04/03/2013 06:05
 dany Posts: 19819
|
שבוע קסום ובאמת אין לנו צורך בכל אותם מאפים וסוכרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 04:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שבוע נפלא ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2013 15:33
 אייריס Posts: 3744
|
איזו שליטה כל הכבוד לך באמת. נראה לי שאת ממש במודעות גבוהה לאור זה. יפה מאוד תמשיכי ככה את ממש מחוננת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2013 11:38
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
בבוקר יום א' אני לוקחת קפה בדרך למכללה שלי. הכניסה לבית הקפה הזה רצופה מכשולים לא פשוטים. הרוגלך שמדברים אלי מהמדפים, הגביניות שרות לי שיר. "כמה אנו טעימות" ואישה אחת שמגדלת כרס (לא הריונית)עומדת ובוחרת את סוג הבורקס ממלאה שקית. ובכן אני מתבוננת בכל המאפים המבריקים, ואומרת לעצמי, חנה זה לא שלך את לא יכולה... מה עוד שיש לי ארועים אח"צ ושם גם יש פיתויים לא פשוטים. כוס קפה בידי, "חנל'ה, "זה לא שווה". אני אומרת למאפים. תדעו לכם שאתם נראים נהדר אבל אין לי מקום בבטן עבורכם. את המקום אני שומרת לא. צהריים שפויה, ולבוקר עם קפה ומים, והקופסה שלקחתי בה את א. הבוקר המנצחת של מירי. כך אני יוצאת בראש מורם מהקפה. מרגישה גדולה - כי כן בא לי איזה מאפה, אבל עמדתי בפרץ, ואני יכולה להתחיל את השבוע בלימודים בשביל הנשמה.... ואין יותר פיתוי בקטע הזה. אני מתבוננת גם באיש שנכנס אחרי שגם הוא נראה לי בחודש שביעי, מזמין לעצמו קפה לשבת בחוץ עם מאפה גדול ועסיסי במיוחד כי זה במבצע.... ועל מבצעים אפשר עוד ועוד לכתוב.... המבצע הכי חשוב בעיר לגבי הוא לשמור על השגי ולפחות לרדת קמעא עד היום של השקילה שלי. בקיצור.. הלאה מאפים, אולי שיהיה לכם טוב עם אנשים אחרים.לי אתם רק מוסיפים קלוריות מיותרות ולא - לא כדאי בכלל. ובנימה אופטימת זו מאחלת לכולנו שבוע של כיף של שליטה באוכל ומכאן יש גאווה מיוחדת. וגם עברתי בדרך כמה דוכנים של פלפל/שוורמה והריח אוי הריח ... אבל עברתי אותם בדרך ועברתי לסדר היום.... שיהיה לכולנו שבוע נפלא של בריאות ועשייה ברוכה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|