20/03/2013 08:12
 נחושה Posts: 6982
|
מיכל שרון כתב:
כל הכבוד לך על ההחלטה ועל השינוי בעיקר.. הלא הכי קל זה לנשנש כמה טובלרונים מהמיטה בדרך למקלחת, תוך כדי העבודה מול המחשב הנייד, תוך כדי התכסות ומתחת לשמיכה.. ואתה בחרת שלא וזה נהדר!
עכשיו השלב הבא בשינוי המחשבתי הוא לוותר על הפולניות השמנמודה הזאת של "לא זורקים אוכל" שהיא הרי נוראית כמעט כמו "חייבים לגמור מהצלחת".. באמת.. אם כבר לזרוק ולהרגיש עם זה בסדר אז בציריך.. (; נכון בהחלט
שיהיה המשך שבוע מוצלח ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 08:09
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד לך על ההחלטה ועל השינוי בעיקר.. הלא הכי קל זה לנשנש כמה טובלרונים מהמיטה בדרך למקלחת, תוך כדי העבודה מול המחשב הנייד, תוך כדי התכסות ומתחת לשמיכה.. ואתה בחרת שלא וזה נהדר!
עכשיו השלב הבא בשינוי המחשבתי הוא לוותר על הפולניות השמנמודה הזאת של "לא זורקים אוכל" שהיא הרי נוראית כמעט כמו "חייבים לגמור מהצלחת".. באמת.. אם כבר לזרוק ולהרגיש עם זה בסדר אז בציריך.. (;
שיהיה המשך שבוע מוצלח ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/03/2013 08:05
 נחושה Posts: 6982
|
טפסני יקר, אני בעד לעשות "החלפות" כמו של הילדים....לבקש בקבלה במקום טובלרונים סבונים קטנים ולהביא לנסיכה או במקום טבלרונים סלסילת חליטות תה או הטבה בספא או בבריכה חמותי ז"ל פעם עשתה ניסוי...היא אמרה שאסור לה שוקולדים והיא קיבלה ערימות של פירות אקזוטיים יותר או פחות לחדר....החליפו סוכר בסוכר למחרת ואז היא אמרה ביום שלמחרת....אם אתם רוצים שאחגוג אצלכם את גיל 70 (לא זכתה לצערי...) תפנקו אותי במספרה, מניקור, ספא או הפתעה אם אתה חשוב למלון או יצירתי...ימלאו אחר כל בקשה כמעט בגבול הטעם הטוב כמובן ובאופן אישי. תעשה ניסוי מקסימום זה יצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 15:29
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר האמן לי הנגיסה הראשונה היא בדיוק אותו הטעם של יתר הנגיסות מצדיעה לך על האומץ לעשות כן. ואל תשכח קילו פחות טעים יותר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 11:41
 1103 Posts: 5022
|
מטפס יקר את ראוי להערצה על שעמדת בפיתוי והרווח כולו שלך. חג פסח שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 11:38
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד על הנחישות! גם אני חושבת שהיה לי מאוד קשה לעמוד מול המתוקים האלה....כחובבת שוקולד רצינית... אני לא קונה הביתה שוקולד כבר זמן מה .....כי תמיד איכשהו אני היחידה שמחסלת את רובו..... בהצלחה בהמשך הטיפוס ....וד"א זה לא שזרקת איזה אב מזון סתם שומן שלא יכול להועיל גם לא לרזים המס..... חחחחחח המשך שבוע מקסים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 06:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד מטפס!!!! הגמילה משוקולד למי שאוהב זה אחד הדברים הקשים!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 06:28
 מיכיק Posts: 159
|
אתה תותח... איזה הוא הגיבור הכובש את יצרו.... התכונו גם אליך. אני לא בטוחה כלל וכלל שהיה בי את הכח הזה, הטעם והמתוק היו ודאי מעבירים אותי לטרפת של חוסר שליטה... העיקר שצלחת ויכולת למתוק הזה. וזה עוד צעד זעיר להפנמה שקילו פחות, עשרה פחות שויים את כל הפיתויים הקולינרים סביבנו. שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 05:57
 dany Posts: 19819
|
