20/03/2013 15:34
 dany Posts: 19819
|
אצלי יש ממש חוק בלתי כתוב............ מה שקניתי עד לקופה שם אני רק משלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 07:42
 נחושה Posts: 6982
|
רבקוש יקרה, מיטב הפסיכולוגים מדריכים את מיטב המשווקים איך להפיל בקניה ריגשית את מיטב הצרכנים... טוב עשית שהשארת לאחרים....ויצאת אלופה בראשונת המחוננים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 04:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן הקנייה בעיניים זו הסכנה הממשית אם ליד הקופות ואם על המדפים. יישר כח רבקוש,אמרתי כבר,מחוננת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 21:58
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה כבוד!!! מחוננת שלנו😃 חג שמח לך ולכולנו😃
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 21:02
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קראתי פעם מחקר שיווקי מעניין שהראה שהמודל הזה של "קניות עיניים" למשל של מוצרים ליד קו קופות הוא אחד ממנופי המכר הרציניים ביותר.. וזה נכון לא רק במזון אגב.. הייתי עכשיו באיזו חנות כאן בציריך, חיפשתי לנסיכה שלי זוג עגילים ( יש חנות שהיא כבר קלטה ושולחת אותי לשם.. אתם מבינים את התיזוז שעוד מחכה לי אם עכשיו היא בת שמונה וחצי וכבר אני מכתת רגלי אל עבר יעדים מסומנים ברחבי תבל?) .. אז הייתי בחנות והגעתי לקופה ושם הם שמו מלא טבעות, צמידים, כל מיני , אנא עארף, כאלו אקססוריס במחירי פיצוץ ( מי שישמע פיצוץ- עדיין זה יקר לעומת ארצנו! שוויץ מוטרפת אפילו יותר מאיתנו) ומצאתי עצמי מתבלבל.. ואז הנחתי בצד את העגילים שלקחתי קודם ( למי שחייב לדעת: עגילים בצורת נעלי אצבע.. מגניב.. יתאים לאללה לנסיכת הנילוס שלי), התחלתי לנבור ב ערימות שקופה... בסוף יצאתי עם עוד כמה שמונצ'אס שאפשר לקנות בשוק ראש העין ... כן, כן, העיניים שלנו גם קונות ובמקרה שלנו, העיניים גם יודעות לאכול הרבה יותר מאשר קיבתנו.. חשבתם פעם כמה מזון אנחנו בולעים מעבר לתחושת השובע שכבר הגענו אליה? רק כי העין מתחרפנת למראה האוכל ?? רבקה- הפוסט שלך חשוב מאוד.. צריך לשמור גם על הכיס ולא לרכוש שטויות אבל בעיקר לשמור על הקיבה ולא להאביס אותה בשטויות שהעיניים מבקשות אך הפיסיולוגיה ממש לא.. להתראות edited by מטפס הרים on 3/19/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 16:11
 1103 Posts: 5022
|
רבקוש אצלינו במגה בעיר בכפר-סבא,אריזות השוקולד במפתות מונחות בכניסה לחנות, קניתי אחת של טרפאלס בדי לתת אותה מתנה למנקה החדשה שלי נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 16:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
רבקוש אלופת האלופים!!!כל הכבוד שלא לקחת ולא נגעת. זה בהחלט מפתה ברמות לקחת בזמן ההמתנה. אין עלייך!!!חג שמייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 15:51
 רבקה Posts: 8411
|
חזרתי מקניות ולא להאמין איך לצידי הקופות מוצבים כל השוקולדים המתוקים והטעימים אני לא משתגעת על שוקולד אך האריזות כל כך מגרות זמן העמידה בתור מוליך אותי שוב לגעת באריזות המפתות ולהניח ושוב ולהניח רמו שמירי תמיד אומרת "אוכל אותך לא אוכל אותך " אז לא אוכל אותך והם נשארו ליד הקופות לבאים בתור העיקר שיהיה חג שמח כשר וטעים במסגרת שלה זכינו. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|