הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קרקורי שחרית שבת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/03/2013 10:12

dany
dany
חג שמח לכן יקירותי.
אתן מלאות מרץ ומקרינות עוצמה ונחישות. אשריכן.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2013 14:33

toly
toly
חברים יקרים
אתם כל כך צודקים
כן חייבים לעלות כיתה
כן אין לנו ברירה חייבים לצעוד ולשלוט ביצר התאווה לאוכל
אז הלימונדה עזרה הקיבה נרדמה גם הראש עבר לעולם החלומות עד שעה 11 (לא זוכרת מתי הקצתי פעם בשעה כזו
אך לא ויתרתי מהר לירוק טסתי עם הרוח (איזה יופי של רוח קרירה)
שעה מדהימה של צעדה ושבתי מלאת אנרגיה לסידורים אחרונים בבית
אבל ברדיו הייתה באותה שעה מוזיקת סלסה מטריפה
נו? אז המשכתי לענטז ולסלסל עם הטוכע'ס והמגב....מים מים ממיימי הישועה ודג סלומון עם סלט ושעועית ירוקה
ואגסון מתוקון לחידוד האונה והחיוך ולסיום הגורמה:תה ירוק עם לואיזה ולימונית- פשוט נפלא
ואני באמת גאה בעצמי על כיבוש היצר והשליטה וגם על הצעידה
אם מירי יכולה כך כל כך הרבה שנים וממשיכה לשנות להשתנות ומתמידה במאמצים
וכך גם שמעון יקירי (נשיאנו האהוב והיקר) וכך גם מישל וברק אובמה
אז גם אני יכולה מוכנה ונחושה לשנות את פני הגיזרה ולשוב להיות פצצהsmile)
בר רפאלי זהירות אני לפנייך.....
המשך שבת קסומה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2013 12:48

קרולין
קרולין
טולי יקרה,
את מצחיקה אותי שחבל על הזמן....
וכן כל שנה בחגים זה אותו דבר - קדחת הקניות וניקיונות....חייבים לעלות כתה!
שיהיה לך חג שמח והמשך שבת נהדרת ובשליטה.
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2013 11:52

חיוך מהלב
חיוך מהלב
טולי היקרה, לקיבתנו יש "חיים משלה"... לעיתים היא מתעתעת בנו, לעיתים היא "הולכת בתלם".... אבל בהמשך לקיבה יש לנו גם ראש שחושב לעיתים מפנטז כפי שקרה לך. גם אצלי זה קורה לא מעט אבל את הפנטזיה אפשר להחליף בהזייה על ירקות ושאר דברים שהם בהחלט טובים לנו. נכון אמרת שעם ישראל מסתער על הסופרמרקטים כאילו אין מחר. אני לא בין האנשים האלה. תמיד הולכת עם רשימה מסודרת. עוגיות של פסח בהחלט לא ברשימות שלי תודה לאל. אבל הבוקר קרה לי דבר נדיר. לא בא לי לצעוד אז מה עושים? החלטתי שלי אין ברירה. לכן לא רק צעדתי, אלא עשיתי זאת ממש בצעידה מהירה חלק קטן אפילו קצת רצתי כדי להמריץ את עצמי. כשהגעתי הביתה והיו אי אלו טפטופים הייתי גאה בעצמי. אין הנחות אמרתי לעצמי. עכשיו אני יכולה להמשיך בשקט את היום ולקוות לטוב מחר בשקילה. את צודקת בכל מילה שכתבת. כשהייתי בבית מרקחת סופרפררם התבוננתי שוב על שמנמודה אחת שבאה עם הבת הקטנה שלה. בטח לבושה בשחור עם טוניקה ארוכה שמכסה אולי נדמה לה את המשמנים. אישה כל כך יפה כמעט התפתיתי לומר לה. גם אני הייתי שם אבל שתקתי והתבוננתי כיצד היא קונה גלידה פיצוץ במקדונלד. סתם ישבתי שם זמן קצר עד שהכינו לי את המרשם..... תודה לאל חזרתי הביתה בשלום שום פיתוי לא שווה לי במיוחד עתה כשאני משתדלת כל כך לפני החג. גם בארוחת החג אני אנשום שבע נשימות לפני שאכניס לפי אוכל. זה רק יכול לעזור נכון??? שיהיה לכולנו יום נפלא ובשליטה.... יום מאושר לכולם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/03/2013 04:33

toly
toly
4 לפנות בוקר עירנית וגם קיבתי מעוררת ומקרקרת כאילו לא אכלה מזה יממה
וורשה רעבה אבוי ביש גדא נורא.....
אמש בסופר שמתי לב שעם ישראל התנפל על הסחורה וערם עגלות כאילו אנו לקראת חס ושלום מלחמה או עריקה לוושינגטון למישל וברק....מה קרה?
יש מחסור במלאי? לא יהיו מבצעים אחרי פסח? יגמרו הפלפלים? לא יהיו עגבניות?
באמת קדחת הקניות מידי שנה לפני פסח בתחום המזון הינה פשוט הזויה
והיא חלה גם עליי
אז השנה גב' זליבנסקי החליטה שהיא משאירה קצת מטליות וחומרי ניקוי בסופר
והיא אינה חייבת לאגור שמנים וקופסאות טונה במזווה וגם לא חטיפי גרנולה או עוגיות קוקוס ובוטנים לאורחים
אפשר לארח לקפה גם אחרת או להזמין חבריה בחוץ (שם היא סופר בשליטה ) וממשיכים לא להכניס או ייבים הבייתה גם במימונה.....
אז המקרר מלא בירקות גבינות רזות דגים ומעט פירות ופריכיות כשרות לפסח (השבח לאל שקיבתי איננה סובלת מצות וטיגונים)
והנה אשמורת הבוקר ואני מה זה רעבה - מוכנה לטרוף פיל או ג'ירפהsmile) או לפחות פיתה שלא נגעתי שנים עם חומוס שגם לא בא לקירבי מאז שאני אצל מירי
טוב הכנתי לימונדה חמה עם סטיבייה מה שנקרא לעשות מהלימון לימונדה
עוד שעתיים כבר אפשר לצאת לצעוד (מזג אויר נעים היום בחוץ) מקווה שהיצר לא יגבור על השליטה
מחר נשקלת אצל מירי מקווה לתוצאה חיובית וטובה כל גרמון פחות וטיירון אחד פחות- הללויה
שבת נפלאה ובשליטה לכולנו
באהבה
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קרקורי שחרית שבת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!