22/03/2013 21:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה שלנו היופי שבך שאת משתפת בכל מצב כשקשה, וכשהולך נפלא.... לשם כך התכנסנו....ואת מפנימה נפלא, צחצחי שיניים ומחר מתחיל יום חדש נפלא ובשליטה.... מתראים ביום ראשון בחיבוק ענק, אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/03/2013 07:14
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל הכבוד מיכלי. ..לא קרה כלום זה בקטנה וטוב שעצרת בזמן המשך ערב קל )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 20:39
 מטפס הרים Posts: 1533
|
ושוב כפיים!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 19:02
 קרולין Posts: 6651
|
קל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 19:02
 קרולין Posts: 6651
|
המשך ערב דל יקירתי😃
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 16:43
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אז רק בבוקר כתבתי לכם ממקום של כוח ושליטה.. היום הזה היה נראה מבטיח מתמיד.. אבל זה הקטע עם השליטה.. צריך להחזיק אותה קצר.. ברגע שמשחררים לה קצת רצועה היא מייד בורחת!
אז כדור השלג הזה התחיל להתגלגל מהטעות שעשיתי והיא לצאת מהבית רעבה בלי ארוחת בוקר! אז אנחנו בחוץ בסידורים ושקרים ומה לא והרעב מגיע.. (איך לא?) ומפה לשם מצאנו את עצמנו גיתי ואני חולקים טוסט במדרחוב של פ״ת.. יכל להיות יותר גרוע נכון? זה לא שנכנסנו למאפיות שהו פזורות בכל עבר.. לא הזמנו ארוחת בוקר שלמה.. ברור שהתעלמנו מריחות הפלאפלים המיטגנים כבר ב-11 בבוקר.. אז יכל.. אילו זה היה נגמר בזה!
4 שעות מאוחר יותר זרעי הפורענות כבר הנביטו וחבילת שי שמצאה דרכה הביתה וטרם הושמדה סתמה את הגולל על צהריים שמחמת חוסר תשומת לב ורעב היה מאולתר ורחוק מלהיות מסודר ומשביע כמו אלו שהיו בימים האחרונים.
המזל? שום דבר בחבילה לא היה באמת טעים! אז נכון שהיה הרבה שוקולד.. אבל הוא היה ישן, עטף צימוקים (שאני לא אוהבת בצורה הזאת ממש) ובגדול.. לא שווה קלוריה אחת! מזל שהתעשתתי.. אחרי כמה ביסים הכל הלל לפח.. מסטיק מנטה חריף לפה וחסל!
נכון שהנזק היה מזערי.. אבל התחושה הפנימית מהתקף הזלילה הפראי ממש רחוקה מלהיות מזערית.. והיא מאכזבת וקשה ומגעילה!!!
משתדלת להתנער עכשיו מהרגשות השליליים.. להתמקד בכך שהתעשתתי אחרי כמה ביסים ולא אחרי שליקקתי את העטיפה הריקה ולחשוב על מה שנמנע ולא על מה שיכל להיות והמעט שהיה. משתדלת לזכור שזה תהליך.. ובו אני עדיין רחוקה מנקודת הסיום.. ואולי בעצם בכלל אין אחת כזאת..
משתדלת לזכור שכל הדברים הקטנים בדרך הם שעושים אותה מה שהיא.. התכנון; ההקפדה על 3 ארוחות! לא נשנוש, לא ליד, לא על הדרך; הקשבה לרעב ושובע; אויבים לא מכניסים הביתה; חבר מביא חבר; לא לצאת מהבית רעבים.. ועוד הרבה..
בקיצור - לא לעולם חוסן.. הגלגל מסתובב לו.. ואני צריכה ללמוד להחזיק חזק בירידות ולא ליפול ממנו גם כשאני ככה..
שיהיה המשך ערב קל (אמן)..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|