28/02/2013 15:04
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי את שכתבתן רק טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 20:14
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה ונחושה יקרות! מסכימה עם על מילה אתן מרגשותתת ואיזה מזל שאנחנו ביחד עם מירי ב ת ה ל י ך לחיים מאוזנים ובריאים יותר אוהבת קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 19:07
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי ואשירה נשים יקרות כייף לקרוא את כתיבתכן והמשפטים יש הרבה מה ללמוד מקריאה זו וכבר המשפט כתוב לפני עיניי ויעבור שינון רב מקווה שעל כולנו עבר יום רביעי עם הרבה הצלחות ומחר תזרח השמש ואנו שוב במשימות ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 16:35
 dany Posts: 19819
|
תענוג לקרוא אתכן ואני שעומדת כבר יום רביעי במשימות מרוצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 15:44
 נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
נחושה ואשירה יפה כתבתם. המשך יום.טוב לכולם. שנמשיך עם המוטיבציה לאורך הסופש המתקרב. נשיקות
חזרהההההההההההההההההההה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 15:33
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה ואשירה יפה כתבתם. המשך יום.טוב לכולם. שנמשיך עם המוטיבציה לאורך הסופש המתקרב. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 12:43
 קרנושה Posts: 3420
|
מדהימה!!! אין עלייך אהובה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 10:53
|
miribelkin כתב:
איזה תלמידה מחוננת את נחושה.. גאה בך כל כך....תמשיכי כך אלופה במילים טובות של עידוד ותמיכה המשך הצלחה אוהבת מירי מירוש, ראשית אני מעודדת את עצמי (סיכמנו שאני צריכה לשים את עצמי בראש הרשימה...אני מיישמת ) שנית, הבת שלי תמיד אומרת לי שנולדתי כדי לאהוב ולפנק אחרים!!! יש בזה משהו ואופטימיות היא שמי האמצעי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 10:51
|
אשירה כתב:
ציטוט נוסף, הפעם בנושא אכילה רגשית, מההרצאה של מירי:
"הגוף שלנו לא יכול עכשיו לעכל גם עצבים וגם לחץ וגם חרדות וגם את כל האוכל הזה"
משפט גאוני, מסוג המשפטים שרק בשבילם שווה להיות פה. תחשבו כמה המשפט הזה פשוט ויחד עם זה כמה הוא מורכב. אנחנו הרבה פעמים מרגישים שהאכילה באה לסתום אצלנו איזה בור, ועד שהוא לא מלא ואנחנו לא מפוצצים אנחנו לא נרגעים. אבל זה לא בור ריק, זהו בור מלא רגשות. רגש הוא לא דבר גשמי ולא עשוי מחומר ולכן נוצרת הרגשה של חלל ריק, אבל בחלל הזה נמצאת כל המהות שלנו וכל הנשמה שלנו והיא לא גשמית. אז איך אנחנו מעיזים להתיחס אליה כאילו הייתה בור זבל, לסתום אותה ולדחוק את כל הרגשות לפינות ולשוליים???????????? זהו המשפט שאנו צריכים להציב בכל פינה בבית לתזכורת!!! יום קסום, edited by אשירה on 2/27/2013 האמת, מדפיסה אותו ושמה על המקרר, כל כך נכון ומתאים לי נסיבתית יותר מאי פעם (על הנסיבות ארחיב בהזדמנות כל כך יפה היטבת לפרשן אותו למעננו ותודה על השיתוף, נחושתך
.GIF) edited by נחושה on 2/27/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 10:46
|
מטפס הרים כתב:
איזה יופי של דרך סללת לנו נחושה להמשך היום הזה. תודה וגם לך יום נעים ואכן כך מסתמן- גם חמים...
