הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אמונות מגבילות ואיך לשחרר.....אותן לחופשי.......

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/03/2013 12:20

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
תודה על השיתוף בהצלחה בשינוי חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2013 11:37

קסם
קסם
יולי יקרה.....
חג שמח את מקסימה תודה על השיתוף.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2013 10:09

קרולין
קרולין
חג שמח יולי יקרה
ריגשת אותי בדברייך,
את בדרך הנכונה, כל שינוי הוא לטובת איכות החיים שלנו.
ואיכןת חיים ב ו נ י ם!!!
בהצלחה רבה בהמשך התהליך
חג אביב שמח
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2013 07:48

מטפס הרים
מטפס הרים
יולי. תודה רבה ששיתפת אותנו במחשבותיך. השיתוף- מעצים. מאחל לך חג נעים ורגוע והמון בריאות טובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2013 05:05

dany
dany
חג שמח יקירה ובהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
25/03/2013 00:39

יולי
יולי
חודש לא קל, או יותר נכון, אני נלחצת מחגים, משפחתיות ומכל ההכנות הנקיונות וכל החמץ הזה....שבשבועיים האחרונים עליתי 2 קילו מלחץ, אבל היום...הייתי בהרצאה, אומנם איחרתי בטירוף כי פשוט ניקיתי את המטבח והגעלתי כלים לפסח (בעצמי) וכן נקיון תנור מיקרו וכל אלו....כמובן שהלחם בפח מהבוקר.....ואפשר לומר שפסח זו הזדמנות לנקיון פנימי ..הזדמנות לפחמימות אחרות...לפריכיות ליוגורט ותפוח , הזדמנות והזמנה לדיאטה ממקום של מגיע לי ואיכות חיים .....והעיקר...היום מיד אחרי ההרצאה.שחזרתי הבייתה הכנתי לי קפה נמס עם מעט חלב ובלי סוכרא בכלל.כלום........ואני חשבתי על זה כל הדרך הבייתה באוטובוס מר"ג לפ"ת..שווה לי...לא שווה לי ונזכרתי שמירי דיברה על בשלות ואחריות ועל זה שדיאטה חייבים לעשות אם בשלים ואם לא......ועל נקיון פנימי....אומנם לא הייתי חצי הרצאה אבל ממה ששמעתי...זה היה חזק ביותר.ומירי גם אמרה לי שזה הזמן בשבילי לדיאטה, ואני צריכה להתחיל פשוט......וזה פשוט נכנס לי לראש.....ככה, ברגע וחשבתי לי באוטובוס תוך כדי דיבוא עצמי שאין לי מה להפסיד בכלל אם אני אשתה בלי כלום.גם חוסך כסף.הידעתם שממתיקים מלאכותיים מאוד מאוד יקרים?...קופסא קטנה של כדורי סוכרזית אולי שבוע שבוע וחצי ורק אני לבד משתמשת בזה...לפחות 20-30 כדורים ביום........זה המון וממש רעיל..........גם בעלי דיבר איתי על זה ולא רציתי לשמוע...אז...החלטתי שאולי מידי פעם כדור אחד בודד בשתייה רק אם ממש מוכרחים, אבל בגדול.גילתי שחלב טיפונת מתקתק...ובקפה נמס אפילו טייסטרס לא ממש מר.תה צמחים כנ"ל בלי שום תוספת.לא רע בכלל......גם אין לי תסמיני גמילה כי סה"כ זה גם לא בריא.ו.........ירד לי התיאבון, לא היה לי חשק למתוק.וזה עדיין מוזר לי....אבל...זה פשוט נכון, רק מיום אחד, אני עדיין נפעמת מהגילוי של זה.........וממש חיכיתי לסבל של "לא טעים לי" וזה לא קרה...קצת חסר המתוק ו.זהו, בעיקרון, שום כלום מעבר לזה.......הכל הכל בראש.....אם ככה.......גם הרבה לחם.זה בראש..לחם קל...זה בראש.......הרבה דברים..בקיצור...אני לומדת לא להיות מקובעת..כדאי לשחרר אמונות מגבילות.פעם ראשונה ששתיתי כל היום 3 כדורי סוכרא (בבוקר לפני ההרצאה 2 בקפה ובערב אחד בשוקו מאבקת קקאו נטולת סוכר עם מעט מאוד חלב...)תמיד חשבתי שזה בטח נורא ואי אפשר........זהו..שכן.אם מירי יכולה למה אני לא, ואם מירי יכולה לרזות...אז גם אני יכולה, למה לא..בעצם? ובלי קיזוזים ובלי הפרעות בתדר..ללמוד ולהתחדש ולהתנקות פנימה (רגשית, לשחרר, אכילה גסה, מעצורים, אמונות וכו') ופשוט להיות בחופש מאוכל.3 ארוחות ביום, עד ששבעים, ללעוס לאט......לתרגל שתית מים והליכות....בכלל..יש לי את תותי (הכלבה שלי) אז היא תמיד אוהבת לטייל, לשתינו זה טוב...בקיצור, ישר מהיום בלי תירוצים ובלי פחמימות מחמש ברוב הזמן ולשחרר פחדים ומעצורים ןלהנות מהתהליך והלמידה זה הסוד ולהיות סקרנים תמיד כי תמיד יש משהו חדש ללמוד..........נראה לי שמיציתי, מחר ליל הסדר ולי יש קצת יותר סדר בראש.........ואני בטוחה שתהיה ירידה יפה ברביעי הבא...
חג שמח לכולם,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אמונות מגבילות ואיך לשחרר.....אותן לחופשי.......

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!