הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » התבוננות !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/03/2013 15:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הלואי שכל תפילותיכם והמילים החמות שלכם יתגשמו. באמת כנראה אחרונים הם בהחלט לא פשוטים ויושבים חזק וצריך לעבוד כדי להצליח ולהשיל אותם. אתמול וגם ביום א' הייתי ממש 100%. האם זה יעזור? אם לא השבוע אז בטח ביום א' שלפני החג אראה תוצאות כי באמת אני משתדלת בכל מאודי ומקפידה על קלה כחמורה כמו ביהדות אצלנו. דני תודה על העידוד אני מאד מאד מעריכה אותו. גם לך רבקה כל מילה מעתירה עלי מוטיבציה וידיעה שבסוף כשמתאמצים הגוף גומל לנו בדרך ובזמן שלו כמובן אבל למאמץ יש תוצאה בסוף.
לך טפסני יקר כל הכבוד על האומץ לזרוק את השוקולד. אמנם אני בהחלט לא מתה על שוקולד אבל עוגת שוקולד היא ממש מוקש רציני עבורי במיוחד אם אני אוכלת שוקולד מריר בה והיא לא מתוקה מידי. שלא לדבר על עוגות אחרות שפשוט אני מתרחקת מהן כמו מאש הרי חתיכה קטנה אינה ממש מספקת אותי וזו בעיה. לכן אני מתרחקת מהן כמה שאפשר. אתה לבטח מרגיש נהדר עם השליטה המושלמת שלך בעניין זה ... והצלחה גוררת הצלחה בכל ענף ובכל שטח. השליטה שלך באוכל גורמת ממש לגאווה (לא יהירות חלילה) אלא גאווה של הצלחתי לעמוד בפיתוי. זה טעים יותר האמן משוקולד כל שוקולד שתחשוב עליו. ומכאן סלולה הדרך לעוד ועוד הצלחות. מאחלת לך המשך טוב ונעים של שהייתך באירופה ולמרות שהקור בהחלט גורם לרצון לפחמימות אפשר לקחת כמה נשימות לפני האכילה ולחשוב אם כדאי או לא כדאי. תודה לכם יקרים

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2013 15:47

רבקה
רבקה
חנה'לה חיוכך מהלב והחשיבה החיובית והנכונה שבך
מובילה אותך להתנהג כיאות ולהשיג את מטרתך ליעד הנכסף
נכון שלהוריד את הקילוגרמים האחרונים זה דורש מאמץ רב יותר
אך את בדרך הנכונה ובברכת הצלחה את עושה זאת בגבורה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/03/2013 06:01

dany
dany
חנה אני מעריכה מאד את התמדתך ואת עקשנותך, זה ממש לא עניין של מה בכך. כל הכבוד.
והתבוננות באה מהמילה בוננות שהיא תבונה. תכונה שהתברכת בה והרבה.
אני בטוחה שתגיעי ליעד הנכסף וכמו כן תדעי לשמר את ההצלחה.
נשיבוקים ויום נפלא smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2013 23:14

קרולין
קרולין
חיוך יקרה
יש לך מוטיבציה אדירה ורק ככה מצליחיםsmile
מצטרפת לנילי חברת נו היקרה והמחוננת
שמגיעים ליעד, זה לא קלללללל בכללללל זאת כבר אופרה אחרתsmile
מאחלת לכולנו להגיע ליעד ולשמור על ההישגים שלנו ל ת מ י ד smilesmilesmile
אמן.
לילה טוב
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2013 19:54

1103
1103
חנה יקירתי
אני מאמינה שעם מוטיבציה ונחישות שכאלה מעט הקילוגרמים העודפים יעלמו כלא היו אולי יעלמו עוד כמה בעיקבותיהם.
העבודה הקשה תגיע לאחר ההגעה ליעד-השמירה על ההשיג.
חג פסח כשר ושמח
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2013 18:56

