21/03/2013 20:29
 מטפס הרים Posts: 1533
|
כשאובמה הוריד את הז׳קט הוא עשה זאת כמו אדם רזה. לרגע לא חשב על איך הוא ייראה כי הוא יודע שהוא רזה. הוא העיף מעצמו את הזקט בכיף, בשמחה. וכשבנימין שלנו הלך בעקבותיו ראיתי, ממש חשתי, את המבוכה בה היה שרוי.. ראיתי אותו בתנוחה המוכרת לי: מעלה ת׳מיכנס למעלה כדי ללכוד קצת מהבטן, אני בטוח שהוא הכניס את הבטן פנימה כדי שהכרס שתצטלם תהיה מינימלית ואחרי זה.. וכבר חיכה לרגע לשים, לעטות, על עצנמ שוב את הז׳קט שהוא מיקצט , מיפלט המסתיר כרס שובבה ומיכנס מפוצץ... בטח הוציא את הבטן החוצה איך שכיסה עצמו בזקט...הקטע הזה היה לדעתי קטע קלאסי : לראות איך אדם רזה מתנועע, בגמישות, בדילוגיות, בקלילות ולצידו שמנמוד שנפל עליו להתנהל כמו הרזמוד אך אבוי- שמנמוד הוא... ומאחר ואני , לפחות בקטע בזה, קרוב מאוד לתחושותיו של בנימין/ הבנתי את מבוכתו... זו היתה עוד הוכחה, ולא שאני צריך כזו, כמה הרבה יותר יפה לכין וכמה הרבה יותר נעים בנפש- פשוט להיות רזה. edited by מטפס הרים on 3/21/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 19:43
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכל הכותבים ולטפסני היקר, בטח בטח יש לנו מדינה מדהימה ביופיה ויש בה גם אנשים יפים מבפנים ומבחוץ, כנראה שרבים מהם התרכזו דוקא בפורום המפרגן הזה. נכון, אני נזכרת כשאימי היתה צעירה והיו לנו מצעדים היתה אמא מסתכלת בשמים ובמטוסים החולפים במטס ביום העצמאות ובוכה. את מבינה אמרה לי, פעם לא היו לנו מטוסים ובכלל לא היה צבא ואני זוכרת את הכל ואיזה גאווה המדינה שלנו. אובמה בהחלט גם כן מתרשם מאד ממה שיש לנו ויש לנו להציע לעולם אבל אל נשכח יש לו אג'נדה משלו ולא בהכרח דומה מאד לשלנו. יש לאמריקנים אינטרסים קצת שונים משלנו אל לנו להשלות את עצמנו. העוצמה שלנו והפתיחות יכולים לעזור ובהחלט אנו אי של שפיות בעולם גועש וסוער ועולם עויין מסביבנו עולם שמאד מאד מאיים גם על ארה"ב. אבל... הם מעבר לאוקיינוס וכמובן חושבים אחרת מאיתנו גם אם בהרבה דברים יש לנו שפה משותפת. אשירה בהחלט יש לך כבוד גדול ובנך בטח יספר לכם על החוויה שלו. לגבי רזונו של הנשיא, בהחלט יש לי הרגשה שזה הרבה גנים אבל בטח צריך לשמור והוא שומר על בריאותו על הכושר ועל האוכל אין לי ספק בכך. ונכון, הרזון בהחלט מצעיר ומי שנראה יותר מלא ואף שמנמוד, נראה יותר מבוגר. אבל במקרה של ביבי הוא גם לפחות ב-10 שנים מבוגר מאובמה. ומה בדבר שרה נתניהו? זוכרים את השמלה המזעזעת שלבשה בארוע לאחרונה וצולמה בו??? דובר בכך הרבה.... אבל העיקר שיגיעו לעמק השווה והעיקר ביקור כזה הלואי שיעשה הבדל ויפתח תקופה חדשה בעולם כולו... אמן
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 15:51
 רבקה Posts: 8411
|
כל הביקור של אובמה מרגש מאוד והלוואי ושנזכה לטיפה של נחת בסיום ביקורו. מטפס יקר אני מאוד מקווה שההתרגשות לא הובילה אותך למקום בו שוכן האוכל טיסה נעימה הביתה ובורך הבא לארצינו המדהימה. ולך אשירה אישה יקרה איזה אושר ונחת סביבכם כבוד לבנך ולכם המאושרים חיבוק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 13:01
