15/03/2013 19:28
 tal_f Posts: 900
|
בהצלחה. תנסי לדבר עם עצמך, את בטוח תמצאי פתרון. או להמיר בהתמכרות אחרת או להגיד שעוד חודש אני האפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2013 15:31
 EFF Posts: 6409
|
בלונדה..לא אנסה לשכנע אותך - ......גם בתקופת ששד האפייה יושב על כתפי - אני אופה ודוגמת בלבד אבל נהנית לראות את בני משפחתי או אורחי אוכלים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/03/2013 12:01
 רייצל Posts: 339
|
אני מבינה אותך. גם לי לפעמים נכנס שגעון האפיה אבל הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מוציאה מצרכים לאפות עוצרת רגע הולכת לראות טלויזיה חצי שעה והשיגעון עובר מכניסה חזרה את המצרכים ואומרת לעצמי שבוע הבא נאפה ולזה אני קוראת דחיית סיפוקים. לא בכל התחומים זה מצליח לי אבל אני משתדלת רייצ׳ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 13:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יקירתי נכתב הכל גם אפשרי כמו שמחושה כתבה וגם אם לא יודעים איך עדיף להמנע אז בהצלחה .. ובהצלחה עם המעבר דירה ..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 06:33
 מיכל שרון Posts: 1318
|
זוכרת מה אמרתי לך יום שני? מהיום בשבילך גם קמח, סוכר ואבקת אפייה הם אויבים!!! נא להתרחק בסופר ממדפי חומרי האפייה למיניהם!!! לא להשלים מלאים!!
ואם את כבר נורא רוצה לאפות, תנתבי את החשק לפשטידות, קישים.. עדיף בהרבה מכל הבחינות!
בהצלחה השבוע יקירתי..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 05:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אז נא להפסיק לאפות זה ללא ספק אויב שנכנס הביתה ומיותר לחלוטין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2013 09:50
 נחושה Posts: 6982
|
מירוש יפה שלי, ראשית כל עכבה לטובה ואנו מחכים לאו קי ממך על המעבר ואז נברכך בהתאם בשפע ברכה מזל והצלחה בבתכם החדש. לגבי האפיה - אני התרפיה שלי זה אפיה, תעירי אותי בארבע בבוקר, אני מארגנת לך מה שאת רוצה ועם חיוך. אני זאת שהתנדבה להכין עוגה ליום הראשון בגן ולקבלת שבת הראשונה...זה הגיע למצב שהילדים בכתה ביקשו בפורום שלא אשכח אותם...רמזזזזזזזזזז תמיד העוגה מגיעה עם מתכון מודפס שתולים בגן/בכתה ותמיד עם סיפור או זכרונות הקשורים אליה ובסוף היום מייל לכל ההורים ואף פעם לא אותה עוגה... פעם אלו היו קצפות וקרמים, אחרי הלידות זה היו בחושות ואו עם מילויים מפתיעים....תענוגגגגגגגגגגגגג. מאז הכירותי עם מירוש עבדתי על עצמי שאפשר בלי פס עוגה קטן לשבת, טאני מתרגלת זאת עם ילדיי, יש נפילות אבל בגדול האפיה יצאה מאוטומט ואם אני אופה זה ללידות/שמחות ואירועים וגם אז בקטנה והחוצה ולא מכניסה הביתה. אי אפשר לרדת עם אפיה ו/או אויבים מתוקים בבית, בלתי אפשרי. את תרצי לפנק את אורחייך שיבואו ב"ה, יש פשטידות, טס ירקות ומטבלים, תפוחים או אגסים אפויים, פלפלים אפויים עם גבינות, כדור גבינה או כדור סלט טונה וגבינות....קנקן תה עם לימון ונענע או קפה קר. חבל שלא תהיה חתיכה מהממת ובריאה בביתך החדש את בהחלט יכולה וראויה לזה הכול עניין של תירגול♥ והחלטה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 14:43
 רבקה Posts: 8411
|
מתוקה שלי בואי נשאל את השאלה למי את אופה והתשובה היא בטוח קודם כל לעצמך ואת זאת יש למנוע כי עוגות בבית זה מוקש מספר אחד אני שמחה שאין עליה ואת על המקום אבל דרוש עוד קצת מאמץ כדי לראות ירידה נוכן קשה במצבך היום על הארגזים אבל איזה כייף יהיה להיכנס לדירה החדשה ברזון אז קדימה יפתי עוד קצץ מאמץ לדרך אוהבת אותך מאוד ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 12:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יפה שלי... אויבים לא מכניסים הבייתה.נקודה. לא אופים ולא קונים, עוגות. בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 07:50
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי, גם אני אוהבתתתתת מאד לאפות ואני עדיין אופה מידי פעם... אבל השגעון הזה של אפייה כל שבוע כבר לא בבית ספרי שניםםםםםםם אי אפשר לעשות דיאטה ולהצליח עם עוגות שאת אופה ועם עוגות בכללללל. ב ה צ ל ח ה בהחלטה שלך!!! ובמעבר דירה נשיקותתתתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 06:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירוש לא נעים על הארגזים אבל זה זמני ויעבור מהר ואז בבית חדש יהיה כייף.. לגבי האפיה תתחילי להגמל כי זה עושה לך רע... על המקום זה מעולה וקדימה להמשיך בשליטה... איך מירי אומרת שנשלוט באוכל ולא הוא בנו... בהצלחה נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/03/2013 05:38
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם!! אז נכון לא יוצא לי להיכנס לפה הרבה , אני בין האריזות וכל הארגזים ( ועכשיו בעל הדירה דחה לי בשבועיים את הכניסה)-במקום להיכנס בתחילת אפריל זה פתאום הפך לכיוון ה10/4... בקיצור לא ממש משנה שבוע יותר או פחות , אבל לחיות על ארגזים זה נוראי.. בכל אופן יעשה הכל כדי להיכנס לפה יותר. אז השבוע אני על המקום וזה מזל! אני מאמינה שאני יתחיל לראות ירידות אמיתיות ביום שאני יפסיק לאפות. נכנס בי ג'וק בלתי מוסבר של אפיה , אני נהנת לאפות ואני לא מצליחה להוציא את זה ממני ואני יודעת שאני חייבת אחרת לא יהיו ירידות. אז דבר אחד אני מנסה להיגמל ממנו השבוע וזה אפייה!!! נתחיל מזה ונמשיך הלאה. יום מקסים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|