|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/02/2013 15:21
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מחכים להרצאה ... ואכן יולי צודקת במה שכתבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 12:15
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
"את התורה אנו יודעים".... כמובן, יישום זה קצת אחרת לעיתים. כן אני משננת לעצמי שלי אין דרך אחרת אף פעם. אין אופציה להישבר והתחלה של אוכל לא בריא ולא מתאים לאורח חיים שלי היום. אבל, האם אנו מחוסנים לתמיד? לא. האוכל לעיתים יכול לשלוט בנו וזו בעיה. למזלי אני אוהבת את מה שאני אוכלת בד"כ ואין לי רצון לאכול משהו אחר. נכון יולי, החיים מורכבים מכל מיני ארועים נעימים או לא נעימים, ולקום ממשבר זה בהחלט אתגר וצריך לעשות למענו. מי שהולך בדרך זו בד"כ אין לו שבירה, או משבר. אך לוותר אין לי אופציה כזו בכלל. גם אני מתמקדת בעשייה, דברים שצריך לעשות ודברים שאני מתכננת ועושה, ובלבד שלא אהיה עבד למאכל זה או אחר שאינם טובים עבורי.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 11:01
 dany Posts: 19819
|
יפה כתבת
יולי כתב:
היי אפי, נכון, אני מסכימה שמי שבחוג של מירי אין לו משבר וגם אם אנחנו חושבים קצת שלילי (בחיים, לגבי בעיות כאלו ואחרות) יש לנו את מירי שתאיר את הכל באופן חיובי..נכון שיש זילות למילה משבר ושבר אבל צריך לדעת לקחת אותו בצורה נכונה ולא ליפול למטה אלא לצמוח למעלה ולהחלים ולגבי לחצים, להבין שזה חלק מהחיים ולא כל לחץ להפוך לאכילה מפני שהאכילה היא אכילה נטו..לא פותרת בעיות רגשיות כאלו ואחרות לכן, מה שעשינו עד היום לא נכון ושווה פשוט להגיע, לשמוע הרצאות וגם אם אנחנו חושבים שאנחנו במשבר, פשוט לקום, לצמוח ממנו הלאה, להתחזק ולהבין שבחיים זה לא רק טוב או רע..יש המון באמצע ובדיאטה צריך פשוט להתמיד, כך שאם סטינו מהדרך צריך לזכור לדעת לקום ממשברים אבל החוכמה היא ללמוד לא להיכנס אליהם...מבחינת האכילה..ללמוד להפריד את האכילה ממה שקורה לנו בחיים.... אבל אני הגעתי לעוד תובנה. כל מה שקורה לנו בחיים אלו סך של ארועים. ארועים טובים , ופחות טובים. התגובה שלנו לארועים היא בשליטה שלנו..לעומת זאת הארועים שמתרחשים לא תמיד בשליטה שלנו. לעומת זאת...על האכילה שלנו יש לנו שליטה ועוד איך....אם נחשוב באמת נגלה שגם בולמוסים הם מתוכננים כי אנחנו מתכננים מה נאכל וכו'..וזה נראה מחוסר שליטה..אבל, אם נשכיל להתמיד בשיטה של ארוחות טובות, טעימות ומגוונות ולשים לב לכמויות- בעיקר ולאכילה נורמלית, לבישול טעים ובריא ופשוט לא נתעצל ונשקיע.......פשוט לא יהיו לנו משברים בעניין הזה ותכל'ס........זה הכל אצלנו בראש....לכן, צריך מידי פעם לכוונן, להיזכר בחשיבה חיובית.....להתמקד בעשייה..כל יום לעשות משהו למען עצמנו ( ולמשל-אכילת גלידה היא לא למען עצמנו......  ) לקרוא ספר מעניין, לעזור למי שצריך אותנו, להתמקד גם בזולת, לעשות את הדיאטה ממקום של מגיע לי איכות חיים טובה ובריאות ופשוט להנות להנות מכל מה שקורה וללמוד, פשוט ללמוד ולא להתחרט על דברים, לא לבזבז אנרגיה על חרטות.....(למשל- אכלתי הרבה ועליתי..כמה נורא...דוגמא לחרטה, או לאמרתי משהו לא במקום ואני , נניח מצטערת על זה)...ללמוד להפיק את המיטב ולקחת את מה שטוב לי בדיאטה, לסדר לי ארוחות טעימות וטובות אבל לא להגזים בשום דבר.....ובעיקר, להנות מהדרך, מהלמידה, גם אם זו לא פעם ראשונה, לגלות דברים חדשים על עצמנו, על המשקל ובכלל.........והכי טוב זה שאנחנו כאן ולא מוותרים, אף פעם..........סה"כ יש לנו את מירי והיא המורה לדיאטה הכי טובה שיש. יום מקסים, יולי edited by יולי on 2/28/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 10:34
