11/03/2013 00:31
 EFF Posts: 6409
|
טולי יקירתי, בטוח יש מתכונים עם קינואה, אלא שהשימוש הב למרות הבריאות צ״ל במשורה..ועל הדרך שולחת לך חיבוק על הפירגון.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2013 23:55
 toly Posts: 898
|
צודקת יקירתי רק בצהריים ובזעיר אנפין למען עיצוב תאי הבינה והטוכע'ס ) לא קלה היא לא פשוטה דרכנו אך יש תקווה ויש עתיד לגיזרה ולא רק ליאיר לפיד ) שבוע מוצלח לכולנו ועל המאזניים (שמע אלי תפילתי והשב נא לי את מידת שליטתי והתאפקותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2013 23:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אהובה אכן כל הכבוד לאפי המדהימה שלנו, אך זהירות מהקינואה
בתהליך ההרזיה אנחנו מחשיבים אותה כפחמימה, והכמות ספל קטן אחרי בישול בצהרים....מחכה לך השבוע בחוגים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2013 23:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי אהובה אכן כל הכבוד לאפי המדהימה שלנו, אך זהירות מהקינואה
בתהליך ההרזיה אנחנו מחשיבים אותה כפחמימה, והכמות ספל קטן אחרי בישול בצהרים....מחכה לך השבוע בחוגים אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2013 21:09
 toly Posts: 898
|
לא מה שחשבתם...גם אני בעצם גיליתי רק לאחרונה טוב יקרים לא אמתח את היריעה מדובר בקינואה- הידעתם שזה בעצם ירק השייך לקבוצת התרד והסלקיים ולא דגן או כפי שמגדירים אותן שוחרי הבריאות כמלך הדגנים? וכעת וידוי קטן וסוד לא כמוס: כצמחונית רבת שנים ושוחרת אוכל בריא ואיכותי אדוקה מעולם עד שבת האחרונה לא התחברתי לגרגרים הצהובים הללו למרות תועלתם התזונתית הרבה ויחסית דלת קלוריות בהשוואה לקוסקוס- אהובי הגדול משאת נפשה של כל פולניה אסלית כמוני אשר נטשה אותו למען צמצום כרסה ) והנה מגיע השוס: שבת צהרים אני אצל חברים על הערסל בחצר (איזה דבר מדהים השק הזה) ובעוד ניחוחות הפרגיות על הגריל שעושה השף- בעלה של חברתי שאילולא היה כירורג בטוח היה מאסטר שף מביאה לי חברתי תקרובת מעניינת בדמות צהוב אדום ושחור עם חומוסים וחמוציות עם בצל ירוק מעל מה זה? אני שואלת תטעמי זה צמחוני כמו שאת אוהבת.... ואני אהבתי וממש טרפתי את המעדן ועוד לגלות שזאת קינואה אז מסתבר שיש מגוון של זנים הגדלים בהרי האנדים וגם בארה"ב בקולרדו מסתבר שבקינואה יש כמות רבה של חלבון וסידן(יותר אף מחלב) ושלל חומצות אמינו מאוד חשובוצ לתאים ולרקמות הגוף כולל ברזל ושפע של אשלגן וסיבים וחשוב :אינו מכיל גלוטן ( לחולי צליאק) בקייצר זבת חלב ודבש יש במזון הזה ומי שרוצה מתכונים יואיל נא לעשות קליק לפורום מתכונים שם בטוח יש מספר הצעות גאוניות של אפיל'ה (כן מגיע כפיים והרבה לשפית שלנו אפי וכמובן כל יצירה ורעיון מפתיע יתקבלו בברכה על ידי וורשה וסביבתה שבוע משביע ובשליטה כאן טולי פוליאשוק פדהצור פוליאנה מדווחת לכם ממזנון הכנסת )
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|