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מטפס יקר, נכון, אני מחוייבת בכל מאודי לתהליך ואין לי דרך אחרת, למרות שלעיתים אנו רק "בני אדם" ולעיתים גם אני מועדת פה ושם. אבל היום למשל הסתכלתי דרך המכונית במישהי שעמדה במעבר חצייה. כל כך הייתי דומה לה (נראיתי כמוה שמנה מאד )אך היא יותר מכך כי לפחות לגבי יש לי "יתרון" אני גבוהה. לא זה לא מנע מאנשים לראות בעבר שהייתי מאד מאד שמנה. למרות הבגדים המחמיאים והטוניקות הארוכות שכיסו את ישבני הבולט - גם היום הוא לא הכי שטוח. אבל אין להשוות בכלל, את ההרגשה ואת היתרונות שיש לי היום במצבי. והדרך לא רחוקה ליעד שלי. אמנם אני מדדה לשם, רק מפרידים ביני ובין האושר כ-3.5 ק"ג ואני החלטתי שהפעם אני לא מזגזגת ולמרות החג המתקרב וגם נסיעה מתקרבת לאוסטריה לגבי היא "בירת השומן והעוגות הטעימות"... אני אגיע לשם כבר יותר דקיקה מעכשיו והחג לא ישבור אותי. להפך אני רוצה להוכיח לעצמי שאני יכולה למרות החג. יש כמובן בעיית כמות אוכל בחג אבל גם על כך אני אתגבר כי אני מאד מאד נחושה. לגבי ימי החג, אני לא אוכלת מצות בעקרון ונכון יסלחו לי בשמים אני אוגרת לי כבר פתית מחיטה מלאה וגם לחם קל שיפון. כל אלה יהיו איתי. לשמחתי אני שונאת את העוגיות של פסח בכל צורה שהיא, שוקולד לא עושה לי את זה, ואני אעשה כל מאמץ לפחות לא לעלות וגם עד החג לרדת משהו לפחות. היום נפגשתי עם חברתי הטובה שהיא מדריכה בשומרי משקל. אין מילים לתאר כמה אני מעריצה אותה. היא שומרת בקנאות על הירידה הנפלאה שלה והיא צעירה ממני בערך ב-10 שנים. שתינו אכלנו צהריים לא מאד משמינה, ואת הפוקצ'ה שקיבלנו חמה עם חמאה על יד ארזתי והבאתי לבני הצעיר בבית, הוא יכול לאכול ממנה בלי בעיה בכלל. לא היה לי קשה. קינוח כמובן לא אכלנו. את הערב כמובן אקשט בסלט ענקי וחלבון לפי הכללים של משעה 17.00 אין פחמימות. בקיצור אני נחושה להצליח ולעשות כל שלעיל ידי להגיע לחג במצב יותר טוב ואח"כ כל יום לגופו שכך אני נוהגת. אני מאחלת לך שתמשיך להצליח, גם אם חלקית - לראות את חצי הכוס המלאה ולזכור את היתרונות בשליטה, גם הנפשיים וכמובן הגופניים והבריאותיים.... אין לכך תחליף. ערב נעים והצלחה בהמשך. תודה למילותיך החמות. אגב היום בשעור התעמלות אחת מאיתנו חגגה 70 השבוע היא נראית כמו דוגמנית בת 16 בגוף שלה, בפנים גם כן נראית נפלא לגילה. מה לחשה לי הגב'? "תדעי לך חנה שממש קשה לי אבל אני שומרת על משקלי ממש בשיניים וזה מאמץ דוקא עכשיו". כלומר מי שרוצה להיראות כמותה צריך להשקיע, אין כאן חוכמות. אני שמחה שהיא כנה ומספרת שלא קל לה. ובעצם למי קל? כל אחד ואחת שרוצים תוצאות צריכים להשקיע. אין כאן הנחות לאף אחד !!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2013 18:41

