03/03/2013 04:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נמשיך בשבוע נפלא ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 22:25
 רבקה Posts: 8411
|
חנהלה גישה כל כך חיובית ובטוח שתצליחי. שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובשורות טובות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 22:13
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני קוראת ומאד מאד מזדהה, אם כי אני עדיין איני במצב של 100% חזרתי לעצמי. צריכה להודות בפני עצמי על הקושי. יש לי קטעים בבוקר ולעיתים לפנות ערב שאני אוכלת קצת יותר דיאטה וגם יותר דברים אחרים. אבל לאט לאט הגוף מתרגל חזרה לדיאטה ואורח החיים הרגיל שלי. אני לא לוחצת. לקחתי לעצמי שבועיים בערך להתאפס על עצמי כי לגוף יש דרך משלו ואני מקשיבה. זו אינה סיבה להתפרע אבל כשצריך קצת יותר אני לא מלקה את עצמי ויודעת שהכל יחזור להיות טוב מבחינת היכולות שלי גם אם יקח שבועיים. ידוע שלקלקל קל מאד ולחזור לתלם יותר מסובך. מקשיבה לגופי, עושה כמיטב יכולתי ומחכה בסבלנות שאחזור למסגרת במאה אחוז ולא פחות מזה. העיקר לא להלחץ למרות ה-קג שאני חייבת לרדת ועוד אחד שסוחבת גם כן מחופשה בים המלח. בקיצור לא היה כדאי לנסוע לשם ולו רק בשל ה-1קג שעלה והתישב לו במיוחד בבטן. לא נורא חנה אני אומרת לעצמי, תני לעצמך זמן, אי אפשר בזבנג וגמרנו. לאט לאט הכל חוזר למסגרת - כי לי אין ברירות אחרות. הכל בנחת. אין לי ארוע או תחרות מלכת יופי שאפסיד בשל ההתמהמות שלי של עוד שבוע. מקווה שאהיה כמו טולי המחוננת בחזרה לעצמי במהרה..... אבל יד על הדופק כל הזמן ... שבוע נפלא לכולנו ובשליטה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 05:21
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום ובתיאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 22:32
 מטפס הרים Posts: 1533
|
מסכים. טולי את מחוננת. מחוננת ברמות וכל טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 21:16
 אייריס Posts: 3744
|
נפלאה ואחלה שליטה. בהצלחה הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 18:24
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה כיףףףףףף גדול לקרוא אותך מי שמשקיע מצליח ואת מחוננתתתתת על! תהני מכל ביס ושתהיה לך שבת נפלאה ובשליטה קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 17:58
 רבקה Posts: 8411
|
טולינקה כל הכבוד על ההיערכות תלמידה מחוננת שבשבוע הבא מפתיעה אותנו בירידה נהדרת שבת קסומה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 16:07
 toly Posts: 898
|
קניתי היום את הקוצץ החשמלי אשר מירי המליצה להכנת סלט הפטרוזיליה המשגע תבורכי מירי זאת פשוט המצאה גאונית המכשיר הזה שגם קיצצתי בו את התפוח האגס הנענע ואגוזי המלך ןחולקו למנות בצלוחיות קטנות של גלידה- יאמי מאמי פשוט פנטסטי ולך גב' זליבנסקי הפרקטית והפדנטית רק אוסיף ואומר= זה מתפרק במהירות ופשטות ןמתנקה ציק צאק- גאון מי שהמציא קוצץ זה ואחרי חמישי שעבר בשליטה נפלאה הרייני בח הממלכה הידועה מתחייבת בזאת לשמור יפה על השיטה ובשליטה מלאה גם בשישי ושבת תבשיל הסלמון בתנור עם שלל הירקות נאפהלו בניחותא לקראת ליל שישי תבשיל השעועית הירוקה השלמה והעדינה הנפלא של מירי בעגבניות טריות (ארט דה טנמטו) מתבשל לו מעדנות על להבה קטנה הקינוח לחמש כבר הוכן- סלט הפטרוזיליה המשגע שכבר 3 ימים מהווה את הפייב אוקלוק של טקס האדמון בווינזדור...... החיים יפים ויהיו אינשאללה רזים וחטובים שתהיה לכולנו שבת משובחת כייפית ובשליטה יפה באהבה וברכה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|