28/02/2013 15:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בטוח שמה שעלה מהר ירד מהר אחלה פוסט אחלה פירגון ואכן אם תקווה בלב ויחד ננצח ונתגבר על כל מכשול בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 04:48
 dany Posts: 19819
|
ללא התקווה אנא היינו באים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 04:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרנושי מצטרפת לכל מילה,הוא אשר אני תמיד אומרת במיוחד קשות ,אני כאן נופלת ומיד קמה,יודעת שאני מטפלת במסגרת תומכת ומבורכת. בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2013 00:03
 tutit Posts: 2431
|
קרנושה אהובה מזדהה מאוד עם דברייך הפורים הזה שיבש גם לי את התכניות וקצת חטאתי .....אבל אם נשכיל לחזור מיד למסלול לא יקרה שום דבר נורא בהצלחה לכולנוווווו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 22:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרנושה היפה תודה רבה על הכתיבה הקולחת, הפירגון הענק ועל ההתמדה שלך שראויה לציון.... בהצלחה לך מכל הלב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 20:16
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי אמתך תמיד לאורך כל הדרך לאב יו קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 18:57
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה עם גישה חיובית כזו מי לא יתן לך ירידה בשבוע הבא את תלמידה מחוננת בבית ספרינו וכולנו זכינו באחת והיחידה קרנושקה במבט של הצלחה לשבוע הבא ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 16:47
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרנושה מהממת בטוחה שמה שעלה יירד ואת אלופה אין עלייך!!! נשיקות מתוקה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 15:43
 אייריס Posts: 3744
|
קרנושה חמודה איזה פוסט מרענן וכייפי למרות העלייה (וגם אצלי זה ככה) . אין על מירי וגם לדעתי היא סטנדאפיסטית וכל הרצאה אני מתגלגלת מצחוק ויחד עם זה גם לומדת. בהחלט שווה להגיע למפגש ולא להפסיד. בהצלחה הלאה. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 12:36
 קרנושה Posts: 3420
|
חברים אהובים שלי,
חזרתי אתמול הביתה כבכל שלישי, שמחה ומלאת אנרגיות. החג הזה עלה לי בעליה בגלל אוזני המן, לא באשמתי באמת בכל אופן, אני כבר לא מתרגשת מעליות יותר, כי מאד מאד מאד ברור לי שזה יורד מהר. בהחלט מציק כל קילוגרם עודף שעולה, כאן אני מתרגשת מאד, וזה מבאס אותי, אבל מירי לימדה אותנו שגם צריך להכיר בכשלונות ולא להסתכל עליה בעיניי עגל, כי מי שמשקר-משקר רק את עצמו.
אבל כל כךךך צחקנו אתמול, מירי אהובתי אין שחקנית גדולה יותר ממך, את האוסקר צריך להעניק לך, בלי ספק בכלל! דיברנו על משברים בתהליך של ההרזיה ובכלל, ופעם אחר פעם אני מבינה ורואה שהמשברים הם תופעה של צמיחה מחדש, כל מי שנופל - קם, כל מי שנכווה ברותחין - יישמר להבא וכו'.
היופי במשברים הוא שתמיד מהמקום הנמוך ביותר יש רק מקום אחד לזוז אליו-למעלה! ויש סיבתיות מסויימת לכל דבר ודבר, גם אני חוויתי לאחרונה משבר משלי, אבל קמתי, התרוממתי וצמחתי גבוה, התמודדתי. אף אחד לא יכול לעשות זאת למעני או להיות שם בנקודה הזו ולנצח במקומי. זו אני ואני בנעליים של עצמי. הסביבה יכולה לתמוך, יכולה גם שלא. אבל להוכיח לעצמך שאתה מסוגל, גם בלי עזרתו של אף אחד זה הניצחון האמיתי.
יש ספר שטרם קראתי אבל ההמלצות עליו חמות: " לצמוח מתוך משבר"-של קארן זלמנסון, לדעתי כל אדם חייב לקרוא אותו.
ואני חושבת שמשברים בדיאטה תמיד יהיו, אנחנו לא חסינים והנה גם אני השבוע התחברתי מאד לאזני המן, והבנתי שזה לא טוב בשבילי, כשאני רגילה לשמור כל כך יפה, להתמיד בלי הפחממות בערב, נופלת כמו הבלה בגלל אזני המן?! אבל הנה, קרה ועליתי ואני אתקן זאת מייד בשבוע הבא!
אז צריך לקחת הכל בכיף, בהבנה ולא לשכח שאנחנו במסגרת, במודעות, באנרגיות נפלאות כי אביב מגיע ופסח בא, כי הקיץ בדרך וכולנו רוצים הריי להרגיש ולהראות טוב יותר עם עצמנו. אז לא משברים, רק עשייה מרובה, זיעה ומאמצים והתוצאות לא תאחרנה לבוא.
הרצאה מדהימה ממתינה למי שטרם...שווה שווה שווה!
מירוש יפה שלי את נראית נפלא, מדברת מדהים וסוחפת עד אינסוף...אין עלייך בעולם אהובה♥ נשיבוקים לכולם♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|