16/03/2013 15:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול מילה אמת בסלע אהבתי ... רק עבודה והתמדה אצל מירי תביא תוצאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2013 12:59
 מטפס הרים Posts: 1533
|
נכון. כל מילה בסלע, טולי. זו האמת כפי שהיא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2013 19:17
 tal_f Posts: 900
|
נכון. המשקל שלנו הוא תוצאה של ההתנהגות שלנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2013 18:57
 toly Posts: 898
|
ברור יקרה שאין לי זה מאוד ברור גם לך גם למירי ורק רציתי להזכיר זאת לידיעת הכלל ואורחי הפורום והקוראים הסמויים הקוראים אותנו בשקיקה שבת מבורכת ובשליטה באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2013 17:01
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, אין כדורי פלא ולא קיצורי דרך! ואנחנו בחרנו לרוץ למרחקים ארוכים.... נשיבוקים ושבת נהדרת. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2013 16:38
 toly Posts: 898
|
מידי שנה ועונה יוצא טרנד לדיאטה "מנצחת" כזו ירוקה אדומה או כדורים מחוללי ניסים ונפלאות אשר המוני אדם שמנדמודים ברחבי העולם מוציאים את מיטב כספם לשינוי בדמות קסם נחשק לשינוי האדרת ובשל אותו רצון להופס והתחטבנו מגלגלת תעשיית הדיאטה והשייקים והכדורים למינהם מליארדי דולרים בשנה וכאשר ממליץ איזה רופא סלבס בתוכנית הטלביזיה שלו על כדורי פטל או איזה נוזל בצורת הורמון מייד ממהרים ציבור שלם של אוביסטים לקחתו בארה"ב אחרי שחיסלו בורגר ענק עם פפסי דיאט או קולה ולקינוח ג'אר ענק של הגאן פאדג' דאז והטרנד החדש עוד רגע קט נוחת במדינת תל אביב ונגזרותיה...... חברים יקרים משכחו מאברה קדברה והוקוס פוקוס ואנו הופכים בן רגע לדוגמני על אין וטרם הומצא כדור פלא שכזה ואם יהיה אני אהייה השנייה אחרי מירי לבלוע אותו מניסיוני האישי ועל בשרי אני יודעת שרק בתזונה ופעילות פיזית מתמדת ושמירה עקבית של תפריט מגוון וללא פחמימות מחמש אני יורדת בהדרגה ועם תועלת בריאותית לטווח ארוך נכון זה לפעמים מייאש מעצבן אפילו מתסכל באיזו מהירות אנחנו עולים ועד כמה זמן לוקח להשיל את הקילוגרמים המיותרים אבל אין דרך אחרת: נחישות התמדה סבלנות ואמונה חיובית מובילים אותנו לתוצאות נהדרות ועלייה לראש ההר ולדרך המלך. אז בנימה אופטימית שבת נפלאה ומלאת גורמה בריא איכותי ומשביע בידינו הבחירה והשליטה באהבה ושמחת האביב טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|