14/03/2013 16:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר מצטרפת למיכלי התיאורים שלך בדיוק כאילו היינו איתך שם... כולם ענו לך דברי חכמה ואני מצטרפת אליהם..המשך לשמש דוגמא לחברך..רד מקידומת 09המשך בדרכך וחברך יראה ויחלחל לו משהו ... זה מזכיר לי את אבי.. איש גבוה רגליים רזות ידיים רזות וכרס מפה עד ירושלים. כמה שמדברים אליו שבגילו זה כבר מסוכן הכרס הזאת והוא חייב לשנות תזונה והרגלים זה לדבר לקיר..עד שלא יחלחל לו והוא בעצמו יתעורר לא יעזרו הדיבורים.. הם כאילו עושים "דווקא"ולא מבינים שהם מענישים את עצמם.. גם אני הגעתי למירי לפני כמעט 4שנים ביוזמה של קרובת משפחה שהביאה אותי... ואני חייבת לה תודה ענקית. ואתה מטפס תגיע לשוקת ושתה ממנה לרוויה ובהצלחה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 13:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כמו שמירי אמרה ברוב המקרים עד שאין את הרצון מאותו אדם זה לא יקרה... אגב אצלי כשהתחלתי הכל היתה לי התערבות עם מישהו אבל למרות זאת היה בי הרצון לנסות וכך הגעתי למירי... בהצלחה לך ואולי בסוף חברך יבין שעדיף קל מכבד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 06:29
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מטפס יקר, רק התחלתי את הבוקר ואיזה תענוג זה לשבת במטבח עם הקפה ולהרגיש את הבוקר הנפלא שחווית.. כמעט כאילו אני טיילתי בעצמי בשבת.. תודה על התיאורים הנפלאים האלה, זה הכי קרוב לחוויית קריאה שיש לי בימים אלו (:
ולגבי אנשים אהובים שמסרבים לקדם עשייה בחיים שלהם.. צריך לחכות לרגע הנכון, לרגע המטלטל הזה שיפתח להם את העיניים.. כמו זה שהביא אותנו לכאן ולקוות שנהיה מספיק קרובים כשנרגע הזה יגיע כדי לתת להם יד ולעזור להם להתחיל לעשות!
שיהיה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/03/2013 05:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן כתבו לך כל כך נכון,עד אשא לא יחליט חברך לעשות שינוי במודעות זה לא יקרה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2013 05:13
 dany Posts: 19819
|
מטפס יקר לדאבוני אפשר להביא את סוס עד לשוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות, סליחה על הדימוי. שבן האדם עדיין לא מבושל מבפנים לא תעזור שום הצגת מראה ואמת מול העיניים. אז המשך לדאוג לעצמך, בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/03/2013 07:23
 מיכיק Posts: 159
|
חממת לב הרגישות שלך ואהבתך לחברך .... כשאין מודעות ואתה חי בבועה לא רואה באמת איך אתה נראה, מה זה עושה לך, שלא נדבר על כמה מזיק ומבאס... זה לא פשוט. מנסיוני - איך מירי אומרת, בסוף גם מים באבן עושות חור.... הסתכלתי על תמונות של ביתי מימי ילדותה ו. . . התבישתי. כמה עיוורת הייתי, איך נתתי לתהליך כזה להתקייםלגדול, ולגדל בת זקונים שמנה. עד שלא הגענו יחדלמירי אחרי שחרורה מהצבא, והמיסוח שהתבהר באמת לא ראיתי את השומן הגודל והגועל... אז מודעות היא מפתח להתחיל להתקדם ולצמוח למראה טוב יותר (אגב אגם ביתי ואני נראות היום מדהים, לשמחתי היא צעירה בתחילת חייה, ואני מושכת שובל החמצה איך לא טפלתי... אך עם המציאות צריך לנצח) שבוע נפלא חמים ובהיר... מיכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/03/2013 23:43
 toly Posts: 898
|
מטפס יקר אל תמהר לשפוט אותו לפעמים גם אנחנו הנמצאים בתהליך ועם כל המודעות נופלים בין הכיסאות כולל רופאים שמנדמודים המודעים לגודל הנזק לעצמם כפי שציינת תשמש לו דוגמה ותמשיך להיות חבר טוב ולפרגן לו בחיוך ואהבה האמן לי הוא מספיק סובל מזה ומהערות הסביבה הקרובה למרבית הצער לפעמים לומדים רק בדרך הקשה ואחרי סיטואציה לא נעימה כייף לו שהתברך בחבר טוב כמוך וההצעה של מירי נהדרת בעייני וננוסף שלח אותו ללישכתי ) אחרי שישמע את הסיפור שלי ומה הביא אותי בטיל סקאד למירי אני מאמינה שיתעשת ויעשה מעשה טוב וחיובי עבור עצמו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2013 17:00
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מטפס יקר מנסיוני רב השנים, קשה מאד לעזור למי שלא מודע, ומוכן לעזור לעצמו..... הייתי מנסה במקומך לתת לו חודש מתנה מירי בלקין באינטרנט.....שינסה, לפעמים זה מצליח וזה שווה.בכל מקרה אתה איש טוב לב ואני גאה בך על החברות וההתמדה בתהליך....בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
מטפס יקר מנסיוני רב השנים, קשה מאד לעזור למי שלא מודע, ומוכן לעזור לעצמו..... הייתי מנסה במקומך לתת לו חודש מתנה מירי בלקין באינטרנט.....שינסה, לפעמים זה מצליח וזה שווה.בכל מקרה אתה איש טוב לב ואני גאה בך על החברות וההתמדה בתהליך....בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|