09/03/2013 13:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה לכולם ואכן יום שישי האחרון אתמול ישבנו סביב השולחן בארוחת הערב והעליתי את הנושא והסברתי לגדולים שלי בעיקר את הסכנות בנושא.. הבוקר הבת שלי כבר היתה בגוגל וקראה קצת על הסיפור והצטמררה .. מצויין!! שלא נדע... שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2013 09:39
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן הייתי בהרצאה שלה,כמה מפחיד,כמה כואב. לך יקירה יישר כח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/03/2013 00:28
 קרנושה Posts: 3420
|
צודקת. יש לזה מחיר כבד..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2013 15:12
 רבקה Posts: 8411
|
סיגלי את כל כך צודקת בדברייך והלוואי וכל האימהות יידעו להדריך את בנותיהן לדרך הישר וכל הסכנות הטמונות בדברים אלו שבת רגועה בהמון הצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2013 10:38
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקרה את צודקת!! זאת סכנה גדולה מאד! שתהיה לך שבת נהדרת ובשליטה אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/03/2013 06:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב אתמול הייתי בהרצאה של אחת מנשותיו של גואל רצון.. אלה גולן.. עולה לבמההאישה קטנה יפייפייה מרצה במשך שעתיים בשפה רהוטה ,עומדת מולנו בחורה בת 32אמא לחמישה ילדים והבטן מתהפכת לי כל ההרצאה... השכל הישר לא מבין מה אישה מדהימה כמוהה עשתה עם הפסיכופט הזה.. למה אני בעצם רושמת את זה?כאמא לילדים אנחנו כל הזמן מדברים איתם על הסכנות מאלכוהול סמים אונס.. ובעצם לא מדברים איתם על הסכנה בכת .. חייבים להעלות את הנושא במודעות של הנוער זה מפחיד והטראומה שהנשים האלו עברו היא ממש עד כדי בלתי הפיך.. אני יושבת בהרצאה ובלי להרגיש דמעות זולגות מעיניי וליבי יוצא אל האישה הקטנה שעברה המון בחייה ושהשיקום היום שלוש שנים אחריי שהתנתקה ממנו קשה ולא קל.. ממליצה בחום לכל ההורים ביננו לשמוע הרצאה שלה וכן להכניס לרשימת הסכנות גם את עניין הכתות ...פשוט שלא נדע...
ההרצאה היתה אצלנו במתנס השכונתי עם כיבוד "קל"ושי לכל אישה...כמובן שלא נגעתי בכיבוד זה היה בשעות הערב המאוחרות.. קיבלתי שי שרשרת חמודה... ויצאתי טעונה מאד .
מאחלת שבת שלום מלאה אור אהבה ורוגע... לא לשכוח שלוש ארוחות ביום ושלא נהרוס את השליטה באוכל של כל השבוע ) סיגל ט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|