הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חברה תשתדלו להגיע להרצאה היום לפני החג שווה וחשוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/03/2013 12:09

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
היום עוד נשמע את ההרצאה בעה אבל עד אז יקרה כייף לקרוא אותך כתמיד חג שמח ומהנה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2013 22:42

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרולין יקרה איזה כף היה היום להכיר את דור ההמשך
איתמר חתיך הורס, גבר גבר.התאהבתי בו, מגיע לכם,
המון נחת ובריאות. תודה רבה על הפירגון חג שמח
ותמסרי לספיר שתגיע פעם איתכם לשמע הרצאה, יהיה כף....
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2013 21:07

קרולין
קרולין
סיגל יפה שלי
חיפשתי אותך את מירי את איריס את נילי... מה זה?! התבאסתי מאד...
מאילת לך בריאות שלמה תנוחי ותשתי המוןןןןן
מקווה שתרגישי טוב יותר למחר...
נשיבוקים חמים
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2013 20:28

דרך המלך
דרך המלך
כל כך רציתי להגיע אך אני עם חום גבוה דלקת בגרון ואנטביוטיקה.. המיטה היא החברה שלי עכשיו...
חג שמח לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2013 15:39

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קרולין היקרה, נראה לי שראיתי אותך בחטף אבל לא הייתי בטוחה. הייתי הבוקר גם כן בהרצאה החשובה וקיבלתי עוד כוח לקראת החג הנוחת עלינו מחר בערב בשעה טובה. ההרצאה רק חיזקה אצלי את היסודות האיתנים שעליהם אני כבר נשענת הרבה זמן. אני לבשתי חולצה בצבע סגול ומכנסיים שחורים וישבתי בערך בשורה ה-2 או ה-3 באמצע ולא הייתי בטוחה שאת גם כן היית. אבל מירי הדגישה שהיית. האם את זוכרת מישהי כזו? עם משקפיים בעלי מסגרת כהה יחסית. זו הייתי אני. ישבתי מאחורי בלונדינית מדהימה ביופיה שהיתה כך אמרה, דוגמנית....
בכל מקרה שמחה שעשיתי המאמץ והגעתי לר"ג הפעם. בינתיים כבר חזרתי מצעדה וממשיכה להיות "בשלה" להמשך השבוע והחג. אני כבר הכנתי את הרוב, אבל בכל מקרה היום הוא יום חול בלי תרוצים ובלי שום "הנחות" של חג ועוד אי אלו תרוצים שונים ומשונים. וכן, אהבתי את גילוי הלב של מירי שגם היא "נפלה על עוגיות".... וזה קורה אפילו אצלה. מה המסקנה. כולנו בני אנוש ולעיתים האוכל גובר על השכל הישר והחלטות כאלה או אחרות.
חג מאושר לך ולשאר ביני ביתך. גם אצלנו יהיה הפעוטון הכולל סיינה אמילי התאומות שהן בנות שנתיים ו-9 חודשים וליאו החמוד שהוא רק בן שנה .... וכבר הולך וידו בכל ויד כל בו. שרק יהיו בריאים ומאושרים הקטנים האלה עם הוריהם....

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2013 14:41

EFF
EFF
  • תודה...הלואי והספקתי - אני נחה עכשיו בין פעילות אחת לשניה - ובערב לא מוותרת על ריקודי עם.....
0 קישור קבוע (Permalink)
24/03/2013 13:56

קרולין
קרולין
ביותר!!
מירי בדרכה המיוחדת דאגה להרצאה סופר סופר רלבנטית. על בשלות ומוכנות לתהליך ההרזייה, מתאימה לכל ימות השנהההההההsmile
מלא מלא טיפים, ועיצות מחזקות ונותנות סופר דרייב להמשך ה ת ה ל י ך....
תלכו, תהנו ותתחזקוsmile
שיהיה המשך יום נפלא וחג אביב שמחחחחחחח
לכולםםםםםםםםsmile
אין על מירי שלנוsmile האחת והיחידהsmile
נשיבוקים חמיםםםם
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חברה תשתדלו להגיע להרצאה היום לפני החג שווה וחשוב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!