|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/03/2013 21:24
 toly Posts: 898
|
ואהו את מדהימה פשוט מחוננת גם אני רוצה לחקות אותך שאפו שאפו ממש יצרת בי אמביציה ומוטיבציה אדירה אחרי צונאמי בסוף השבוע (מזל שאני אישה ואפשר ל"האשים" את המורמונים תודה שעידכנת זה עשה לי את זה ושבתי לתלם טולי quote=מפתח סול]היי פורום יקר, קודם כל ולפני הכל חייבת לפרגן למירי - איזה סריג מהמם!!! איזו שרשרת צבעונית!!!! את נראית מעולה! עכשיו, למי שזוכר את הפוסט שלי שבוע שעבר - לכבוד יום המעשים הטובים החלטתי לעשות משהו טוב עבורי ולא לגעת במתוקים. רציתי שמירי תדבר גם עליי בהרצאות ושגם אני אהיה מהאנשים שמורידים 3 קילו בשבוע! ולכן, כל השבוע אכלתי שלוש ארוחות מסודרות. אכלתי 450 קלוריות של פחמימות ולא נגעתי בפחמימות משעה 17:00 במיוחד בארוחת שבת אצל ההורים של בן הזוג שלי (שם היו מלאאאאא קינוחים, המון שתייה מתוקה ומיצים וכמובן שהפחמימות היו צ'יפס בתנור ואורז) ואני...... ישבתי עם פרגית וסלט חסה!!!! קינחתי בכוס קפה גדולה וטעימה - שאני כבר מעל שנה שותה את הקפה שלי ללא סוכר והתענגתי על כל שלוק.
והנה..... היום הגיע. פחות משבוע עבר מאז שנשקלתי ולשמחתי הענקית אני 3 קילו פחות!!!!! 3 קילו פחות!!!!!! 3 קילו פחות!!!!!!!
אין דברים כאלה. אני באמת לא מאמינה בעצמי שירדתי 3 קילו!!!!!
 אושר עילאי ועם המון מוטיבציה לשבוע חדש של עשייה!
שבוע טוב.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2013 20:54
 מפתח סול Posts: 250
|
היי פורום יקר, קודם כל ולפני הכל חייבת לפרגן למירי - איזה סריג מהמם!!! איזו שרשרת צבעונית!!!! את נראית מעולה! עכשיו, למי שזוכר את הפוסט שלי שבוע שעבר - לכבוד יום המעשים הטובים החלטתי לעשות משהו טוב עבורי ולא לגעת במתוקים. רציתי שמירי תדבר גם עליי בהרצאות ושגם אני אהיה מהאנשים שמורידים 3 קילו בשבוע! ולכן, כל השבוע אכלתי שלוש ארוחות מסודרות. אכלתי 450 קלוריות של פחמימות ולא נגעתי בפחמימות משעה 17:00 במיוחד בארוחת שבת אצל ההורים של בן הזוג שלי (שם היו מלאאאאא קינוחים, המון שתייה מתוקה ומיצים וכמובן שהפחמימות היו צ'יפס בתנור ואורז) ואני...... ישבתי עם פרגית וסלט חסה!!!! קינחתי בכוס קפה גדולה וטעימה - שאני כבר מעל שנה שותה את הקפה שלי ללא סוכר והתענגתי על כל שלוק.
והנה..... היום הגיע. פחות משבוע עבר מאז שנשקלתי ולשמחתי הענקית אני 3 קילו פחות!!!!! 3 קילו פחות!!!!!! 3 קילו פחות!!!!!!!
אין דברים כאלה. אני באמת לא מאמינה בעצמי שירדתי 3 קילו!!!!!
 אושר עילאי ועם המון מוטיבציה לשבוע חדש של עשייה!
שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|