הצלת את נפשך ממש כך !!!!!!! אז אין מה להתייסר , ובפעם הבאה תדע איך לנהוג בכדי שגם הגיזרה וגם מוסר הכליות יהיו מסוכרנים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 23:42
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קרולין כתב:
מטפס יקר אתה ב ת ה ל י ך של המוןןןןןם שינויים אתה גיבור גדול שקודם כל דאגת להרחיק אותם ממך ש א פ ו!!!! בפעם הבאה תהיה יותר יצירתי תבקש שלא ישימו לך בחדר ו/או תדאג לתת בקבלה למנקה להעביר הלאה כי כן לזרוק לפח זאת אופצית ה צ ל ה בשבילך אבלללל אתה תראה שעם הזמן והתירגול תמצא פתרונות אחרים וטובים בכל מקרה לך לישון בשקט ותעשה לך וי גדול ליד השם שלך!!!! קרולין הי קרולין אחרי שראיתי את המנקה אני חושב שגם לה עשיתי טובה לא קטנה בעצם זה שלא הבאתי לה את השוקולדים האלה, ומצד שני זה מה שהייתי צריך לעשות. טוב, מספיק להתייסר על זריקת שוקולד לפח ( קשה לי לראות אוכל בפח..), בפעם הבאה כמו שאמרת אהיה יצירתי יותר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 23:11
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר אתה ב ת ה ל י ך של המוןןןןןם שינויים אתה גיבור גדול שקודם כל דאגת להרחיק אותם ממך ש א פ ו!!!! בפעם הבאה תהיה יותר יצירתי תבקש שלא ישימו לך בחדר ו/או תדאג לתת בקבלה למנקה להעביר הלאה כי כן לזרוק לפח זאת אופצית ה צ ל ה בשבילך אבלללל אתה תראה שעם הזמן והתירגול תמצא פתרונות אחרים וטובים  בכל מקרה לך לישון בשקט ותעשה לך וי גדול ליד השם שלך!!!! קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 22:04
 מטפס הרים Posts: 1533
|
במלון שבו אני מתארח בשהייתי בציריך מתיחסים מאוד יפה לאורחים חוזרים. ואני חוזר לא מעט.. אז יש להם מינהג חביב, הם מפזרים על המיטה , לאורכה ולרוחבה, כל מיני טובלרונים קטנים, חמודים, פיציים, במיגוו ןטעמים, כאלו שאפשר לגמור אותם כמו גרעינים.. והופס לעלות באיזה חצי קילו או משהו כזה.. וכמו שאתם יודעים, בחוץ גשום ואפור מאוד, קריר בהחלט, הפגישות ניגמרו, מוצלחות ומרתקות ומאוד מעייפות היום יש לומר, ובהחלט נחמד ונעים להתפנק על הטובלרונים האלה.. אז היום עשיתי שני דברים וזה היה אחרי שכבר פתחתי את הראשון והתחלתי לנגוס בו.. פשוט קיפלתי את השארית בנייר העטיפה, אספתי את כל יתר חבריו המתוקים של "טובלירוני" הקטנטן לכדי צרור אחד של שוקולדים וזרקתי לפח שבחדרי.. ועכשיו אין מצב שאוכל אותם מהפח... יש גבולות גיזרה שאני לא עובר.. גם לא כשהחזירון שבי יוצא לטיול של לפני השינה.. מהפח לא אוציא אותם, והם יכולים להשתגע מההתנהגות הלא ידידותית שלי. כל עוד הם בפח- אלי לפה הם לא ייכנסו. ובנוסף כשאעזוב את המלון הזה אגיד לחברה בקבלה, שבשבילי אפשר לותר על הטובלרונים האלה.. אני אחיה יותר יטוב בלעדיהם...הם מוזמנים לפזר לי על המיטה פלפלים אדומים שכל אחד כאן עולה כמו דירה ממוצעת... חייב לציין שהיה לי לא ממש נעים ואפילו לא פשוט להשליך שוקולד איכותי שכזה לפח ביודעי שיש לא מעט אנשים והמון ילדים שממתק שכזה היה מביא להם אור ונהרה לפניהם הדואבות..אבל את העולם אני לא ממש יכול לתקן.. ואחרי שהשלכתי היתה לי מחשבה אולי להוריד אותם לקבלה.. אבל לא עשיתי את זה.. אולי חבל....דבר אחד היה ברור לי כמו שברור לי שמחר יום שלישי: אם זה יישאר בחדר ( חשבתי לשים בשקית ולקחת אולי הביתה) זה יתחסל עד תום השבוע, אז החלטתי , למרות שאין זה ממנהגי להשליך מזון לפח- לתקן משהו עבור עצמי ולנסות להציל במשהו את עצמי.. ועדיין קשה לי עם זה.. להתראות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|