24/03/2013 05:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ללא ספק חווית רגע הסטורי ואכן איש עם קסםכריזמה ואכן חתיך. הכל טוב נראה מה יצא מכל זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/03/2013 02:08
 adish Posts: 342
|
אובמה הזה הוא משהו משהו בהחלט חתיך כריזמטי מצחיק ועדיין רציני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2013 12:44
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה, איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףף לך זכית!!! אובמה אכן מודל לחיקוי שיהיה לך חג שמח. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 21:09
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה אני שמחה בשבילך שחווית חויה מרגשת עם נשיא ארהב החתיך ההורס....אין מה לעשות מראה יפה כן קובע...... ובמיוחד שהמראה הוא מס ערך מוסף לאדם חזק אינטילגנט ורוצה לעזור...... שיהיה לכולנו בהצלחה....כן , אנחנו יכולים..... לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 13:29
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון כל מילה בסלע מה שכתבת. לא לחינם נבחר שוב להיות הנשיא. הוא כריזמטי בלי ספק יש לו גם גוף שרירי וחטוב ושאף אחד לא יגיד שאנשים לא מתרשמים גם מהחוסן הפיזי הזה. יש בו שמשדר עוצמה ולדעתי הוא גם מחונן בכל קנה מידה. כמובן שטלויזה גורמת להראות יותר שמן לכל אחד. אני שמעתי הרצאה מלומדת מגב' צעירה שהתנדבה להיות במטה הבחירות שלו בפעם הזו. הם פנו בעיקר דרך האינטרנט ועשו עבודה ראויה לציון היא נתנה הרצאה מלומדת על כך בכנס נשים משפיעות שהיה בהרצליה בחודש האישה. אפשר ללמוד הרבה איך לנהל דרך מחשבים גם מסע בחירות שאפילו גרם לאנשים לתרום לו - מדהים. יש מה ללמוד מאמריקנים. ושום דבר אינו נשאר ל"דמיון" או לסוג של ספונטניות כפי שהדברים נראים אולי חיצונית. הכל מתוכנן כל תנועה כל מילה וחיוך במקום הנכון.... הכל מובנה וידוע מראש... אין חפיף כמו אצלנו או "סמוך על"... כל דבר הוא מלומד. בקיצור זכית בהחלט בהרצאה מעניינת ארוע עולמי וגם לשבת כל כך קרוב. זכית בפיס לדעתי. שבת ברוכה לך
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 07:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
וואו אבי זה בהחלט מעמד מרגש לעמוד מול נשיא ארצות הברית כבוד גדול ) גם אני כמוך חושבת שהוא גבר חתיך מלא כריזמה ומחייך כל הזמן... הלוואי וביקורו יחולל שינוי לטובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 22:38
 avi_i Posts: 269
|
פורום יקר...היום הייתי עדה להיסטוריה ישבתי שורה ראשונה 5 מטר מול ברק אובמה בבנייני האומה.......מה יש להגיד??? במציאות הוא הרבה יותר חתיך ורזה מאשר בטלבזיה, והכריזמה שנשפכת ממנו פשוט אין לתאר הקלילות והביטחון שבה הוא מסתובב, עולה על הבמה, מנופף לשלום ולגמרי נותן לך הרגשה שהוא מדבר רק אליך אין דברים כאלו גם אני חשבתי לעצמי איך בן אדם רזה בכלל לא חושב מה ייקרה כשהוא ירים את היד לנופף לשלום, שום כרס לא תבלוט לפתע וגם שהוא רץ פנימה והתחיל לדבר לא היה לו קוצר נשימה איזה תענוג להיות רזה ) אבי edited by avi_i on 3/21/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|