07/03/2013 16:43
 מיכיק Posts: 159
|
הי בלונדה - אני אלופת השטיקים והבלופים... אם אני הצלחתי באמת גם את. לא כקלישאה.במאמץ, המעידות , בגניבות גדולות וכן, גם בשליטה וויתור הגעתי למשקל שמירי הציבה בפני, ופני עוד קדימה לשמור כדי שיהיה מה לשחק לכאן ולכאן. . והמחמאות... והגינסים בגילי מס. מכנסיים כזה. אין אושר יותר גדול מזה. היום ביום הקניות השבועי בחרתי לא לקנות גלידונית לנכדי כדי לא להעמיד את עצמי בנסיון כושל לאחר נסיעתם... לכל אחד חטיף קטן וזהו. ההצלחה מביאה סיפוק, הסיפוק אוסף אותך להמשיך לטפס במעלה ההר. וכל היתר מסתדר כבר. שבת שלום מיכל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 22:22
 tutit Posts: 2431
|
בלונדה יקרה! גם לי היה חג עם מעידות וחוסר שליטה ,גם אני איבדתי את הדרך למטרה אך מזלנו שאנחנו במסגרת והיא מחייבת אותנו לתת דין וחשבון ולחזור בהקדם למסלול....לעומת מי שאינו במסגרת וימשיך לטחון עוד בלי הגבלות ובלי יסורי מצפון אנחנו נשקלים,שומעים הרצאות ומודעים למה שנכנס אלינו לגוף לפחות.......אז מה שעלה מהר ירד מהר אם נשכיל לחזור לאכילה שפויה ולשמור על הכלל בלי פחמימות מחמש.......הכל יהיה בסדר אנחנו במקום הנכון.....:-) בהצלחה גם לטפסני ולכל חברי הפורום האהובים ♥♥♥נשיקות ולילה טוב......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2013 21:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
יאוווו איזה מלכות ומלך אתם!!! לא הייתי בפורום מאז שרשמתי את הפוסט הזה ואני בשוק מכל התגובות החמות!! מטפס ברית זה ברית...עכשיו קראתי אז עכשיו אני מצטרפת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2013 14:52
 מטפס הרים Posts: 1533
|
דרך המלך כתב:
מטפס יקר, ברור שלא כל הבית צריך להענש כדברייך בגלל שאתה בדיאטה.. אבל אם לך הפיתה עושה נזק ואתה לא יכול לעמוד בפניה אז כן אני חושבת שכן להוציא מהבית לתקופה מסויימת.. גם לי יש ילדים וגם אני מטגנת שניצלים ויש לי פיתות בבית.. אתה צודק בהחלט הכל תלוי בך ובכח הרצון שלך!!!הכוונה במשפט לא מכניסים אוייבים הביתה בדיוק לכך מתכוון ,הפיתה בשבילך היא אוייב... תחליף אותה בלחם , בחסה, בגמבה ,, ברור שאתה לא באי בודד ומסביבך עוד אנשים שרוצים לאכול.. תכניס להם בדלת האחורית מה בריא ומה כדאי ולאו דווקא בקטע של דיאטה... מקווה שתצליח לעמוד ולהתגבר על הייצר שימשוך אותך ללאפה עם השניצל.. בהצלחה רבה מטפס הרים כתב: דרך המלך כתב: בלונדה יקרה מקווה שעכשיו שאת קוראת את התגובות את שוב בשליטה.. חראם להרוס כל קילו שיורד מאיתנו לוקח מאיתנו כוחות... חבל להרוס... בטוחה שאת כבר בשליטה ואתה מטפס יקר תעיף מהבית את הפיתות..