20/03/2013 04:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן עדיפים המפגשים בחוץ ולצמצם את האירוח בבית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/03/2013 18:36
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קצת הרבה מעצבן שאורח מגיע אלי ומסתכל על השעון.. אני לא אוהב כאלה אורחים.. אבל מאוד אוהב לארח. יש אכן את תופעת אחרי שהאורחים הלכו ונשאר ים של אוכל,בפרט בחגים, אבל לארח בסך הכל זה כיף גדול, ובלבד שהאורחים הם אנשים שאני שמח בבואם. בטוח שתצליחי לחזור למסלול של שליטה מקסימלית, ואכן אין שום צורך בהלקאה עצמית על חטע של זלילונת כזו או אחרת.. אנחנו בני אדם, ואת כבר הוכחת לעצמך בראש ובראשונה חיוך יקרה, וגם לנו שאת עשית דרך ענקית של שליטה ושל הישגיות מעוררת הערכה עצומה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/03/2013 16:12
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה לארח זה חלק מהחיים של כולנו אם אפשר בחוץ סבבה ולא תמיד אפשר לארח ברמה, עם מתכונים של מירי ובכל זאת להיות בשליטה... מה שלא יהיה בסיף האירוח לתת מה שנשאר אם את יודעת שזה פיתוי בשבילך וגם אכילה במינון זה סבבה לגמרי בהצלחה והמשך שבוע טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/03/2013 14:07
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
כמה שאתן צודקות זו החלטתי מהיום .....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/03/2013 05:16
 dany Posts: 19819
|
האמת שגם אני כבר מעדיפה פגישה מחוץ לבית. פחות מתח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2013 23:09
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך מהלב כתב:
אתמול היו אצלי אורחים. אני כמו מירי מאד ממעיטה לארח בשל הפיתויים שיש בבית וגם אחרי שהלכו קשה לי עם מה שנשאר. אבל אתמול עשיתי 2 פשטידות מתכוני מירי, וקניתי עוגות לקינוח... לצערי קצת חטאתי אבל, היום אני במיטבי ואוסיף ואהיה בימים הקרובים טובה ככל שאוכל. אני מרגישה כשיש אורחים אני נוטה לחזור להרגלים ישנים שחשבתי שפסו מן העולם אצלי. ובכן, הם חוזרים לעיתים וזה מרגיז. אבל אני לא כועסת על עצמי. בסך הכל אני בסדר ויש לי עוד כמה ימים לתקן את המעוות. אולי אני מגזימה וקצת מלקה את עצמי יותר מידי. אני לא מחפשת תירוצים אבל אולי כי בעלה של חברתי שהגיע איתה נתן לי להרגיש שהוא לא רוצה להיות כאן עימנו. הוא הסתכל על השעון כמה פעמים למרות שהשיחה קלחה בינינו וגם בינו ובין בעלי מיכה בלי עכבות והיה לו מעניין אני בטוחה אבל, נראה לי שחברתי אילצה את בעלה לבוא אלינו וזה לא מקובל וגם לא נעים בכלל. בקיצור אף פעם לא הרגשתי כך עם אורח ואולי בשל כך הרביתי לאכול. לא כל הדברים היו דברים אסורים אבל כמות גם כן קובעת. אז זהו, עדיף להיפגש בחוץ במסעדה ואז אפשר להזמין רק סלט וגם להיות בשליטה וחוץ מזה, הכל עבר והחל לו שבוע חדש שאני מאמינה יהיה טוב ונכון לי מבחינת השליטה על האוכל. שיהיה לכולנו אחלה שבוע בעולם שקט מלא באהבה ובחמלה איש אל רעהו והעיקר בריאות.... ליד מזג אויר משתנה מרגע לרגע..... יקירה במקרים כאלו עדיף באמת בית קפה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2013 20:45
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אתמול היו אצלי אורחים. אני כמו מירי מאד ממעיטה לארח בשל הפיתויים שיש בבית וגם אחרי שהלכו קשה לי עם מה שנשאר. אבל אתמול עשיתי 2 פשטידות מתכוני מירי, וקניתי עוגות לקינוח... לצערי קצת חטאתי אבל, היום אני במיטבי ואוסיף ואהיה בימים הקרובים טובה ככל שאוכל. אני מרגישה כשיש אורחים אני נוטה לחזור להרגלים ישנים שחשבתי שפסו מן העולם אצלי. ובכן, הם חוזרים לעיתים וזה מרגיז. אבל אני לא כועסת על עצמי. בסך הכל אני בסדר ויש לי עוד כמה ימים לתקן את המעוות. אולי אני מגזימה וקצת מלקה את עצמי יותר מידי. אני לא מחפשת תירוצים אבל אולי כי בעלה של חברתי שהגיע איתה נתן לי להרגיש שהוא לא רוצה להיות כאן עימנו. הוא הסתכל על השעון כמה פעמים למרות שהשיחה קלחה בינינו וגם בינו ובין בעלי מיכה בלי עכבות והיה לו מעניין אני בטוחה אבל, נראה לי שחברתי אילצה את בעלה לבוא אלינו וזה לא מקובל וגם לא נעים בכלל. בקיצור אף פעם לא הרגשתי כך עם אורח ואולי בשל כך הרביתי לאכול. לא כל הדברים היו דברים אסורים אבל כמות גם כן קובעת. אז זהו, עדיף להיפגש בחוץ במסעדה ואז אפשר להזמין רק סלט וגם להיות בשליטה וחוץ מזה, הכל עבר והחל לו שבוע חדש שאני מאמינה יהיה טוב ונכון לי מבחינת השליטה על האוכל. שיהיה לכולנו אחלה שבוע בעולם שקט מלא באהבה ובחמלה איש אל רעהו והעיקר בריאות.... ליד מזג אויר משתנה מרגע לרגע.....
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|