24/03/2013 14:37
 EFF Posts: 6409
|
מה יקנעם?? בתאילנד פגשתי משהי שראתה את התכנית והכירה את מירי.....מירוש - קוסמופוליטית - אבל רק שלנו !!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2013 10:14
 dany Posts: 19819
|
שרית שלום רב כתבתי לך הודעה בפרטי.
שרית כתב:
אם כבר יקנעם הוזכרה, אז גם ברחבי קרית טבעון הסמוכה ליקנעם מירי את מוכרת , כבר 3.5 חודשים שאני עם מירי וזה נפלא, אני מעבירה הלאה את אורח החיים במיוחד בעבודתי כאחות, היודעת את הדברים אבל עם ההכרות עם מירי וההקשבה שלה להרצאה השבועית השיטה פשוט עובדת על המוח ,מהטיפים ועד שינוי אורח החיים . פשוט נהנית לשמוע ולראות אותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 21:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה את גדולה..... כל הכבוד על השליטה, ותודה רבה על הפירגון, מחכה לך בחיבוק ענק ביום ראשון אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 13:37
 שרית Posts: 5
|
אם כבר יקנעם הוזכרה, אז גם ברחבי קרית טבעון הסמוכה ליקנעם מירי את מוכרת , כבר 3.5 חודשים שאני עם מירי וזה נפלא, אני מעבירה הלאה את אורח החיים במיוחד בעבודתי כאחות, היודעת את הדברים אבל עם ההכרות עם מירי וההקשבה שלה להרצאה השבועית השיטה פשוט עובדת על המוח ,מהטיפים ועד שינוי אורח החיים . פשוט נהנית לשמוע ולראות אותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 10:58
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
את דוגמה ומופת כל הכבוד לך ושבת מבורכת !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 07:50
 מטפס הרים Posts: 1533
|
יפה מאוד. שיחקת אותה ולא נפלת בפיתוי... הרווח הוא נקי והוא נטו והוא כולו שלך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 07:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד שנשאר על המדף...ומירי לא חסה זכורה לכולם.. אין על מירי שלנו פשוט אין!!! שבת שלום סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 05:32
 toly Posts: 898
|
אמש שעת ערביים רגע לפני "טיסה" בחזרה מיוקנועם - עיירה בשוויץ ל"מדינת" תל אביב נכנסתי למקום החביב על נשות וורשה והתפוצה- סופר פארם סופר פארם לה לה.... בעומדי בקופה ליד מדף הפיתויים התלבטתי אם לקחת במסגרת המבצעים שמגיעים לי לקחת גורילה בדמות חרוסת או וגם חטיף קוקוס עם בוטנים או להישאר "קול" ועם אישיות של "רזה" אחרי חמש. תוך כדי התחבטות נוצרה שיחה עם הקופאית הנחמדה והחתיכה על דיאטה והכן גופך לאביב מייד שלפתי את הקלף המנצח: אני אצל מירי בלקין האחת והיחידה "אה" אומרת בשליפה מהירה המוכרת:"זאת מירי לא חסה"?! נו אז גם ביוקנעם מירי את מאוד מוכרת וזכורה מאוד לטובה ואוח כמה שאני רוצה להיות שוב חסה בלי החרוסת...... ולסקרנים שביניכם: החרוסת הגורילה והבוטנים נותרו על המדף פסח כשר ושמייח ) באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|