הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איזה יופי בארצנו הירוקה !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/03/2013 21:00

1103
1103
חנה יקרה
יש לנו ארץ נהדרת וקסומה נופים מדהימים המרחיבים את הלב.
אולי עוד פעם האיזור יהפוך לגן-עדן משגשג ופורה,אילו רק שכינינו יבינו ויפנימו זאת
ואז תשקוט הארץ לעולם.
שבת שלום
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
08/03/2013 20:48

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שבת קסומה לכולכם יקרים. ביום ד' יצאנו בעלי ואנכי לצפון. הדרך היתה כה ירוקה ירוק עז כמו באירלנד. אני איני מגזימה. הייתי בהיי כל הדרך לצפון. אז כשהגענו למפל התנור... עשינו את המסלול הארוך. בינות הפרחים בכל צבעי הקשת, בעיקר רקפות קינג סייז ועוד ועוד גם צבעונים כבר החלו פריחה. חבל שאני לא יכולה לחלוק איתכם את התמונות המדהימות. מעבר לזרימה הפנטסנית של המפל שהזכיר לי את ניו זילנד בלי כחל וסרק, הצפורים הנפלאות, מזג האויר היה מדהים. משם המשכנו לגולן. יערות עצי האלה כבשו את לבבי. בדרך ראינו 2 שועלים וגם זאבים חוצים במהירות את הדרך. מאגרי המים שמאכלסים צפורי מים, המון אנפות לבנות כנף, השנה יהיה הרבה עשב לפרות המדושנות עונג של הגולן, אפילו איני רוצה לזכור את הפרות בהודו... רחמנות.... והלב מתרחב. ובעת השקיעה כשהיינו בדרכנו דרך חמת גדר הצבעים היו פשוט עילאיים. כל כך נהננו מהיום הזה בטבע הירוק והמזמין של הצפון. ורק כשהתבוננו מלמעלה בטיילת לא רחוק מרמת מגשימים התבוננו על קונטרה שנראתה במרחק לא יותר מ-3 ק"מ. הכל נראה קרוב מאד גם בשל צלילות מזג אויר.... ומעבר הגבול נראה תמים וכל כל מזמין שלווה גדולה אבל לא הכל ורוד. ראינו את הגדר הנבנית עכשיו לאור כל הארועים המטרידים.... אבל השתעשענו במחשבה שאולי יקרה נס בעזרת השם והכל יהיה בסדר עם הסורים גם אם יתחלקו לכמה מדינות, אולי בכ"ז יזכרו כמה טוב להם שאין ולא היה סכסוך פעיל בין שני העמים כל כך הרבה שנים ויש מקום לפריחה כלכלית.... אבל אלו הן המחשבות שלי. ובנושא האוכל, איני יכולה לבשר שהייתי במיטבי אבל אני משתדלת בימים אלה לתקן את מה שצריך כי איכות חיים אין לה מחיר צריך לחזור למסגרת מהר ומיד. אני מאחלת לכולכם שבת של אושר ושליטה.... העיקר המשיכו לחייך

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איזה יופי בארצנו הירוקה !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!