הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אבן אל הלב שלי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/03/2013 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
קטי קבלי חבוק וחיזוק,שמרי על עצמך ,בפתח ימים טובים יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 20:18

קרולין
קרולין
קטי יקרה
צר לי מאז לשמוע על כל שקרה לכם
צר לי על האיבחון של ילדת היקר
שולחת לך חיבוקים וחיזוקים לעבור הכל עם ראש מורם.
שמרי על עצמך האוכל לא פותר לנו דבר ההיפך הוא הנכון.
שיהיה לכם קל ורק בשורות טובות אמן
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 18:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נכון, די קשה לעבור את מה שאת מתארת. אבל אולי להסתכל על החצי כוס מלאה. כולכם בריאים וזה הכי חשוב. איבחון מוקדם הוא דרך להצלחה. בקשר לעסק, אולי זה הזמן להתחיל משהו חדש וכל מה שקרה יתן לכם כוח להתחיל מחדש בדרך אולי קצת שונה. לעיתים צריך הישן להתכלות כדי להתחיל מחדש. אני יודעת שזה בהחלט לא פשוט. בטוחני שהיצירתיות והאופטימיות ינצחו את הכל. כמובן חברים ועזרה הם תמיד מבורכים. אשריכם שיש לכם כאלה. בקיצור לקחת הרבה אויר ולקוות לטוב אבל גם לעשות פעולות. העיקר העיקר לא להוסיף קילוגרמים כי זה לבטח לא עוזר לעסק או לכל דבר אחר אלא מוסיף אוירה נכאה והרגשה של כשלון.
שבוע טוב והצלחה בכל מה שאת עושה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 17:44

נחושה
נחושה
קטי יקירה,
נתחיל מבנך....אם איבחנו ידעו כעת איך לטפל וקיימים גני תקשורת מדהימים....הוא בריא ושלם ואני בטוחה שהוא מוכשר בטירוף...ימצאו את הדרך הנכונה ובלבד שתהיו אופטימיים ותתמקדו בחצי הכוס המלאה.
לגבי העסק וכל מה שנשרף ונגנב....לפעמים בא צונמי והכול הולך בבת אחת. מה שחשוב שלא נפגעתם והכישרון והכישורים לצידכם, אמונה, עבודה קשה ועזרה מחברים ואתם תחזרו לאט לאט לחייכם
במצבים כאלו תעזרו כמה שרק אפשר...תעריכו יותר חום ואהבה מרכוש וכסף ותטפסו לאט ובטוח במעלה ההר
עם כל הסלינו על כתפנו הכי קל להגיד פוס ולהרים ידיים
אני בעד לתמוך זה בזה ולא להתנחם באוכל ודוגמא אישית ושמירה על הישגייך חשובה כפליים
נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
edited by נחושה on 3/2/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 17:42

מטפס הרים
מטפס הרים
הי קטי. צר לי לשמוע על הדבר. אבל את נשמעת לי אישיות חזקה מאוד, ולא רק בתהליך שלנו. מאחל לכם שאכן תאספו את השברים ותחזרו לבנות וליצור . ונראה לי שבעלך יזכה לקבל ממך הרבה עוצמה חיונית. שיהיה שבוע הרבה יותר טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 17:07

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי אהובה מצטערת מאד לשמע, אני בטוחה שלא קל לך,
אבל את תלמידתי המקסימה אחרי 12 קילו פחות,
לא תיתתני לצרות, לגרום לך לאכול....ולקלקל עבודה נפלאה.
גאה בך מאד ויופי ששיתפת אוהבת אותך מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 16:30

נינוש
נינוש
קטי יקרה, ליבי ליבי איתך, באמת לא נעים ואפילו נורא.....
תהיה חזקה להחזיק את כולם , לעודד ולהקשיב
כפי שאומרים מכאן אפשר רק לעלות
מאחלת לכם שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
וכמו שמירי אומרת לאכול לא יעזור
איזה כייף שיש את הפורום הזה לשתף.
רק בשורות טובות אמן.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2013 15:51

קטי
קטי
חברי פורו יקרים ברצוני לשתף אותכם אל מה שעברתי השבוע לבעלי ולאח שלו יש עסק לחנות בגדים והשבוע היתה שם הצתה וביום חמישי כדי להנחית את המכה הסופית פרצו לחנות ורוקנו את כול תכולת החנות מכת מוות אחרונה לשים בצד את כול הוצאות הטיפולים של הילד שלי האובחן כPDD כמו שאומרים צרורת באות בצרורות אבל אני מישתדלת להקשיב למירי שאומרת שחיבים לעשות את ההפרדה בין אוכל לרגש כמה נכון למצב שלי מקווה לבשורות טובות ושנצליח לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה שבוע טוב לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אבן אל הלב שלי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!