ואם זה במזללה אז להתרחק ומהר.... ובמקום שניצל תאכל חזה עוף בריא יותר טעים יותר.... אתה בהחלט מסוגל... בהצלחה הי. יש פיתות בבית כי יש ילדים שרוצים פיתות . ויש שניצל מידי פעם כי יש ילדים. ויש חומוס שהילדים אוהבים ואפילו לי מותר ממנו במידה בכריך. הם , ילדי האהובים וחבריהם, לא הבעיה . אני הבעיה . אני חד משמעית לא חושב שבגללי והדיאטה שלי אסור שיהיה בבית שניצל או חומוס או פיתה. אני לא מאמין בשיטה הזו. ממש לא. יש כאלו שכן, אני יודע וזה לגיטימי. לא אני. בבית יכול להיות הכל ( או כמעט הכל, )אני צריך להתגבר על היצר ולשלוט בעצמי. לדעת לשלוט ולאכול מפרי העץ המותר ולא פרי העץ האסור. הרי בבית יש גם פלפלים אדומים, וטונה נהדרת, ולחם שיפון קל ומצויין ופסטרמה אחוז אחד, אז למה לקחת פיתה עם שניצל וחומוס? על זה אני צריך לעבוד אבל לא על חשבון בני ביתי. זה ממש לא נכון לשיטתי. אני לא חי באי בודד , אז עלי להתמודד. כמו גדול. להתראות ושבת נעימה. edited by מטפס הרים on 3/1/2013 הי. כן, זה בהחלט קורה, להכניס לבני ביתי הצעירים שיש מאכלים בריאים מאוד וטעימים מאוד- ובאמת הפלפל האדןם החל לככב כמעט בכל כריך או כל סלט ואפילו לתוך החביתה.. הם התאהבו בו.. לגבי היתר: אוייבים מבחינתי זה באמת מאכלים נחותים מ אוד שפשוט כדאי מאוד שלא יהיו בשום בית, למשל מרגרינה או חטיפים מטוגנים כמו ביסלי וכאלה. לגבי היתר- פיתות, שניצלים ואפילו גלידה טובה שיושבת במקפיא וכאלו- אני חושב שזו כבר האחריות והבגרות שלי. עלי לשלוט בעצמי ובחשקי ולא לתת דרור להתפרעויותי. ואכן, עלי לעבוד על עצמי ועל רמת השליטה שלי ובי. להתראות..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2013 10:01
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, אני מכירה את רכבת ההרים הזאת של קילו פחות קילו יותר...של שמירה באדיקות ...ואז אני משולחת רסן ואוכלת מכל מה שמצאתי פתאום....אני הבנתי כמה עקרונות ...קודם כל בשבוע שעבר עליתי שניים וזה בגלל שפשוט אכלתי המון בפורים...היו לי 3 ימי משתה (או בעצם- 3 ימי אכילת ממתקים..בנוסף לאוכל) דיברתי עם מירי- או יותר נכון...קיבלתי ממני שטיפה (טוב...אחרי 10 קילו עלייה משיא הרזון צריך לשטוף אותי ואני חייבת לחזור למציאות חיי...הדיאטה כאורח חיים ולא כמבקר חולף)..אבל גם דיברנו ...לא הרבה אבל כמה דקות הספיקו לי בשביל להפנים מה אני עושה רע לעצמי...וזה לא רק בגזרת האוכל אלא בשקילות בבית...בקיזוזים אחת לשבוע..ואז אכילה מפצה..........או אם ירדתי במשקל..הרשיתי לעצמי לאכול יותר.....בקיצור...דיאטה לא הייתה שם...מאז יום רביעי לא נשקלתי..ואכן, יש לי ייסורי גמילה ...הייתי רגילה לדעת כל רגע נתון מה קורה איתי..ושתביני ..אני שמתי במו ידיי את המשקל למעלה בארון..אם ארצה אוכל להורידו..אבל הבנתי שיותר מידי שקילות מכניסות אותי למתח נוראי סביב האכילה, כמה אני שוקלת עכשיו , כמה ירדתי ואולי עד השקילה ארד קצת...זה רק תוקע אותי על המקום או מרוב מתח ותסכול פשוט גורם לי לאכול יותר.......וזה לא השיטה..אני מאוד משתדלת לאכול 3 ארוחות ביום ברוב הימים...שום דבר בין לבין, ואני מחכה להתקנה השבוע של תמי 4 אז אני אוכל לשתות כבר מיים נקיים והכנת תה תהייה יותר נעימה...זה הזמן למלא את הבקבוק הוורוד שלי ולהתחיל לשתות יותר מיים..אני מידי פעם חושבת כמ אני שוקלת עכשיו ועדיין, יש פתאום מכנסיים שלא עולות עליי, והצמיג יוצא לי ולא נעים לי ולוחץ..