הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » במזל דגים - בוקר טוב פורום יקר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/03/2013 13:48

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נחושתית את בדרך אין כמו דג בארוחה..
וללך חיוך מהלב יישר כוח למודעות ובהצלחה ומזל טוב לחוגגים
0 קישור קבוע (Permalink)
14/03/2013 07:58

נחושה
נחושה
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקרה, גם אני התחלתי את יום ד' כשבוע חדש אחרי השקילה. אמנם הייתי באותו משקל כמו לפני שבועיים, אבל, אז נשקלתי בבוקר. כלומר יש ירידה מסויימת. העיקר שמתחילים יום בנחישות ובידיעה שזו הדרך ואורח החיים. אתמול דיברה מירי על "הרחבת הקיבה" גם עם הרבה דיאטה. זה לקחתי לליבי ולמחשבותי. לצערי אני לא יכולה לאכול דגים ומקנאה באלה שיכולים... אני פשוט לא אוהבת בלשון המעטה למרות הבריות שבדגים. גם אני מתכננת את הצהריים להיות רווי ירקות ויש הרבה בבית, וליד זה בשר עוף כלשהו, שאעשה בתנור. החלטתי שעלי להשיל משהו עד החג ולא חשוב כמה העיקר הכיוון כדי שאחזור לגמרי לעצמי. המים הזכים שאני מערה אל תוכי עוזרים לי מאד במיוחד שהיום יום חם וגם אביך. הצעדה כבר מאחורי. עכשיו אני נכנסת למטבח להכין לאורחים שיהיו לי ביום ו', אבל המתכונים כולם מהאתר שלנו, וזה מה שאגיש לאורחי... בטח יהיה טעים. שיהיה לכולנו יום נפלא. אגב מזל דגים שני הגברים בביתי הם בני מזל דגים. האחד והיחיד בעלי האהוב שנולד ב-10. לחודש ובני הצעיר שנולד ב-20 בחודש ובין חגיגה לחגיגה עלי להקפיד מאד מאד. יום נפלא

מחוננת על ההליכה וההערכות בין ימי ההולדת, מזל טובRock Band
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2013 22:45

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה......מדהימה, אין כמו דג וסלט...לגיזרה חטובה
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2013 22:01

קרולין
קרולין
מזל טובבבבב גם ממני
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2013 17:25

dany
dany
מזל טוב לבני המשפחהhappy birthday
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2013 11:35

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נחושה יקרה, גם אני התחלתי את יום ד' כשבוע חדש אחרי השקילה. אמנם הייתי באותו משקל כמו לפני שבועיים, אבל, אז נשקלתי בבוקר. כלומר יש ירידה מסויימת. העיקר שמתחילים יום בנחישות ובידיעה שזו הדרך ואורח החיים. אתמול דיברה מירי על "הרחבת הקיבה" גם עם הרבה דיאטה. זה לקחתי לליבי ולמחשבותי. לצערי אני לא יכולה לאכול דגים ומקנאה באלה שיכולים... אני פשוט לא אוהבת בלשון המעטה למרות הבריות שבדגים. גם אני מתכננת את הצהריים להיות רווי ירקות ויש הרבה בבית, וליד זה בשר עוף כלשהו, שאעשה בתנור. החלטתי שעלי להשיל משהו עד החג ולא חשוב כמה העיקר הכיוון כדי שאחזור לגמרי לעצמי. המים הזכים שאני מערה אל תוכי עוזרים לי מאד במיוחד שהיום יום חם וגם אביך. הצעדה כבר מאחורי. עכשיו אני נכנסת למטבח להכין לאורחים שיהיו לי ביום ו', אבל המתכונים כולם מהאתר שלנו, וזה מה שאגיש לאורחי... בטח יהיה טעים. שיהיה לכולנו יום נפלא. אגב מזל דגים שני הגברים בביתי הם בני מזל דגים. האחד והיחיד בעלי האהוב שנולד ב-10. לחודש ובני הצעיר שנולד ב-20 בחודש ובין חגיגה לחגיגה עלי להקפיד מאד מאד. יום נפלא

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2013 11:17

1103
1103
נחושה יקירתי
אין כמוך את אחת ויחידה
הערכות נכונה מתכון להצלחה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
13/03/2013 10:30

נחושה
נחושה
בוקר טוב פורום יקר,
הבוקר התחיל מוקדם מאוד, צריך ללשכת לשוק לבחור דגים ונתתי לחמי היקר את כל הכבוד.
הוא נשאר ללון אצלינו והבוקר ממש מוקדם, יצאנו לשוק היינו מס' 1 והכול טרי טחון מוכן ומזומן לחג...
רק עד שהגיעו הקרפיונים חשבתי מה אני הולכת לעשות, אין לי בשר טרי לצהריים ועוד עבודה וסידורים והתחייבויות
מה עושים אצל הדיג? מפנטזים על דג בתנור וסלט!!!
3 דגי דניס טריים יהיו בצהריים בתנור, עם רוזמרין ומלח גס ושום ומעט שמן זית, סלט גדול וצבעוני והעניין סגור.
ויש ירקות טריים ומלא ירק (מזמן ההמתנה) לפשטידה...בקיצור...יום ארוך אבל תהיה ארוחה טעימה ובריאה.
מאחלת לכם יום נפלא ובשורות טובות והתרחקו בבקשה למענכם מהאבטיחים והענבים הראשונים וכל שאר הפיתיונות....
המשיכו לשחות גם נגד הזרם אם נדרש או במורד הנהר....והעיקר, התרחקו מפתיונות מתוקים, בצקים, או מעובדים וכל מה שמפתה או מלא סוכר!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » במזל דגים - בוקר טוב פורום יקר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!