19/03/2013 15:34
 רבקה Posts: 8411
|
תודה יקירתי על השיתוף ♥♥♥ נאכל טעים נצליח לרזות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2013 11:17
 רייצל Posts: 339
|
היי קרולין, למיטב ידיעתי פיטריות שיטאקי מגיעות לארץ מיובשות וצריך להשרות אותם במיים ורק אחר כך להשתמש בהן. היכן את קונה אותם טריות? או אולי הכוונה לפטריות פורטאבלו ? אשמח לדעת היכן קונים את פטריות השיטאקי טריות, כי לפי הרפואה הסינית יש להן תכונות מרפא חשובות מאד. אוהבת המון רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 22:39
 קרולין Posts: 6651
|
תודה חבריי הפטריות גדולות לחתוך אותן, בתיבול מי שאוהב אפשר להוסיף קצת שום כתוש אני מתה על שום אפשר להוסיף כשטןרפים את הביצה/ביצים את השום המלח ופלפל אני גם מתה עם קצת כמון... וזה נהדררררר באמת משביע, חמים טעימי ושינוי לארוחת הערב... לילה טובבבבבב אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 22:06
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מגניב. מנסה את זה ביום שבת הקרוב לארוחת הבוקר שבכוונתי להכין לבני ביתי . אוהב לפנק בארוחות בוקר וערב צבעוניות... מגניב. תודה, קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 21:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה קרולין יאמי יאמי... אנסה מחר בהחלט נשמע משביע וטעיםם וקצת שינוי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 21:50
 1103 Posts: 5022
|
תודה קרוליןן על השיתוף נראה טעים לילה טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 21:50
 קרולין Posts: 6651
|
אפשר כמובן להגדיל המנה בהתאם לסועדיםםםם חובה לנסות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 21:48
 קרולין Posts: 6651
|
קלוריותתתתת כבר כמה פעמים שעשיתי את זה יש בפטריות האלה נפח מהמםםםם לא לשטוף לנקות עם מפית נייר לטגן בצל עם מעט שמן להוסיף מלא פיטריות תיבול מלח ופלפל להוסיף ביצה טרופה עפ מעט חלב זה נותן נפח לשפוך על התערובת לחכות שיהיה שזוף מלמטה ואז להפוך... ממש כמו פשיטה עם סלט פלפל אדום גבינה לבנה והחיים דבשששש תנסו ותהנו אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|