אבל אני מבינה שזה זמני...נושא הצמיג ..ושהוא יירד, אני מקווה פסח לרזות שניים שלושה ריאלי, כי כרגע..אני לא עומדת בתפריט מקופל, לא כרגע אחרי שאכלתי ככ הרבה בשבועות האחרונים, גם להקטין את נפח הקיבה לא ניתן ביום אחד וחשוב לי מאוד לא להישבר בתהליך, ולא ממקום של רחמים עצמיים אלא יכולת פיזית ונפשית לעמוד באתגר הלא פשוט של ההרזייה. אני יודעת שזה אפשרי כי כבר הייתי שם בעבר, רזיתי , ולבשתי הכל והיה כיף, אך זה התמסמס לי בדרך וכעת המצב הוא שאני ......שמנמודה..אני אבל, אוכלת פחות, ומסודר. אני לא יודעת עדיין, אם מחר יהיו לי תוצאות...אם ארזה...וכמה כי לא נשקלתי.....אבל מה שבטוח זה שלא אכלתי ממתקים..לא נגעתי במתוק.....וחוץ משישבת שאכלתי קצת יותר פחמימות לא היו לי חריגות וכלום לא הפריע לי......אני עדיין לא נשקלת, רק מחר בבוקר....אין לי מושג מה יהיה אבל לפחות לא נשקלתי בבית אז אני לא אלך מחר בבעסה כי אני על המקום או עליתי (מידיעה) ובכלל בהרגשה שלא בא לי להישקל ולשמוע ..היו לי מקרים כאלו...ובאתי..ולכן.המסקנה הכי ברורה היא: לא להישקל בבית בכלל...עכשיו אני יודעת למה.בכלל, מאז שהתחלתי / חזרתי להישקל בבית אז עליתי את העלייה הגדולה כי אני במלחמת חורמה עם עצמי על כל גרם...והמפתיע- ההיפך קורה במקום לרזות- מעלים ובגדול. לכן, מה שמירי אומרת על שקילה בבית...נכון- אל תנסו את זה בבית. אני גם רוצה לצאת כנגד הקיזוזים...הייתה לנו תקופה של קיזוזי פריכיות...הייתה תקופה נחמדת שזה עבר...ירדתי 3.5 קילו יפה מאוד עם קיזוזים, חצי כוס חלב ובלי קוט'ג בכלל..בעיקרון זה התאים לי לתקופה עד שנולדו להם חסכים..ופשוט התחלתי לחפש אוכל שמן ומתוק...ואז פתאום מעודפי קלוריות הקיזוזים הפסיקו לעזור...אז באומץ הפסקתי אותם...ככה שאני יודעת שכל אכילה בולמוסית עולה לפחות חצי קילו וכמה ימים יותר מקילו....(כי נשקלתי בבוקר אחרי בלחץ..לדעת כמה זה עלה לי...כמובן, כבר לא...וגם כבר אין לי בולמוסים מאז שהפסקתי קיזוזים)...עכשיו אני יודעת שאין הוקוס פוקוס בדיאטה וכל מה שמהיר מידיי..עולה אחר כך בריבית דריבית ולמזלי עליתי רק 3.5 קילו שאותם ירדתי ולא יותר..כך שבלי קיזוזים, בלי קסמים, בלי שקילות ביתיות ועם 3 ארוחות נורמליות וטובות ביום אני צפוייה לרזות לאט ובטוח..עם הפנמה והבנה של החומר, גם אם זה אומר לשבת בבהרצאה של החדשים כל שבוע עד אשר אפנים ואלמד את החומר בעל פה...כמו תלמידה חרשנית ושקדנית......אם זה מה שצריך, זה מה שאעשה...בסוף, הרי זה נכנס לראש וגם עושים את הכל, וכמובן, גם ההרצאות עושות את שלהן...בכלל, אני חושבת לחזור לשבת בשורות הראשונות כמו פעם...שהייתי תלמידה טובה יותר.להקשיב ובאמת לפנים.....לחשוב על הדברים ולהתמיד בעשייה... בלונדה, החשוב הוא להמשיך, ולהתמיד בלי להתייאש ואני מקווה שאולי למדת גם מהטעויות שלי כדי ללמוד גם מטעויות של אחרים מה לא לעשות בדיאטה...בנוסף, אכלת...אל תפחדי..תגיעי באומץ למעמד השקילה ויהיה מה שיהיה ..חיזרי לשיטה, תשבי בהרצאה של החדשים על השיטה והכל ואל תתביישי לשאול שאלות...אני שאלתי ברביעי שעבר ונראה לי שקצת הצחקתי אותם כי השאלות כמה שאמיתיות ככה נראות דביליות...על כמויות..כי באמת, בתחום של האוכל אני נהיית קצת טיפשית ופתאום החומר שידעתי ככ טוב נשכח ממני.לכן, תמיד לברר, לשאול, לוודא שאת זוכרת להתמיד ולעשות. המגילה ארוכה, אז שיהיה לנו בהצלחה, יולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2013 07:40