 יולי Posts: 754
|
היי אפי, נכון, אני מסכימה שמי שבחוג של מירי אין לו משבר וגם אם אנחנו חושבים קצת שלילי (בחיים, לגבי בעיות כאלו ואחרות) יש לנו את מירי שתאיר את הכל באופן חיובי..נכון שיש זילות למילה משבר ושבר אבל צריך לדעת לקחת אותו בצורה נכונה ולא ליפול למטה אלא לצמוח למעלה ולהחלים ולגבי לחצים, להבין שזה חלק מהחיים ולא כל לחץ להפוך לאכילה מפני שהאכילה היא אכילה נטו..לא פותרת בעיות רגשיות כאלו ואחרות לכן, מה שעשינו עד היום לא נכון ושווה פשוט להגיע, לשמוע הרצאות וגם אם אנחנו חושבים שאנחנו במשבר, פשוט לקום, לצמוח ממנו הלאה, להתחזק ולהבין שבחיים זה לא רק טוב או רע..יש המון באמצע ובדיאטה צריך פשוט להתמיד, כך שאם סטינו מהדרך צריך לזכור לדעת לקום ממשברים אבל החוכמה היא ללמוד לא להיכנס אליהם...מבחינת האכילה..ללמוד להפריד את האכילה ממה שקורה לנו בחיים.... אבל אני הגעתי לעוד תובנה. כל מה שקורה לנו בחיים אלו סך של ארועים. ארועים טובים , ופחות טובים. התגובה שלנו לארועים היא בשליטה שלנו..לעומת זאת הארועים שמתרחשים לא תמיד בשליטה שלנו. לעומת זאת...על האכילה שלנו יש לנו שליטה ועוד איך....אם נחשוב באמת נגלה שגם בולמוסים הם מתוכננים כי אנחנו מתכננים מה נאכל וכו'..וזה נראה מחוסר שליטה..אבל, אם נשכיל להתמיד בשיטה של ארוחות טובות, טעימות ומגוונות ולשים לב לכמויות- בעיקר ולאכילה נורמלית, לבישול טעים ובריא ופשוט לא נתעצל ונשקיע.......פשוט לא יהיו לנו משברים בעניין הזה ותכל'ס........זה הכל אצלנו בראש....לכן, צריך מידי פעם לכוונן, להיזכר בחשיבה חיובית.....להתמקד בעשייה..כל יום לעשות משהו למען עצמנו ( ולמשל-אכילת גלידה היא לא למען עצמנו...... ) לקרוא ספר מעניין, לעזור למי שצריך אותנו, להתמקד גם בזולת, לעשות את הדיאטה ממקום של מגיע לי איכות חיים טובה ובריאות ופשוט להנות להנות מכל מה שקורה וללמוד, פשוט ללמוד ולא להתחרט על דברים, לא לבזבז אנרגיה על חרטות.....(למשל- אכלתי הרבה ועליתי..כמה נורא...דוגמא לחרטה, או לאמרתי משהו לא במקום ואני , נניח מצטערת על זה)...ללמוד להפיק את המיטב ולקחת את מה שטוב לי בדיאטה, לסדר לי ארוחות טעימות וטובות אבל לא להגזים בשום דבר.....ובעיקר, להנות מהדרך, מהלמידה, גם אם זו לא פעם ראשונה, לגלות דברים חדשים על עצמנו, על המשקל ובכלל.........והכי טוב זה שאנחנו כאן ולא מוותרים, אף פעם..........סה"כ יש לנו את מירי והיא המורה לדיאטה הכי טובה שיש. יום מקסים, יולי edited by יולי on 2/28/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 04:51
 dany Posts: 19819
|
וגם אם יש.......... אפינקה(עדיין לא שמעתי) מיד מתרוממים וממשיכים..........
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 00:31
 EFF Posts: 6409
|
איזו הרצאה מאלפת ומחנכת בנושא המשבר...כל כך טוב וחשוב להכניס אותנו לפרופורציות.. אצלי פרצת היום, מירי יקירתי, לדלת פתוחה..הייתי צריכה הארה בנושא הזה..
תודה !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|