13/03/2013 04:49
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה לכל מי שיכולה ומצליחה לשנות הרגלים ואף אחד עוד לא קבע שאם זה טוב לפרס זה טוב לכולם. אז לא להשתגע, עד היום גם בלי התה הירוק עם שומרים על מידות, כמויות, ושפיות יורדים ושומרים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2013 00:11
 tutit Posts: 2431
|
קרולין יקרה הרבה בהצלחה! לגבי הכתבה על פרס ....כולם מנסים לאכול כמוהו....הנה אמא שלי פתאום התחשק לה היום קרקרים כמו שהיה כתוב בתפריט שלו(אין שם לחם)רק קרקרים..... התה ירוק לא עשה לי טוב פעם לפני כמה שנים כשניסיתי .....הייתה לי חולשה ובחילות.............אני מעדיפה תה צמחים ,נס .....עם כפית סוכר חום או ממתיק....ובעיקר שותה מים ובזכות מירי שמה יותר דגש לכמויות,כי לאחרונה לא שתיתי מספיק............... אכן מירי היא הפייה הטובה שלנו .gif) .gif) תסתכלו טוב בתמונה ..............דומה או לא?????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2013 23:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקרה שלי כפי שכבר אמרתי בהרצאה גם אנחנו מחקים את פרס עם התה הירוק אחרי הארוחה.... לא מתלהבים אבל מנסים ומתרגלים, בתקוה שזה יעזור. אני אוהבת תה צמחים מתוק, אבל צריכים לנסות. תודה על הפירגון, נהניתי מההרצאה איתכם, כי הכל אמיתי והסיפורים מהחיים משעשעים.....לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2013 21:58
 קרולין Posts: 6651
|
ובעקבות הכתבה על שמעון פרס אני ובעלי התחלנו אתמול לשתות תה ירוק אחרי האוכל ת׳אמת לא טעים כ״כ... בעלי שתה ממש בלי חשק אני הסתדרתי עם זה... נמשיך לנסות גם טעם זה תכונה נרכשת... נשיקותתת ולילה טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2013 20:45
 קרולין Posts: 6651
|
חיים. נקודה. שמחה וגאה להיות חניכה שלך כ״כ הרבה שנים! כמה עברנו ביחד, כמה שינויים וב״ה עוד נעבור... אמן אמן ואמן אצלנו השמנמונים מנגנון הרעב והשובע השתבשששש שחבל על הזמן... יחד איתך, במסגרת הנפלאה שלנו, בסבלנות, נחישות, התמדה, תירגול תירגול ושוב תירגול אנו לאט ובטוח משנים את ההתנהגות שלנו עם האוכל. אז יש גנטיקה ויש תזונה נכונה מאוזנת ובריאה יש אופי ומזג לכל אחד ואחת מאיתנו ויש פעילות גופנית וביחד יש א י ז ו ן  אז חוץ מגניטקה כל השאר זה פונקציה של תירגול ותכונה נ ר כ ש ת - נ ל מ ד ת ! והכי חשוב כמה שלא קללללל זה א פ ש ר י וזה שווה הכלללללל את נראית מיליון דולר ויותר! אין מחיר לרזון! ההרצאות שלך נפלאות, משובחות וסופר סופר אינטליגנטיותתתת... כמוך!!! את האחת והיחידה ואין לך מ ת ח ר י ם!!! אוהבת מאדדדדדדדדדדדדדדד שלך, קרולין חבריי לאינטרנט מחכה לכם הרצאה נפלאה שמניעה לשינוי תהנו!!! אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|