 דרך המלך Posts: 5707
|
מטפס יקר, ברור שלא כל הבית צריך להענש כדברייך בגלל שאתה בדיאטה.. אבל אם לך הפיתה עושה נזק ואתה לא יכול לעמוד בפניה אז כן אני חושבת שכן להוציא מהבית לתקופה מסויימת.. גם לי יש ילדים וגם אני מטגנת שניצלים ויש לי פיתות בבית.. אתה צודק בהחלט הכל תלוי בך ובכח הרצון שלך!!!הכוונה במשפט לא מכניסים אוייבים הביתה בדיוק לכך מתכוון ,הפיתה בשבילך היא אוייב... תחליף אותה בלחם , בחסה, בגמבה ,, ברור שאתה לא באי בודד ומסביבך עוד אנשים שרוצים לאכול.. תכניס להם בדלת האחורית מה בריא ומה כדאי ולאו דווקא בקטע של דיאטה... מקווה שתצליח לעמוד ולהתגבר על הייצר שימשוך אותך ללאפה עם השניצל.. בהצלחה רבה
מטפס הרים כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה יקרה מקווה שעכשיו שאת קוראת את התגובות את שוב בשליטה.. חראם להרוס כל קילו שיורד מאיתנו לוקח מאיתנו כוחות... חבל להרוס... בטוחה שאת כבר בשליטה ואתה מטפס יקר תעיף מהבית את הפיתות..ואם זה במזללה אז להתרחק ומהר.... ובמקום שניצל תאכל חזה עוף בריא יותר טעים יותר.... אתה בהחלט מסוגל... בהצלחה הי. יש פיתות בבית כי יש ילדים שרוצים פיתות . ויש שניצל מידי פעם כי יש ילדים. ויש חומוס שהילדים אוהבים ואפילו לי מותר ממנו במידה בכריך. הם , ילדי האהובים וחבריהם, לא הבעיה . אני הבעיה . אני חד משמעית לא חושב שבגללי והדיאטה שלי אסור שיהיה בבית שניצל או חומוס או פיתה. אני לא מאמין בשיטה הזו. ממש לא. יש כאלו שכן, אני יודע וזה לגיטימי. לא אני. בבית יכול להיות הכל ( או כמעט הכל, )אני צריך להתגבר על היצר ולשלוט בעצמי. לדעת לשלוט ולאכול מפרי העץ המותר ולא פרי העץ האסור. הרי בבית יש גם פלפלים אדומים, וטונה נהדרת, ולחם שיפון קל ומצויין ופסטרמה אחוז אחד, אז למה לקחת פיתה עם שניצל וחומוס? על זה אני צריך לעבוד אבל לא על חשבון בני ביתי. זה ממש לא נכון לשיטתי. אני לא חי באי בודד , אז עלי להתמודד. כמו גדול. להתראות ושבת נעימה. edited by מטפס הרים on 3/1/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 19:12
|
נחושה כתב:
בלונדה ומטפס היקרים גם לפיתה וגם לשוקולד אין פירורים  אז גשו ביחד צחצחו שיניים, עמדתם מספיק בפינה בעונש, כעת תשנסו מתניים חבל לקלקל הישגים וחבל ליפול על שטויות...מירי תמיד אומרת כשנהנים צריך מפה ונרות 
I agree!!! Thank you !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 17:57