מטפס הרים
מטפס הרים
חיוך יקרה. את באמת במקום אחר היום. מאוד מודעת לתהליך, להשקעה הנידרשת בתהליך, לעובדה שלא נופלים השמיים אם סוטים מהתהליך , אבל גם לעובדה החשובה מאוד שאם סוטים צריך להתיישר חזרה על דרך המלך , אחרת יש תהומות מפםחידים שם בצדדים.. כל פעם שאני קורא את הפוסטים שלך אני מזהה רמה כך כך ניכרת וגבוהה של מודעות עצמית ושל מחוייבות לעשייה, ואני בטוח שאת תצליחי לשמור על הרמה הזו, ונראה לי שזכית כי אני מקבל את הרושם שזה כבר משהו שילך איתך לתמיד. אין מבחינתך שום אופציה של לוותר על ההישג . אני לא ממש שם, אין לי עוד את הרמה הזו של מודעות ונחישות ואמונה והכרה עצמית שאי אפשר אחרת, אבל אני מתקרב, לאט , קצת יותר לאט ממה שרציתי, אבל אני מתקרב.. ועצם התנועה קדימה, עצם ההתקרבות שלי לשלב שבו זה כבר יהיה "בילט אין" אצלי כמו שאני חש שזה אצלך, היא הישג בפני עצמו, לא כך? בהצלחה.
edited by מטפס הרים on 3/18/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2013 15:23

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה על מילות העידוד החמות. נכון, המסגרת זה מה ששומר עלי וגם עליכם בלי ספק. זקוקה לכך !!! אין ברירה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2013 15:19

נחושה
נחושה
אופסי זה ברח... דווקא מתוך התירגול והעשיה והבנת חשיבותה של המסגרת יש בך עוצמות ונחישות להמשיך ולשמר את הישגייך. המשך עשייה ויום נפלא נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2013 15:17

נחושה
נחושה
חיוך יקרה. התבוננות היא מצרך יקר בדרכ אנחנו רצים ולא שמים לב. דווקא ההתבוננות מוציאה אותך מחוננת ואת התנהלותך והערכותך באליפות
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2013 14:15

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כבר בבוקר כשאני מגיעה למכללה ביום א' בבוקר ישנה גב' שאומרת לי "איזו השקעה" כי אני באה עם הקופסה שלי - א. הבוקר המנצחת. אני מסבירה לה כל שבוע ש"זה שווה לי ואין לי דרך אחרת". נכון היא נאנחת גם עלי להחליט ולעשות. מעבר לכך, יושבות כל הנשים בפואיה ואוכלות כריך שהביאו או להבדיל מאפה עם הקפה, ולעיתים לא תאמינו שוקולד. אבל כל אחד ובחירתו. נכון? אח"כ יש הרצאה והפסקה שבה שוב, יש האוכלים, יש המתבוננים כמוני, ולעיתים אני מביאה את הפלפל האדום. יש כל מיני אנשים. אני שמה לב שיש בין המבוגרים די הרבה רזים. הם כנראה אלה שיש להם גנים מוצלחים יותר משל אלה שלי בנושא משקל. הם כנראה כל החיים באותו משקל פחות או יותר, עם סטיה קלה לכל כיוון מידי פעם. יש גם השמנים שאיני יודעת אם לקרוא להם שמנמודים. חלקם נראים נורא ואיום פשוט כמו בחודשים מתקדמים של הריון במיוחד הגברים ביניהם. גם נשים כמובן. אני עדיין מקבלת מידי פעם מחמאה וזה בהחלט מחמם את הלב במיוחד מכאלה שאינם מכירים אותי ממש. אבל שמו לב. במקרה של מחמאה אני מודה מהלב. יחד עם זאת יודעת שיש לי "חוב" להחזיר ועלי לעבוד על כך בשקידה ובלי תרוצים בימים הקרובים וגם אחרי כן להמשיך בתהליך. בצניעות אני אומרת לעצמי. שמעת את המחמאה חנה אבל אל תתני לכלום להסיח את דעתך מהדרך הישרה. הדרך שהיא אחת, אורח החיים הבריא שלמדת אצל מירי ועלי רק לאמן את עצמי מידי יום וע"י אימון והקפדה מגיעים להשג נוסף שהוא חשוב לי מאד.ממשיכה להתבונן על האנשים שאני רואה בדרך, כל אחד שבוחר לו מה טוב לו ומה נכון לו. מזל שיש לי המסגרת אני אומרת לעצמי שוב ושוב והולכת לחתוך לי סלט צבעוני ומגרה ממש. שיהיה לכולנו שבוע נפלא באמת מכל כיוון. אוהבת את כולכם

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!