21/03/2013 07:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
עדידוש לאט לאט וביסודיות ננקה מעצמנו כל פעם מיגרעת אחרת וביחד ננצח גם את השןמן וגם הרגלים לא טובים.. סומכת עלייך לגבי אובמה די מרגש שנשיא ארצות הברית אצלנו ובאמת מקווה שהגבר החתיך הזה יחולל שינוי לטובה אצלנו ולו במעט...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/03/2013 06:59
 אשירה Posts: 4292
|
עדי יקרה, איני יודעת מה ניתן לעשות מחוץ לנו, בטוח יותר ממה שנעשה עד עכשיו. אבל בתוכנו, אני יודעת שהכל נמצא שם, מחכה, אנו צריכים רק להתחבר אליו, זה לא קל אבל זה יגיע
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 23:11
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדי יקרה ומרגשת. את נהדרת....השמיים הם הגבול עבורך, השיפור שחל בך מהיום שאנו מכירות הוא אדיר..... תמשיכי כך דש חם לאישך היקר וחג שמח אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 18:45
 מטפס הרים Posts: 1533
|
הי עדי. ריגשת בפוסט שלך. כמה קצר ככה נוגע. לצערי הרב כאן צריך משהו הרבה יותר מטלטל וחריף כדי ששינוי של ממש יתחיל באיזורנו. חייב לציין שכאן בשוויץ מסקרים את הביקור די הרבה. הרגע סיימתי פגישה עם אדם מיוחד במינו שהפך לידיד נאמן של מדינת ישראל כשקרא עדויות של ניצול מיהדות גרמניה שיחד עם משפחתו ועוד עשרת אלפים יהודים גרמניים, ניסו בכל כוחם, התחננו, לקבל מקלט מדיני בשוויץ בזמן מלחמת העולם השניה.. אבל השווייצרים סרבו להכניסם למדינתם הניטרלית.. בכך גזרו דינם להשמדה. מתוך עשרת אלפי יהודים אלו ניצלו ספורים בלבד... והוא אמר לי שהוא משוכנע ששלום בוא יבוא .. וסיפר לי כיצד בשוויץ השליווה הזו שבה עושים משאל עם אם להוסיף עוד תחנת רכבת באיזה חור נידח באלפים, באותה שוויץ, היו מלחמות איומות בין שבטים, בין דוברי שפות זרות.. מאות שנות סכסוך פנים מדינתי מדמם עד שדי, הגיע הדור שכבר לא יכל יותר ולא רצה יותר להרוג ולהיהרג... כאילו יש נקודה בהסטוריה שבה נופל האסימון.. לכולם.. מין נקודה הסטורית שכזו שקשה מאוד לחזות אותה אבל היא חייבת להגיע.. חוק של שר ההסטוריה...הוא הראה לי כתבים ותמונות מצויירות של תקופת המלחמות ההן, בחניתות , בחרבות...שחטו אחד את השני...והנה היום שוויץ היא מדינה של שלום, לשגשוד כלכלי ומדעי ותרבותי, והיא מקיימת מודל מדהים למדי של ישויות תרבותיות שונות כולם מאוחדות תחת מימשל מלכתי אחד בסופו של דבר.. אנחנו רחוקים לצערי מהמצב הזה של חלאס, לא יותר מלחמות.. ולא ניכנס לניתוח הסיבות כי פוליטיקה לא משנה (כלומר- היא משנה המון אבל אני מעדיף להישאר מעל הפוליטיקה) וזה לא מה שחשוב- כולם רוצים שלום וכולם רוצים להפסיק את המצב המזעזע הזה שאבות ואמהות קוברים את בניהם ובנותיהם.. אז אני מצטרף לתקווה שלך- הלוואי ויבוא שלום. זה יהיה אדיר!!!!! ואגב- הוא יבוא. יום יבוא. edited by מטפס הרים on 3/20/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 16:36
 קרולין Posts: 6651
|
עדי יקרה, את יכולה כל מה שאת רוצה בהצלחה נשיקות וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 12:38
 adish Posts: 342
|
אני כל כך מקווה שהביקור של אובמה יעשה טוב לכולנו אולי לראות שברים בפרספקטיבה שונה אולי יותר שקט סופסוף שקט פנימי וחיצוני במדינה
ובעקבות ההרצאה של מירי אני חושבת כל הזמן איך לאתחל גם את עצמי ליותר שקט פנימי ויותר נקיון פנימי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|