06/03/2013 18:27
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מה שעלה כך ירד... מקווה שאת חזקת בתלם את בטח לא אימא רעה ואת רק למדת לפעם הבאה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2013 05:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה ,הצלחה גם היום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2013 18:31
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי את אמא נהדרת זה בטוח! ומה שנותר לי להגיד לך... היה נגמר והלאה בראש מורם  שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בהמשך.... אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2013 17:48
 מטפס הרים Posts: 1533
|
את אמא רעה? אמנם חבל שזה נאכל על ידך אבל לפחות חסכת מהילדה שלך את האוכל הלא נכון הזה. . כל הכבוד שחזרת לתלם, אני בעקבותייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2013 13:39
 dany Posts: 19819
|
מה פתאום אמא רעה? אפילו לא להגיד את זה ולא לחשוב, זה לא שלקחת מפיה של ביתך אוכל מזין וחשוב, גם היא לא צריכה את המתוק הזה......... אסור לנו להתחיל עם הרעל הזה פשוט לא!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה מותק עד פסח תהיינה ירידות אני בטוחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2013 10:45
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה את מזכירה לי את התקופה שביתי היתה מגיעה מהגן עם שקית יום הולדת,מניחה אותה על השיש במטבח ושוכחת ממנה ניחוש אחד, מי גמר את התכולה עד כי לא נודע כי בא אל קירבה,מודה ומתוודה זו אני האשמה.מאז זרמו מים רבים בירקון. אני בטוחה שאת את אמא נהדרת אוהבת ומסורה יום טוב נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2013 08:27
 אייריס Posts: 3744
|
בוקר טוב יפתי. היה ונגמר וטוב שכך ורק קילו עלה ולא כמו שחשבת. אז עכשיו עד הפסח במלוא המרץ להיות בעשייה ולא לברוח למתוקים הנוראיים האלו. דמייני שזה פימו או רעל. בהצלחה סומכת עלייך את אלופה. נשיקות ויןם נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2013 07:29
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדוש... היה ונגמר ומעכשיו למסלול לתרגל אכילה איטית..שתית מים וכניסה לפורום... שיהיה בהצלחה רבה סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 22:46
 1103 Posts: 5022
|
הייתי אומרת "אמא מקריבה" ולא אמא רעה. הקרבת את עצמך בשביל לחסוך מהילדה שלך . חצי נחמה . אורח יקר הפורום לא נועד לאורחים רק לחברים בו נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 22:07
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד לך יקירתי! גם אני אחרי מיני סופה את ול של הרבה מאוד דיאטה חזרתי היום למוטב.. 3 ארוחות, בלי פחמימות מחמש, מים מים בששון ובעיקר תרגלתי היום אכילה איטית וראי איזה פלא? זה משביע יותר!
יקירתי שמחתי לראות אותך היום.. מקווה ששתינו נראה ירידה לשבוע הבא והכי חשוב.. בואי נחליט שתינו שזה שבוע בסימן נוכחות בפורום טוב? הרי שתינו כבר יודעות שיותר בפורום = פחות אכילה נכון?
אז בברכת לילה טוב והמשך שבוע מוצלח ובשליטה (:
נשיקות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 22:07
 אורח
|
הייתי אומרת "אמא מקריבה" ולא אמא רעה. הקרבת את עצמך בשביל לחסוך מהילדה שלך . חצי נחמה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 21:48
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדוש את לא אמא רעה...הילדה שבך רצתה ממתקים והמבוגרת שבך לא הציבה גבולות. כל הכבוד על חזרה לתלם וסימון וי על היום....בהצלחה בהמשך חיבוק לחיזוק, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 21:43
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טוב אז קודם כל ערב טוב לכולם. רק עכשיו נכנסתי לפורום מאז הפוסט האחרון שלי"אני והדיאטה מרחק...". אז ככה הגבתי שם ואומר גם פה הפורום הזה עשוי ממלכות ומלכים !!!! אתם פשוט אלופים , ראיתי רק עכשיו את כל התגובות החמות, היפות והמעודדות שלכם וחבל שרק עכשיו נכנסתי לפה ..בטוחה שאם הייתי נכנסת באותו היום הייתם נותנים לי כוחות מחודשים. אז בשביל העידכון עליתי קילו היום ואת האמת ורק האמת זה נס!! באתי כבר למירי מוכנה עם עלייה של שלושה. אין לי שום הסבר למה שעבר עליי שבוע שעבר , זו היתה סופה ללא סוף. זה בושה להגיד אבל סיימתי שלושה משלוחי מנות של הנסיכה שלי לבד!!! אפילו בעלי עשה לי הרצאה היום בבוקר איך אני מרשה לעצמי לחסל את כל הדברים האלה לבד עם עצמי בשקט בשקט. הרגשתי ממש בושה ואמא רעה, כאילו לקחתי לבת שלי מהפה... למרות שברור שהיא ממש לא צריכה את המשלוחי מנות אבל בטח ובטח שאני לא צריכה את זה . בקיצור הרגשה נוראית ואחרי שבוע שלם של אכילה מטורפת מאוד קשה לחזור לתלם , אבל זה בדיוק מה שעשיתי היום. אכלתי שלוש ארוחות ביום , שתיתי מים ובין לבין כלום!! אז היום אני מסמנת וי... לילה טוב לכם ובהצלחה לכולם.. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|