30/03/2013 10:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
חג שמח מירוש וכולם גם אני לא התחלתי עם המצות ואני עם הפרכיות ובהחלט החג הזה לא קל בכלל.. נשיקות לכולם והמשך חג שמח ושולט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2013 10:01
 קרולין Posts: 6651
|
כל מילה בסלע אני ב ח ר ת י לא לאכול מצות רווח נקי בשבילי גם ככה החג הזה לא קללללל בכלללל שיהיה המשך חג נפלא, מהנה ונעים לכולםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2013 22:42
 קרנושה Posts: 3420
|
בהחלט מזדהה עם כל התחושות הנפלאות של כולן... כפרעליך מירי שלנו♥ נשיקות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2013 13:51
 toly Posts: 898
|
כייפאק היי לכל המחוננות והמחוננים היי היי היי גם על כוחות וורשה עבר ערב מקסים ללא מצות( אינני חברה של קמח מצות יותר נכון קיבתי איננה חברת מועדון) שתיתי נענע ולימון הרחקתי כיסא קמתי לעזור הבאתי את הסלט המיוחד ירוק בקערה יפה (פטנט ומתכון בלעדי מבית היוצר של מירי בלקין) עוגת הכרובית שלי כיכבה ברוב הדר גם אצל הילדים אכלתי לאט טעים ובמידה ללא חרוסת ועם פחמימה אחת בלבד ולא תאמינו לקינוח היה בלבד סלט פירות תוספת גלידה סורבה וזהו ללא פיצוחים ללא עוגות או עוגיות כי גם הרזים שומרים לא התחלתי -הרווחתי וכולם מסתבר כולל "הדוגמניות" הצעירות שלאחר לידות שהסבו לשולחן החג (גם ללא לידה שום פולקע' שלי לא נכנסת למידת המכנסים הצמודים של המארחת הטוענת שטרם חזרה לגיזרתה והיא נראית פשוט - פצצה שבא לי ל"הורגה" על דקותה) בקייצר היה טעים כייף עם שירי האגדה ואם נרצה אין זו אגדה נעבור את החג בשליטה וצעדה....עד לשקילה חג נפלא ירוק בטבע ורווי שתיה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2013 10:58
 EFF Posts: 6409
|
ולא לשכוח: פסח הוא: פריחה סבלנות חיוך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2013 10:56
 EFF Posts: 6409
|
כמה אני גאה בעצמי.....לא נגעתי בליל הסדר בפחימימה, ובטח לא בכל משקאות הדיאט שהיו על השולחן...כן- הוכחתי לעצמי שזה אפשרי....פסח נעים ןטעים לכולנו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2013 10:27
 נחושה Posts: 6982
|
גם אני אכלתי טעים, לבושה בחולצה לבנה ונהנית מכל ביס חוץ מחתיכת מצה לחרוסת לא נגעתי במצות כי לא היה לי צורך הבוקר פתחתי בהנאה את שקית פריכיות האורז אני לא מחרימה את המצות וגם לא ברוגז אני פשוט בוחרת שלא לגעת בקפידה ומקווה שכל החג יעבור בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/03/2013 10:17
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היהי מקסים ובשליטה מלאה....הכל בראש ועיניין של בחירה חברה טובה צילצלה הבוקר ואמרה, מה יהיה עם המצות.... עניתי לה....לא מתחילים איתם יותר קל...... אכלנו אתמול היום נשלים.....ומשעה חמש בלי פחמימות במשך חול המועד. ככה נשמור על מסגרת ושפיות. צאו לצעוד בחוץ, הכל כל כך יפה נעים , הירקון.... הים..... הפארק.... ועל תישכחו לשתות, שימו לידכם בקבוק מים וליגמו כל הזמן. המשך חג נפלא ובשליטה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|