 dany Posts: 19819
|
כבוד גדול נפל בחלקכם. ובאמת אין לנו ארץ אחרת וגם אם לפעמים כאילו מתגעגעים למחוזות אחרים. מיד הלב חוזר לכאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 10:28
 אשירה Posts: 4292
|
תודה לכם חברים יקרים, באמת זאת התרגשות והיא הגיעה בזמן נכון כדי לרומם לנו את מצב הרוח שלאחרונה הוא לא מי יודע מה. אין כמוכם בפירגון, שוב תודה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 10:07
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר! איזה פוסט נפלא ומרגש אין לנו ארץ אחרת בדיוק כמו שאין לנו דרך אחרת! מדהים! ולך אשירה יקרה איזה מרגש! כבוד לבנך היקר! נשיבוקים קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 09:51
|
אשירה כתב:
מטפס יקר, אני מזדהה עם כל מילה, אנו שוכחים לפעמים כמה המדינה שלנו נפלאה ומיוחדת וכעת יש לנו תזכורת. אומנם מתוכננת ומתומצתת ולפעמים נראית אולי מוגזמת וקצת פתטית (ביבי עם הז'קט  ) אבל מעבר לפסאדה האישית של רבים מהמשתתפים אנו רואים באמת את היופי והמיוחד שיש במדינה הזאת. אובמה זוכה לראות, ובזכותו גם אנחנו, כמה ימים של גאווה לאומית. ובחלקי נפלה גם גאווה אישית והיום אתרגש במיוחד כי בני נבחר בין אלף הסטודנטים שימלאו את בנייני האומה וישתתפו במפגש עם אובאמה. בוקר טוב לכולם,
כבוד לבנך וכבוד לכם!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 08:09
 קסם Posts: 140
|
מטפס יקר...... מרגש מאוד תמיד כייף לחזור הביתה כי לכאן אנחנו שייכים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 07:58
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט מרגש מאד בהחלט אין לנו ארץ אחרת.. ארצנו הקטנטונת והמדהימה בסוף כולם חוזרים הביתה.. ) אשירה בהחלט זכות גדולה לבנך זה מרגש ביותר..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 06:49
 אשירה Posts: 4292
|
מטפס יקר, אני מזדהה עם כל מילה, אנו שוכחים לפעמים כמה המדינה שלנו נפלאה ומיוחדת וכעת יש לנו תזכורת. אומנם מתוכננת ומתומצתת ולפעמים נראית אולי מוגזמת וקצת פתטית (ביבי עם הז'קט ) אבל מעבר לפסאדה האישית של רבים מהמשתתפים אנו רואים באמת את היופי והמיוחד שיש במדינה הזאת. אובמה זוכה לראות, ובזכותו גם אנחנו, כמה ימים של גאווה לאומית. ובחלקי נפלה גם גאווה אישית והיום אתרגש במיוחד כי בני נבחר בין אלף הסטודנטים שימלאו את בנייני האומה וישתתפו במפגש עם אובאמה. בוקר טוב לכולם,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 04:50
 dany Posts: 19819
|
ברוך שובך הביתה אל חג הפסח. כנראה כל מי שראה את המופע הקטן הזה אתמול התרגש, בכל אופן לי ממש זלגו דמעות( ולא רק מהצטננות שלי) שירה של מלאכים תמיד עושה קווץ' בלב. ואין סוף אלגוריות והשוואות למצבים שונים........... והמסקנות מהן......... העיקר שזה יחלחל פנימה ויעשה את העבודה האמיתית. וסוף סוף יהיה לשומן הבלתי נסבל הזה. בהצלחה.