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה ומטפס היקרים גם לפיתה וגם לשוקולד אין פירורים אז גשו ביחד צחצחו שיניים, עמדתם מספיק בפינה בעונש, כעת תשנסו מתניים חבל לקלקל הישגים וחבל ליפול על שטויות...מירי תמיד אומרת כשנהנים צריך מפה ונרות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 05:26
 dany Posts: 19819
|
בלונדה חמודה מה שהיה היה פורים היה עבר נגמר, ואת חוזרת ובגדול לעשייה המבורכת כפי שאת יודעת!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2013 05:25
 dany Posts: 19819
|
מסכימה איתך!!!!!!!!!!!!!!
מטפס הרים כתב:
דרך המלך כתב: בלונדה יקרה מקווה שעכשיו שאת קוראת את התגובות את שוב בשליטה.. חראם להרוס כל קילו שיורד מאיתנו לוקח מאיתנו כוחות... חבל להרוס... בטוחה שאת כבר בשליטה ואתה מטפס יקר תעיף מהבית את הפיתות..ואם זה במזללה אז להתרחק ומהר.... ובמקום שניצל תאכל חזה עוף בריא יותר טעים יותר.... אתה בהחלט מסוגל... בהצלחה הי. יש פיתות בבית כי יש ילדים שרוצים פיתות . ויש שניצל מידי פעם כי יש ילדים. ויש חומוס שהילדים אוהבים ואפילו לי מותר ממנו במידה בכריך. הם , ילדי האהובים וחבריהם, לא הבעיה . אני הבעיה . אני חד משמעית לא חושב שבגללי והדיאטה שלי אסור שיהיה בבית שניצל או חומוס או פיתה. אני לא מאמין בשיטה הזו. ממש לא. יש כאלו שכן, אני יודע וזה לגיטימי. לא אני. בבית יכול להיות הכל ( או כמעט הכל, )אני צריך להתגבר על היצר ולשלוט בעצמי. לדעת לשלוט ולאכול מפרי העץ המותר ולא פרי העץ האסור. הרי בבית יש גם פלפלים אדומים, וטונה נהדרת, ולחם שיפון קל ומצויין ופסטרמה אחוז אחד, אז למה לקחת פיתה עם שניצל וחומוס? על זה אני צריך לעבוד אבל לא על חשבון בני ביתי. זה ממש לא נכון לשיטתי. אני לא חי באי בודד , אז עלי להתמודד. כמו גדול. להתראות ושבת נעימה. edited by מטפס הרים on 3/1/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 18:28
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפתי זה המקום לכתוב לפרוק ולשתף כאן מבינים ומאמינים לכל העובר עלינו. סומכת עלייך יקירתי, שכבר ניגבת הפירורים והמשכת ה ל א ה.... שבת שלום ובשליטה עד יום שני יש זמן... בהצלחה! נשיקותתת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 14:27
 אייריס Posts: 3744
|
בלונדה יפתי מקווה שאת אחרי ההתקפה ומה שהיה היה ואין להשיב. אז אחרי שיצאת וצחקת בסטנדאפ ומקווה שנהנית צריך לחזור ולשנן לעצמנו שוב ושוב את כל הכללים ויש לך את כל הכלים הנכונים. אז המון בהצלחה השבוע ושיהיה קל כל הסופש. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 13:14
|
דרך המלך כתב:
בלונדה יקרה מקווה שעכשיו שאת קוראת את התגובות את שוב בשליטה.. חראם להרוס כל קילו שיורד מאיתנו לוקח מאיתנו כוחות... חבל להרוס... בטוחה שאת כבר בשליטה ואתה מטפס יקר תעיף מהבית את הפיתות..ואם זה במזללה אז להתרחק ומהר.... ובמקום שניצל תאכל חזה עוף בריא יותר טעים יותר.... אתה בהחלט מסוגל... בהצלחה
