21/03/2013 07:57
 קסם Posts: 140
|
מירי יקרה...... אני מצטרפת לחברותייי לאיחוליהן ומברכת אותך ואת בני משפחתך בברכת חג שמח . אף עפ שטרם שמעתי את ההרצאה החדשה אני כבר מחכה בקוצר רוח ובטוחה שההרצאה מדהימה כמו תמיד מחזקת מעודדת ונותת כלים לשבוע שלם עד ההרצאה הבאה וזה זמן מצוין להודות לך על הקמת הפורום הנהדר על כך שאת מלווה לאורך כול הדרך ובכול דרך אפשרית את תמיד נמצאת איתי באיזה אופן את המורה שלי לא רק לדיאטה אני שואבת ולומדת ממך גם לחייים תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 23:07
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין וחנה מרגשות ויקרות תודה רבה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 21:58
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מצטרפת לקרולין ולכל ברכותיה לך מירי וכל המשפחה שלך. בהחלט החג הזה הוא חג האביב בין היתר. אני אמנם לא אוהבת את האביב על תהפוכות מזג האויר שבו, אבל בהחלט מקבלת אותו בברכה כהתחלה של משהו חדש ובתקווה שהקיץ לא יהיה מאד מאד קשה ומהביל. אבל נכון זה זמן לשאול מה עושה לי טוב ומה שעושה לי טוב יכול לגם לעשות לאחרים טוב בלי ספק. איכות חיים מגיעה בין היתר מאכילה נכונה שמביאה מזור ומזון טוב לגוף ומכאן גם לנשמה. הכל קשור ביחד הגוף והנפש. ומי כמוני חוותה את זה בזמן שהותי בהודו והאוכל שעשה לי רע בכל מובן שהוא. קיבלתי המון מוטיבציה לעשות כל שאוכל עד החג, כמובן גם במהלך החג אבל עוד יותר בימים הקצרים האלה עד יום א'. באמת שיהיה לכולנו חג מיוחד ומאושר במיוחד. כל אחד בקרב משפחתו. את יודעת מירי את רגשותי החמים כלפייך וכל מה שאת מייצגת באישיותך בכנות שבך ובאהבה שאת מעתירה על צאן מרעיתך. תודה על ההרצאה אתמול ולמרות שהייתי מאד עייפה היה כדאי כל רגע לשבת ולהקשיב לך. שנזכה כולנו לחג של אושר חג של התעלות נפשית ונועם כל אחד עם משפחתו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 21:27
 קרולין Posts: 6651
|
לפני החג המאד מאד משמין שלפנינו... חג של נקיונות, התרעננות, קניות, אירוחים משפחה סלינו על כתיפנו ומה לא.... הכל חשוב ונהדר אך ההתבוננות פנימה, הניקיון הפנימי שלנו הוא הוא הדבר האמיתי זה הזמן להסתכל פנימה לשאול את עצמנו את השאלות החשובות, הרלבנטיות ולעשות ממקום של מ ג י ע לי את השינוי שאנו כ״כ רוצים באמת וככה גם לענין הדיאטה, התהליך שאנו עוברים... גם כאן להסתכל פנימה לשנות ממקום של מ ג י ע לי איכות חיים! ואם אין אני לי מי לי?!!! תודה על כל התובנות, הטיפים, ההארות והחום, האהבה והנתינה שלך אין כמוך! בראבו על הירידה לקראת החג!! שיהיה לך לכל בני ביתך, לכל החניכים שלך, לכל בית ישראל חג אביב שמח חג של ה ת ח ד ש ו ת והתרגשות. אוהבת ומעריכה מיליוניםםםםםם שלך קרולין לחבריי האינטרט היקרים! מחכה לכם ה ר צ א ה נהדרתתתתת תהנו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|