני גם הייתי עסוקה בלסדר קבצים במחשב..... עוד עבודה רבה לפני. הבאלגן חוגג, כפיליות ויותר.
אך לדאבוני אני מתבוננת ורואה אשה נאה ודי רזה........... וזאת אני עד לפני שנתיים..........
לכן משנסת מותניים ולא מוותרת. ויהי מה אחזור לאותה פיגורה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2013 13:12

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך- כל הכבוד לך. זה מעודד אותי בימים או תקופה בה תהליך הדיאטה קשה לי ביותר.
edited by מטפס הרים on 3/27/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
27/03/2013 09:57

קרולין
קרולין
חיוך יקרה,
אין מחיר לשליטה ולרזוןsmile
שיהיה לך המשך חג חרות שמח ובשליטהsmile
נשיבוקים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
26/03/2013 11:23

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אמש, היה לנו ליל סדר מהנה הקטנים התרוצצו, התאומות חיפשו אפיקומן בכל הסלון, וכל אחת מהן מצאה אותו, כל אחת קיבלה ספר מתנה מסבתא. אחיהן הקטן החל ללכת לאחרונה בן שנה הזאטוט ומייד חטף את נעליהן של הבנות וניסה לנעול, אבל גם צרח כהוגן ולא רצה ללכת לישון. "למה להפסיד את המסיבה"".?? בעיניו הכחולות הסתכל עלי וצחק - אני אלך לישון כשכולם מבלים, שותים יין ואוכלים מצה.?? גם אני רוצה קנילדך " הביע את זה במעשים.... וכן, היה השולחן ערוך כדבעי בכל טוב, אני השתדלתי לא לאכול מהפחמימות והרביתי בסלט ענקי. כשהגיעה העוגה לא עמדתי בפיתוי וגם אכלתי גלידה זו החולשה שלי. אבל כל זה מאחורי. הבוקר יצאתי כבר לצעוד שעה וחלק מהדרך בריצה קלה. היה לי קל כי אני לא מלקה את עצמי על מה שהיה - נסתיים לו תודה לאל ליל הסדר, על כל הפורענות הקולינרית שבו.
טוב שיש בוקר חדש. מה שנותר מן העוגה מוקפא ולא אגע בו. כל שאר האוכל כבר מזמן נאכל ועכשיו נותר לי לשמור בקפדנות כל השבוע כדי שביום ג' הבא לא ארגיש רע ואוכל לומר לעצמי - חנה חזרת לתלם מיידית ולכן לא רק שלא עלית אלא גם השלת משהו ... זה יהיה רגע נפלא ואני מחוייבת לו מעכשיו.
אתמול הראיתי תמונות מן העבר שנת 2007 שנה שבו נישא בני הבכור..... התבוננתי בעצמי אז, צרבתי שוב ושוב את התמונות המראות שאני שמנה שמנה מאד מאד, ולא אהבתי את שראיתי. אבל התבוננתי שוב בעצמי ואני גאה בהשגי. כי לי רק לי אין ברירה אחרת, והמלתחה החדשה שלי מדברת בעד עצמה אין לי מכנסיים עם גומי רק עם רוכסן כדי שאזכיר לעצמי. ובהחלט מחדש כל יום אני בוחרת בחיים החדשים שלי.
שיהיה לכולנו יום בשליטה ויום מאושר

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תמונות מן העבר - חזרה לתלם !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!