תענוג
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 10:46
|
אשירה כתב:
"והנה עולה לו יום חדש, של הזדמנות, אופטימיות, תקווה ועשייה הידיעה שאפשר לעשות דברים קצת אחרת ולא בדיוק במתכונת הרגילה" ציטוט
כך התחיל גם הבוקר שלי, לאחר תקופה של חירבוש וחוסר הקפדה, לאו דווקא דברים איומים, פשוט התעצלות להשקיע גם בזה כאשר ישנם דברים חשובים אחרים שדורשים את השקעתי. אבל זו הטעות הגדולה שאני עושה, כי דווקא בימים כאלה הכי חשוב שהגוף יהיה במצב הכי טוב שאליו הוא יכול להגיע, ואיך זה יקרה אם לא אספק לו את התזונה הכי נכונה ובריאה? אחרי ששמעתי את ההרצאה של מירי על הפחמימות קיבלתי זריקת מוטיבציה, התחלתי טוב את היום וכבר אני מרגישה יותר טוב. בוקר טוב!!! מעולה יקירה, כך גם אצלי, ככל שאני עושה דברים מתוך מודעות וכיף ולא מתוך אטרף וג'נגלינג , התוצאות טובות יותר, נמרצות וחשק והדברים כאילו מסתדרים מעצמם. בגלל זה אמרתי שצריך לפעמים לעצור ולעשות סדר בראש ובנשמה, לנשום עמוק ולהכניס אותנו בראש הרשימה♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 09:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
איזה תלמידה מחוננת את נחושה.. גאה בך כל כך....תמשיכי כך אלופה במילים טובות של עידוד ותמיכה המשך הצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 09:14
 אשירה Posts: 4292
|
ציטוט נוסף, הפעם בנושא אכילה רגשית, מההרצאה של מירי:
"הגוף שלנו לא יכול עכשיו לעכל גם עצבים וגם לחץ וגם חרדות וגם את כל האוכל הזה"
משפט גאוני, מסוג המשפטים שרק בשבילם שווה להיות פה. תחשבו כמה המשפט הזה פשוט ויחד עם זה כמה הוא מורכב. אנחנו הרבה פעמים מרגישים שהאכילה באה לסתום אצלנו איזה בור, ועד שהוא לא מלא ואנחנו לא מפוצצים אנחנו לא נרגעים. אבל זה לא בור ריק, זהו בור מלא רגשות. רגש הוא לא דבר גשמי ולא עשוי מחומר ולכן נוצרת הרגשה של חלל ריק, אבל בחלל הזה נמצאת כל המהות שלנו וכל הנשמה שלנו והיא לא גשמית. אז איך אנחנו מעיזים להתיחס אליה כאילו הייתה בור זבל, לסתום אותה ולדחוק את כל הרגשות לפינות ולשוליים???????????? זהו המשפט שאנו צריכים להציב בכל פינה בבית לתזכורת!!! יום קסום, edited by אשירה on 2/27/2013
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 08:42
 אשירה Posts: 4292
|
"והנה עולה לו יום חדש, של הזדמנות, אופטימיות, תקווה ועשייה הידיעה שאפשר לעשות דברים קצת אחרת ולא בדיוק במתכונת הרגילה" ציטוט כך התחיל גם הבוקר שלי, לאחר תקופה של חירבוש וחוסר הקפדה, לאו דווקא דברים איומים, פשוט התעצלות להשקיע גם בזה כאשר ישנם דברים חשובים אחרים שדורשים את השקעתי. אבל זו הטעות הגדולה שאני עושה, כי דווקא בימים כאלה הכי חשוב שהגוף יהיה במצב הכי טוב שאליו הוא יכול להגיע, ואיך זה יקרה אם לא אספק לו את התזונה הכי נכונה ובריאה? אחרי ששמעתי את ההרצאה של מירי על הפחמימות קיבלתי זריקת מוטיבציה, התחלתי טוב את היום וכבר אני מרגישה יותר טוב. בוקר טוב!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 06:38
 מטפס הרים Posts: 1533
|
איזה יופי של דרך סללת לנו נחושה להמשך היום הזה. תודה וגם לך יום נעים ואכן כך מסתמן- גם חמים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2013 06:36
|
בוקר טוב פורום יקר איזה ערפל לא רואים שום דבר ובעוד שעתיים השמש כבר תהיה למעלה בשמיים ושוב יחזור שרוול קצר אז מה זה אומר עלינו? לפעמים גם אצלינו מכסה מסך של ערפל ולא רואים את ההצלחה הקרובה כל כך רק מתוך איזה דפוס של הרגל והנה עולה לו יום חדש, של הזדמנות, אופטימיות, תקווה ועשייה הידיעה שאפשר לעשות דברים קצת אחרת ולא בדיוק במתכונת הרגילה לגוון לחדש ליצור לעשות ללמוד ולהתפתח ואז הכול יהיה נגיש ואפשרי ומאמינה שגם יותר שמח. שיהיה לכולנו יום מוצלח ובשליטה, פברואר כבר ארוז בקרטון לשנה הבאה.. ומרץ כבר כמעט ...מוכן ומזומן!!! נשיקותתתתתתתתתתתתת אוהבת מיליונים, נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|