מטפס הרים כתב:
אולי זה הגשם שבחוץ והרוח הקרה מאוד.. אולי זה המרחק מהארץ.. אולי זה השיחה ששוחחתי עם בני החייל לפני כמה דקות ועם המשפחה שבבית לפני כמה שעות.. ואולי.. ואולי.. ואולי זה רק אני או שגם אתם התרגשתם כשראיתם את הילדים ששרו לנשיא ארצות הברית במישכן הנשיא? השמש תיזרח מחר, יום חדש יבוא מחר.. מקסימים. לחשוב על מדינת ישראל שיש בה מדע בקנה מידה עולמי, תרבות מדהימה, תעשייה מפותחת.. לחשוב על הילדים האלה ששרים מכל הלב ומכל הנשמה ובעברית.. וזה נראה כל כך ברור ומובן- ילדים יהודיים, שפה עברית, נשיא מדינת ישראל, ירושלים.. דגל כחול לבן... לראות ולדעת לנצור את היופי הזה. לעבוד קשה מאוד לתקן את כל הדרוש תיקון, ויש הרבה לתקן, כדי שהיופי רק ילך ויתעצם. ולהיות מאוד אופטימיים כי אין לנו ארץ אחרת! ממש ובדיוק כמו בתהליך שלנו- אין לנו דרך אחרת! יש לנו השגים ויש לנו כשלונות, יש תקופות של שלום הגוף ויש כאלו של מלחמה.. אבל עושים הכל כדי שהטוב, ובמקרה שלנו הטוב הוא מאוד ברור: הרזיה וחתירה למישקל יעד ושמירה , שהטוב ינצח את הרע שגם הוא ברור לחלוטין: האבסה, זלילה ותהום השמנה.. אז פתאום כשראיתי את הילדים האלה התרגשתי באמת , חשבתי גם על התהליך שלנו , ומצאתי את ההקשר הזה. אולי ההקשר קצת הזוי, אבל לי הוא מרגיש קיים. להתראות. מחר חוזר הביתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 00:18
|
אולי זה הגשם שבחוץ והרוח הקרה מאוד.. אולי זה המרחק מהארץ.. אולי זה השיחה ששוחחתי עם בני החייל לפני כמה דקות ועם המשפחה שבבית לפני כמה שעות.. ואולי.. ואולי.. ואולי זה רק אני או שגם אתם התרגשתם כשראיתם את הילדים ששרו לנשיא ארצות הברית במישכן הנשיא? השמש תיזרח מחר, יום חדש יבוא מחר.. מקסימים. לחשוב על מדינת ישראל שיש בה מדע בקנה מידה עולמי, תרבות מדהימה, תעשייה מפותחת.. לחשוב על הילדים האלה ששרים מכל הלב ומכל הנשמה ובעברית.. וזה נראה כל כך ברור ומובן- ילדים יהודיים, שפה עברית, נשיא מדינת ישראל, ירושלים.. דגל כחול לבן... לראות ולדעת לנצור את היופי הזה. לעבוד קשה מאוד לתקן את כל הדרוש תיקון, ויש הרבה לתקן, כדי שהיופי רק ילך ויתעצם. ולהיות מאוד אופטימיים כי אין לנו ארץ אחרת! ממש ובדיוק כמו בתהליך שלנו- אין לנו דרך אחרת! יש לנו השגים ויש לנו כשלונות, יש תקופות של שלום הגוף ויש כאלו של מלחמה.. אבל עושים הכל כדי שהטוב, ובמקרה שלנו הטוב הוא מאוד ברור: הרזיה וחתירה למישקל יעד ושמירה , שהטוב ינצח את הרע שגם הוא ברור לחלוטין: האבסה, זלילה ותהום השמנה.. אז פתאום כשראיתי את הילדים האלה התרגשתי באמת , חשבתי גם על התהליך שלנו , ומצאתי את ההקשר הזה. אולי ההקשר קצת הזוי, אבל לי הוא מרגיש קיים. להתראות. מחר חוזר הביתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|