הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר חדש ומבטיח - בלי מאפה לקפה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/03/2013 06:05

dany
dany
שבוע קסום ובאמת אין לנו צורך בכל אותם מאפים וסוכריםwink
0 קישור קבוע (Permalink)
04/03/2013 04:51

אקורדיאון
אקורדיאון
שבוע נפלא ובשליטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/03/2013 15:33

אייריס
אייריס
איזו שליטה כל הכבוד לך באמת. נראה לי שאת ממש במודעות גבוהה לאור זה. יפה מאוד תמשיכי ככה את ממש מחוננת
0 קישור קבוע (Permalink)
03/03/2013 11:38

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בבוקר יום א' אני לוקחת קפה בדרך למכללה שלי. הכניסה לבית הקפה הזה רצופה מכשולים לא פשוטים. הרוגלך שמדברים אלי מהמדפים, הגביניות שרות לי שיר. "כמה אנו טעימות" ואישה אחת שמגדלת כרס (לא הריונית)עומדת ובוחרת את סוג הבורקס ממלאה שקית. ובכן אני מתבוננת בכל המאפים המבריקים, ואומרת לעצמי, חנה זה לא שלך את לא יכולה... מה עוד שיש לי ארועים אח"צ ושם גם יש פיתויים לא פשוטים. כוס קפה בידי, "חנל'ה, "זה לא שווה". אני אומרת למאפים. תדעו לכם שאתם נראים נהדר אבל אין לי מקום בבטן עבורכם. את המקום אני שומרת לא. צהריים שפויה, ולבוקר עם קפה ומים, והקופסה שלקחתי בה את א. הבוקר המנצחת של מירי. כך אני יוצאת בראש מורם מהקפה. מרגישה גדולה - כי כן בא לי איזה מאפה, אבל עמדתי בפרץ, ואני יכולה להתחיל את השבוע בלימודים בשביל הנשמה.... ואין יותר פיתוי בקטע הזה. אני מתבוננת גם באיש שנכנס אחרי שגם הוא נראה לי בחודש שביעי, מזמין לעצמו קפה לשבת בחוץ עם מאפה גדול ועסיסי במיוחד כי זה במבצע.... ועל מבצעים אפשר עוד ועוד לכתוב.... המבצע הכי חשוב בעיר לגבי הוא לשמור על השגי ולפחות לרדת קמעא עד היום של השקילה שלי. בקיצור.. הלאה מאפים, אולי שיהיה לכם טוב עם אנשים אחרים.לי אתם רק מוסיפים קלוריות מיותרות ולא - לא כדאי בכלל. ובנימה אופטימת זו מאחלת לכולנו שבוע של כיף של שליטה באוכל ומכאן יש גאווה מיוחדת. וגם עברתי בדרך כמה דוכנים של פלפל/שוורמה והריח אוי הריח ... אבל עברתי אותם בדרך ועברתי לסדר היום.... שיהיה לכולנו שבוע נפלא של בריאות ועשייה ברוכה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר חדש ומבטיח - בלי מאפה לקפה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!