הי. יש פיתות בבית כי יש ילדים שרוצים פיתות . ויש שניצל מידי פעם כי יש ילדים. ויש חומוס שהילדים אוהבים ואפילו לי מותר ממנו במידה בכריך. הם , ילדי האהובים וחבריהם, לא הבעיה . אני הבעיה . אני חד משמעית לא חושב שבגללי והדיאטה שלי אסור שיהיה בבית שניצל או חומוס או פיתה. אני לא מאמין בשיטה הזו. ממש לא. יש כאלו שכן, אני יודע וזה לגיטימי. לא אני. בבית יכול להיות הכל ( או כמעט הכל, )אני צריך להתגבר על היצר ולשלוט בעצמי. לדעת לשלוט ולאכול מפרי העץ המותר ולא פרי העץ האסור. הרי בבית יש גם פלפלים אדומים, וטונה נהדרת, ולחם שיפון קל ומצויין ופסטרמה אחוז אחד, אז למה לקחת פיתה עם שניצל וחומוס? על זה אני צריך לעבוד אבל לא על חשבון בני ביתי. זה ממש לא נכון לשיטתי. אני לא חי באי בודד , אז עלי להתמודד. כמו גדול. להתראות ושבת נעימה. edited by מטפס הרים on 3/1/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 12:25
 EFF Posts: 6409
|
בלונדה יקרה..לעשות לך נו..נו..נו ??את ? ששימשת עבורי מודל בשנה האחרונה ??? הסופה תעבור, "מזג האוויר" יתבהר ואת תחזרי לתלם..בטוח !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 11:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה מקווה שעכשיו שאת קוראת את התגובות את שוב בשליטה.. חראם להרוס כל קילו שיורד מאיתנו לוקח מאיתנו כוחות... חבל להרוס... בטוחה שאת כבר בשליטה ואתה מטפס יקר תעיף מהבית את הפיתות..ואם זה במזללה אז להתרחק ומהר.... ובמקום שניצל תאכל חזה עוף בריא יותר טעים יותר.... אתה בהחלט מסוגל... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 09:52
 מיכיק Posts: 159
|
אפשר להצטרף לברית? שבוע זה מספיק והותר בלי שום גניבות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 08:44
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חמוד אתה מטפס הרים אתה תתגבר על השניצל ובלונדה על המתוקים ועוד מהרגע חוזרים לשגרה יחד כולנו נצליח בהצלחה וזכרו את פסח בפתח והקיץ והבגדים הקלילים קדימה זה עוד אפ]שרי מה היה היה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 06:50
|
שלום בלונדה. אצלך זה משלוחי מנות ואצלי זו השטות המיותרת של פשוט פיתות עם חומוס ושניצל... אז בואי נעשה הסכם של בני ברית לשבוע הבא: אני לא נוגע בפיתות וחומוס עם שניצל ואת לא נוגעת בחטיפים ומתוקים? מה דעתך? ברית אסטרטגית ״בלונדה ומטפס״ לשבעה ימים? ובכל מקרה שיהיה בהצלחה. edited by מטפס הרים on 3/1/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2013 05:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה הרי זה מוכר לנו כל כך מעידות ומהן עשייה עם מוטיבציה מחודשת. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 21:15
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה איך הרגשתי שאת....פתאום את לא פה. מה עושים אצלך בבית משלוחי מנות הרי אנחנו כבר עם רגל אחת בפסח. השני קילו שירדו עשו לך חשק לאכילה כשזה צריך להיות בדיוק הפוך. מאמאלה אני מבקשת ממך מלב אל לב חזרי מיד למוטב כדי שהשבת לא תעבור בהוריקן. תהני הערב ותשלטי. אוהבת אותך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|