14/03/2013 21:51
 toly Posts: 898
|
מטפס יקר מחמאה- חמאה לנפש אומנם במחוזותינו הידועים לא כל כך יודעים איך "לאכול" מחמאות ובמיוחד בנושא המשקל ולכן מקסים וכיף גדול איך למדת להכיל מחמאה שכזו ואתה אכן ראוי לכך טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 13:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד שאת לומד ולוקח למקום חיובי אין כמו מחמאות ובכדי להמשיך לקבלם אכן אסור להרפות יד בהצלחה ויישר כווח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 06:57
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מטפס יקר אם זה מהווה איזושהי נחמה, אז כמו שכולנו סובלים מהשומן.. כולנו גם סובלים מאפקט הירידה שנקרא ״תפיסת תחת״.
כשאנחנו מכיילים את עצמנו לאכילה נורמלית, לטפל בהיבט הזה של הירידה זה השלב הבא בתהליך. מאחלת לך בהצלחה, וגם שתדע כבר לקבל מחמאה כמו שצריך.. תהנה ממה שירדת בלי קשר למה שעוד יש לך לרדת! זה גם חלק חשוב בתהליך.. לאהוב את עצמנו תוך כדי..
שיהיה בהצלחה (;
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 05:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
החלטה חשובה מאוד להצלחה,משום מה בדרך כלל המחמאות מביראות אותנו לסוג של אופוריה ומכאן לאוכל. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2013 09:30
 נחושה Posts: 6982
|
מטפס יקר, זה הבעיה של השמנמודים גם בתשבוחות זה "כן אבל" במקום "כן בהחלט ואני בתנופה" זה עניין של תירגול להגיד - "כן הורדתי ואני בעשיה להצלחות נוספות בהמשך..." מסכימה עם כל המחמאות אתה בהחלט ראוי להן ומסכימה איתך שהמחמאות צריכות להיות המגדלור או הפנס המאיר את שאר דרכך לפיסגה.
המשך יום נפלא edited by נחושה on 3/13/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2013 05:04
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על שהשינוי בדרך החשיבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 15:56
 קרולין Posts: 6651
|
מטפס יקר! מחמאות זה כיף גדוללללל ואתה ראוי להן ובענק!!! בראבו על הירידה הלאה שלך! תקבל המחמאות תחייך ותמשיך ה ל א ה שום דבר לא יחבל לך בתהליך לא עכשיו לא אח״כ ובטח ןבטח לא כשתגיע לפסגה!!! אתה חכם!!! ואני מסכימה איתך במליון אחוז .... מניסיון! בהצלחה רבה בהמשך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 15:10
 1103 Posts: 5022
|
מטפס יקר לקבל מחמאות זה זה נפלא,זה נותן המון כוח ומוטיבציה. דבר אחד למדתי ממירי, כאשר מקבלים מחמאות אומרים תודה. הרי אותה אישה ראתה שאתה רזה יותר ממה שהיית והחמיאה לך על כך. רק אתה יודע שיש עליך 10 ק"ג מיותרים, מיותר להעלות זאת בפני אחרים שהרי זר לא יבין זאת. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 14:38
 רבקה Posts: 8411
|
מטפס יקר חשיבה חיובית נהדרת וממקדת. אין ספק שהמחמאות לפעמים עושים פעולה הפוכה כפי שציינת אך עכשיו אחרי שאתה מתחייב כאן לקחת את המחמאה להמשך התהליך הנפלא אני בטוחה שדרכך הפעם מובילה ליעד הנכסף לפסגת ההר מחזיקה לך אצבעות והצלחה מלאה יקירי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 13:37
 tutit Posts: 2431
|
וואו.......איזה כיף לקבל מחמאות וכל הכבוד על הלמידה....והמחשבה החיובית גם אני לא אחת כשקיבלתי מחמאות בחיים פתחתי בחגיגות והכל עלה.......כמובן ובריבית היום יודעת שאף מחמאה לא תגרום לי להפסיק לשמור ולהנוח על זירי דפנה......כי השאננות מרחיקה אותנו מהמטרה... בהצלחה בטיפוס לפסגה...........בסבלנות,עם הרבה כח רצון וחכמה שיש בך..........אין לי ספק שאתה קרוב אליה עכשיו יותר מאי פעם!...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 13:24
 מטפס הרים Posts: 1533
|
אתמול, בארוע ערב של העבודה, פגשה אותי גברת שלא ראתה אותי שנה .. "וואו , רזית, איזה יופי.. " ואני בתשובה הרגילה: "כן, אבל לא רזיתי מספיק, אני רוצה לרדת עוןד עשרה קילו".. ואז השיחה הרגילה: "עשרה , למה עשרה? מספיק חמישה...ואיך ירדת?" ושמה של מירי בלקין נישא והפך לנושא שיחה בקרב הקהל שסביבי... אז מעבר לכיף של המחמאה, החלטתי החלטה חשובה: זו תהיה הפעם הראשונה שאני אקח את המחמאה הזו למקום שחיובי עבורי, וסוף סוף לא אגרום למחמאה להפוך למכשול בדמות זלילה. עד כה, המחמאות תמיד גרמו לי לפתוח סכר, להרשות לעצמי. אני רזיתי , נכון? הנה , יש הוכחה של הציבור...אז מותר לחגוג.. ולחרב.. ולהיעצב.. ולהרגיש רע.. אז זהו שדי!! הפעם המחמאה הופכת לא לגדר תייל שורטת ומכאיבה בדרכי אל הפיסגה ... הפעם אקח אותה אל מחוז חיובי, היא תהיה לי כמקפצה דרכה אתקדם מעלה אל עבר ראש ההר... חייב להמשיך לטפס... להתראות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|